martinkubiak 06.10.07, 14:53 Proszę o opinie o w/w firmach , która oferta lepsza ?? co wybrać ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malenka-81 Re: NET System czy GH Net ?? 20.02.08, 15:42 pewnie za pozno piszę ale moze pomoge innym:) nie mialam do czynienia z firmą Net System, natomiast szczerze odradzam GH net - łącze słabe, częste awarie... Odpowiedz Link Zgłoś
olka_krakow Re: NET System czy GH Net ?? 25.02.08, 01:59 Polecam Net System, przede wszystkim ze wzgledu na cene. My korzystamy juz 5 miesiecy (zrezygnowalismy z GHnetu wlasnie ze wzgledu na cene) i jak na razie dziala bezawaryjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bartosz2222 Re: NET System czy GH Net ?? 17.04.08, 12:41 Ja korzystam z usług GHNETU od dawna i jestem bardzo zadowolony, awarie miałem może z raz a ceny mają najniższe w mieście, zawsze dogaduje się z przedstawicielem handlowym tej firmy co do ceny :) Odpowiedz Link Zgłoś
yamat Re: NET System czy GH Net ?? 21.04.08, 22:22 Do końca kwietnia jest promocja w GHNet: www.ghnet.pl/internet/?action=promocje Odpowiedz Link Zgłoś
pannazlasu83 Re: NET System czy GH Net ?? 22.04.08, 16:58 Ja też mam internet z ghnet i jestem bardzo zadowolona:) mało awarii i szybki czas reakcji supportu technicznego. polecam!!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś