stefan26 17.09.07, 17:11 popatrzylbym na Beskidy z bliska... moze w sobote? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alfredka1 Re: cos mnie oczy bola 17.09.07, 17:51 Genialny pomysł, nic tak nie pomaga na oczy i inne schorzenia /zwłaszcza duszy/ jak na Beskid czy Koszystą spoglądnięcie. Jeżeli masz niedaleko, to kurzgalopkiem w góry w góry miły bracie ...... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: cos mnie oczy bola 17.09.07, 19:04 Całkiem niedawno byłam na Luboniu Wielkim ( niewiele co prawda ponad tysiąc z hakiem m.n.p.m. ) ale zejście zółtym szlakiem do Rabki - Zaryte nie jest tak znowu banalne. Czasami należy sie podpierac schodząc stromo po kamienistym zboczu. Beskidy sa fajne , lubię też Bieszczady - takie ciagle jeszcze dzikie ..ale najbardziej kocham Tatry..te są cudne...:) gosia a góry na wszystko dobre .. na oczy też ..:) g - " Sumienie jest wewnętrznym zmysłem , które mówi nam , co mamy robić , żeby do danej grupy należeć , a czego unikać , żeby nie stracić przynależności.." Odpowiedz Link Zgłoś