kanapony 07.11.07, 01:46 Wczoraj widziałam już świąteczne ozdoby na jednym sklepie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzychut Re: Boże Narodzenie 07.11.07, 08:46 Ludzie wykupio a une potem nie dowiozo! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Boże Narodzenie 07.11.07, 08:48 po świętach .. będzie promocja...:) gosia Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Boże Narodzenie 07.11.07, 08:54 Promocja po świętach. Typowo polskie, często widzę takie "akcje" marketingowe w supermarketach. Nasi młodzi, super wykształceni handlowcy. Po świętach to może być wyprzedaż. A propos młodych "wykształconych". Wczoraj oglądałem w TVP dyrektorkę wydziału strategii promocyjnej czy czegoś tam w urzędzie miejskim w Krakowie. Takiego potoku bzdur płynącego z dość ładnej buzi nie słyszałem dawno. Nie jest to czasem rodzina rzecznika prezydenta? Identyczne nazwisko. Odpowiedz Link Zgłoś
prunio4 Re: gdyby miała coś madrego do powiedzenia 08.11.07, 14:53 nie mówiłaby w tv jako dyrektorka wydziału...UMK :) A rodzina...możliwe, bo na takich stołeczkach nie usadza się innych. Odpowiedz Link Zgłoś