Dodaj do ulubionych

gdzie potańczyć?

27.07.03, 21:56
witam,
wybrałam sie wczoraj z przyjaciółką potańczyć wieczorową porą. okazało się
jednak, że wszystkie znane mi miejsca się "zdezaktualizowały" - w "szarej"
nie ma już tańców, "salsa" przeniosła się na dietla i zamieniła w śmierdzącą
norę, "kredens" był totalnie zapchany i gorąco tam nie do wytrzymania,
a "pod jaszczurami" była fajna muzyka i sensowni ludzie, ale parkiet
wielkości stołu kuchennego...
czy wiecie gdzie - jeśli w ogóle - jest jakieś miejsce, gdzie a)średnia
wieku przekracza 15lat, b)nie grają tylko techno, hip hopa i house (a
najchętniej żeby grali rytmy latino...)????
kasia
Obserwuj wątek
    • Gość: kasiunia Re: gdzie potańczyć? IP: *.net.autocom.pl 30.07.03, 18:47
      nic, naprawdę nic???....
    • marceliszpak ok ... 31.07.03, 09:51
      w drukarni na kazimierzu mozna sie pogibac, przynajmniej w weekend, obok w 'tam
      iz powrotem' czesto mozna sie pogibac, no i oczywiscie w kuriozum :)
      • Gość: b. ehh IP: *.markom.krakow.pl 01.08.03, 18:15

oj z tańczeniem w Krakowie jest nieciekawie, zwłaszcza jesli preferujesz luźny
        parkiet i muzykę latino...
        nie wiem gdzie mozna się przy takiej pobawic, kiedys w taco- casa susanna na
        Rynku...
        Do drukarni ile razy zajrzałam tyle razy tłumy o średniej wieku 18 skakały do
        dość przyciężkawej muzyki, klimaty typu rocoteka raczej :\
        W Kuriozum zawsze trafiam na pustki i kilku smętnych długowłosych młodzieńców...
        W Przychodni Towarzyskiej jest fajnie, ale tłumy nieziemskie i duchota trudna
        do zniesienia - ze skrajności w skrajnośc - albo pustki, albo tłumy, hehe.
        Podobnie w Opium na Jakuba, jednak tam ostatnio chodzimy, przynajmniej jest
        ogródek i nie ma przymusu przyduszania się.
        • Gość: kasiunia Re: ehh IP: *.net.autocom.pl 01.08.03, 21:47
          a ja właśnie wyczaiłam że w kryspinowie są dyskoteki na świeżym powietrzu w
          weekendy, do muzyki lat 70 i 80, jutro się wybieram na zwiad :)
          • Gość: triss brzmi interesująco... IP: *.markom.krakow.pl 01.08.03, 21:52
            ... tylko pytanie brzmi: jakie towarzycho, czym wracac i czy nie przejdzie nad
            hulającymi i swawolącymi nawałnica ;)
            daj znać jak było! :)
          • Gość: kasiunia Re: ehh IP: *.net.autocom.pl 02.08.03, 19:26
            na szczęście zadzwoniłam na nr telefonu podany na plakacie i okazało się że w
            tym tygodniu imprezy odwołane ze względu na pogodę, ale od przyszłego ruszają.
            a ja dziś ruszam na Kazimierz wobec powyższego :)
    • Gość: wit Re: gdzie potańczyć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.03, 17:50
      polecam Ministerstwo na Szpitalnej 1
      • Gość: kasiunia Re: gdzie potańczyć? IP: *.net.autocom.pl 02.08.03, 19:27
        dzięki, a co tam grają?
        • Gość: garbatyaniou Re: gdzie potańczyć? IP: *.kurdwanow.kolornet.pl / 192.168.52.* 02.08.03, 20:06
          jutro w Ministerstwie koncert cudnego pana co się nazywa Louie Austen!
    • marceliszpak no i jak bylo 03.08.03, 09:40
      gdziescie balowali przez weekend?
      • Gość: kasiunia Re: no i jak bylo-super! IP: *.net.autocom.pl 03.08.03, 10:55
        byłam w kuriozum :) świetnie! szkoda tylko że krótko (wypadła jeszcze impreza
        u znajomych na której wypadało się pokazać). ale jeszcze tu wrócę :)
        ps przy okazji zwiedziłam też opium, kicha.
        • Gość: Kaja latino IP: *.robikom.com.pl 24.08.03, 00:25
          rytmy latino - są w piątki ( i nie tylko) w Cafe El Duende na Krowoderskiej
          (naprzeciwko YMCA), czasami zdarza się impreza salsowa w Loch Ness
          (Warszawska). W mezzanine również coś bywa latynoskiego, ale trzeba śledzić
          program. Najlepiej zajrzyj na stronę formacji salsaventura, tam znajdziesz
          informacje o wszelkich imprezach salsowych w Krakowie i nie tylko.

www.salsaventura.pl

Pozdrawiam

• Gość: jim.x Re: gdzie potańczyć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 20:37
      ja bylem ostatnio w va banque na rynku i bylo calkiem, calkiem:). muzyka rockowa
      [tylko!] czase3m jakis hardcore czy punk leciał,
    • Gość: jim.x Re: gdzie potańczyć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 20:38
      ja bylem ostatnio w va banque na rynku i bylo calkiem, calkiem:). muzyka rockowa
      [tylko!] czase3m jakis hardcore czy punk leciał, a dziewczyny...ech, juz wiem
      gdzie sie kryją :))).
      • klymenystra Re: gdzie potańczyć? 22.05.04, 09:22
        muzyka owszem ok, ale ludzie sa dziwne i ci co siedzieli, patrzyli na
        tanczacych jak na jelopow:( a potem wyrzucila nas ochrona bo nie mamy 21 lat...
        ech zycie..
        wole fisher pub ;>
        • Gość: oqrde Re: gdzie potańczyć? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.04, 23:34
          no a co Wy na imprezki(piatkowe) w miejscu pod bylymi delikatesami na rynku
          czyli w Mefisto ? Bylem moze to zasluga Towarzystwa ale bylo ..... no co tu
          gadac odjazd !!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka