Dodaj do ulubionych

Oferta krakowskich dostawców

• Gość: xyz Polmex - opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.13, 17:47
      Czy ktoś miał styczność z firmą Polmex i ich internetem ? Jak się sprawuje, jak się wywiązują z umowy (prędkość, pingi, przerwania sygnału itd)
    • Gość: nickkr2013 Opinia IP: 31.172.187.* 01.12.13, 06:26
      GEMINI INTERNET omijajcie z daleka. Są bardzo mili kiedy podpisuje się umowę i potem kiedy wpływają należności w terminie, zgodnie ze stawkami obowiązującymi w dniu podpisania umowy. Ponieważ konkurencja na rynku świadczenia usług informatycznych wymusza stosowanie odpłatności promocyjnych (niższych) to operator korzysta na odbiorcach starych. Próba zmiany umowy niekorzystnej dla starego odbiorcy mówiąc delikatnie jest kłopotliwa. Po drugie: termin płatności mija zwyczajowo po 2 – 3 dniach od dostarczenia rachunku do skrzynki pocztowej. To przypadek czy świadome działanie?
    • Gość: użytkownik Re: City Partner kraków IP: *.dynamic.chello.pl 01.04.14, 23:04
      Uważam, że krytyka jest mocno przesadzona. Korzystam z city partner od dłuższego czasu i nie mam powodów do narzekań. łącze jest stabilne, prędkość zadowalająca. Owszem, zdarzyły się jakieś awarie (dość rzadko)w moim miejscu zamieszkania, ale po wykonianiu telefonu i uzyskaniu info, że problem jest znany i do 30 min będzie usunięty - rzeczywiście tak było.
    • alicja4012015 Re: CityPartner Kraków 04.01.15, 09:40
      Potwierdzam. CityPartner to PORAŻKA. Ostrzegam przed nimi! Jak Człowiek już chce z nich zrezygnować to robią problemy na każdym kroku i chcą wymusić zapłatę 1-2 abonementów dodatkowo. OSTRZEGAM!!!!!! mackam64 napisał(a):

> Odradzam!! Miesiąc Kwiecień4 awarie , Maj 6 awarii , Czerwiec 2 awarie , Dodzwo
      > nić się to tak 20-30min. "Blondynka" która to odbiera telefon nic nigdy nie wie
      > . A Płatności:
      > Mamy automatyczny system wyłączania dostępu!! Tak mówi blondynka!! wciska kity.
      > A no i szybkość!! Masakra!!
    • skrzyz Re: CityPartner Kraków 26.09.15, 10:26
      A wieczorem i w nocy w ogole nie ma obslugi. Nadal sa awarie srednio raz na tygodnia. Tez odradzam City Partner!
    • piotrek276 Re: Oferta krakowskich dostawców 08.03.16, 16:42
      Internet BALMONT AROGANCJA I CHAMSTWO

Najgorszy internet jaki kiedykolwiek miałem. Działa jedynie w dwóch pokojach, trzeci pokój w mieszkaniu jest już podobno za daleko (mieszkanie 74m^2) lub jest za dużo zakłóceń. Według firmy Balmont jest to normalna sytuacja i nie będą z tym nic robić. W abonamencie za 60 zł z telewizją praktycznie zawsze występują problemy z działaniem internetu. Pracownik firmy podczas rozmowy telefonicznej wykazuje się chamstwem oraz arogancją po czym się rozłącza. Zachowanie godne dziecka w podstawówce. Jeśli wszyscy pracownicy tej firmy są podobnego pokroju jak opisana osoba, to nie widzę dla nich przyszłości.

Szczerze odradzam!!!
    • molksiazkowy78 Re: CityPartner Kraków 07.02.18, 14:47
      Nie wiem co wy robicie że tyle awarii macie. U mnie wszystko ok juz od roku!!! POLECAM
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka