xemxija 26.09.05, 21:18 Jak Olka wyleciala z tej mordowni bez uiszczenia rachunku! I tak zawolal jeszcze za nia "Olka!!" Normalnie mialam wrazenie, ze zaraz doda "rachunek!!". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzidzia_bojowa Re: Ale Chochul ruszyl z kopyta! 27.09.05, 08:52 no i do czego to doszło? Po odcinku serialu naszego niegdyś najulubieńszego, NIE MA O CZYM PISAĆ!!! Cały komentarz mieści się w jednym zdaniu: nuda i ziewanie jak krokodyl. Odpowiedz Link Zgłoś
figurka_z_porcelany Re: Ale Chochul ruszyl z kopyta! 27.09.05, 09:14 dzidzia_bojowa napisała: > no i do czego to doszło? Po odcinku serialu naszego niegdyś najulubieńszego, NI > E > MA O CZYM PISAĆ!!! Cały komentarz mieści się w jednym zdaniu: nuda i ziewanie > jak krokodyl. Prawda.... :( Ale, ale, Papuga się wydarła na Cebulę, egoizm pokazała, dbałość o WŁASNE interesa, materialne do tego wszystkiego, rzecz niebywała. Dotychczas wyłączność na dbanie o własne interesy miała w tym serialu Gosza. A tu Papuga, no, proszę państwa.... Jak się wkurzyła, ze rodzina nie będzie miała z czego żyć bo ona na macierzyński się wybiera. O ile się orientuję, macierzyński to raptem parę tygodni, do tego płatnych, to wychowawczy jest bezpłatny. Ale Papuga wyraźnie powiedziała MACIERZYŃSKI. Scenarzystka ma jakieś problemy z rozróżnieniem tych urlopów i z przepisami, czy ja źle usłyszałam ?? Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Ale Chochul ruszyl z kopyta! 27.09.05, 09:21 Scenarzyści w ogóle mają kłopoty w tym serialu, głównie z realiami.... Odpowiedz Link Zgłoś
irmelin Re: Ale Chochul ruszyl z kopyta! 27.09.05, 09:24 Bardzo realnie Kinusia vel BB goliła sobie nogi na piankę Bogusia nie wiem tylko czy jego maszynką...to mi się najbarzdiej podobało we wczorajszym odcinku Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Ale Chochul ruszyl z kopyta! 27.09.05, 10:26 a w ogóle to jaka baba JAWNIE goli kopyta przy jakimkolwiek facecie? Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Ale Chochul ruszyl z kopyta! 27.09.05, 10:04 Pani Ilona tez sobie zapomniala o wielkim odszkodowaniu Cebulookiego, z tego, co pamietam to byla to kwota przyprawiajaca o zawrot glowy. I pracowac wcale nie musial ale chcial. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Ale Chochul ruszyl z kopyta! 27.09.05, 10:51 a mi sie podoba ze Cebulooki nie ma zadnego problemu zeby sie gdziekolkwiek dostac tym swoim turbowózkiem : do Papugi wjezdza chyba wózkolotem, na uczelni wieeelgachne korytarze , gabinet rektora ma odrzwia jak dzrwi gnieźnienskie, po roznych schodkach to chyba stówą na godzine jezdzi . ciekawe czy do jakiegos urzędu sie kiedyś wybrał ? Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Ale Chochul ruszyl z kopyta! 27.09.05, 10:56 A na dodatek jak tylko oczekuje na korytarzu na dziekana, od razu zjawia sie Klara albo ktos w sprawie Klary. Ja uwazam, ze dziekan jest w zmowie i informuje Klare kiedy Cebula sie do niego wybiera;) Wczoraj mialam nadzieje, ze ta kubitka to tez Klara, tylko przebrana, i ze Cebula znow powie "Klara to ty???!", a tu TAKIE rozczarowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Ale Chochul ruszyl z kopyta! 27.09.05, 10:58 a moze KLara w sekretariace siedziala ? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Ale Chochul ruszyl z kopyta! 27.09.05, 11:04 a ja pękałem ze śmiechu jak BOMBELOOS w traumatycznej pozie jęęęła prasować mężusine koszule...zaczęła jak było widno a gdy un wszedł był do pomięszczenia mieszkalnego una już spowita cała mrokiem była i prasowaaała, prasowaaaaała... cały czas te samą koszulinę.... Odpowiedz Link Zgłoś
figurka_z_porcelany Re: Ale Chochul ruszyl z kopyta! 27.09.05, 11:38 Faktycznie, prasowała prawie po ciemku (a zaczynała za dnia jasnego) i tę samą koszulę. Widać strasznie ją uduchowiło, hehe. I jestem coraz bardziej pod wrażeniem gry mięśni twarzy Chochoła mądrzejszego. Prężą mu się jak muskulatura kulturysty jakiegoś..... Odpowiedz Link Zgłoś
falka32 Re: Ale Chochul ruszyl z kopyta! 27.09.05, 11:46 bo przeciez ona jak złapała tą koszulę, to napierw wtuliła w nią twarz i zaczęła wdychać znajomy, seksowny, uspokajający zapach dezodorantu Wars i zdrowego, nieprzesiąkniętego tytoniem ani alkoholem potu. I tak na tym wdychaniu ją zmrok zastał, kiedy to się ockneła i zaczeła w koncu prasowac. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Ale Chochul ruszyl z kopyta! 27.09.05, 11:48 a ja żem z kanapy spadla na widok nowatorskiego ujęcia kamery : scenę sprzątania BB najwyraźniej kręcił ODKURZACZ!!!!! a BIg B. to chałupę z syfu i resztek spozywczych oczywiscie na szpilkach czyściła. Baby !!!! tylko szczerze !! która z was sprząta na szpilkach ??? I nie mam tu na mysli zdesperowanej gospodyni domowej Odpowiedz Link Zgłoś
figurka_z_porcelany Re: Ale Chochul ruszyl z kopyta! 27.09.05, 11:57 Kapcie wyniosła do Bogusia to w czym miała sprzątać ?? Boso?? Taki syf?? A kto wie, na co by tam bosą stópką mogła nadepnąć. Czepiasz sie ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Ale Chochul ruszyl z kopyta! 27.09.05, 12:07 ta, sie czepia....ja to nawet kiedyś w tiwi widziałem taką ekipę sprzątającą.. panie w szpilkach, szpony kolorowe, miotełki do kurzu..jeno one nagie i smukłe były.... Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Ale Chochul ruszyl z kopyta! 27.09.05, 12:09 Drzejms czy to był NIEMIECKI film?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Ale Chochul ruszyl z kopyta! 27.09.05, 16:35 invicta1 napisała: > Drzejms czy to był NIEMIECKI film?:))) baaaaaaaaaaaardzo...baaaaaardzo niemiecki.. aż dziw...ja po niemiecku nichfersztejen a wszystko rozumiałem.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: Ale Chochul ruszyl z kopyta! 27.09.05, 16:30 Tiaaa... debilacja BB to hicior wszechczasów! No i jeszcze bym poruszyła problem Luckowej. Zmartwiona biedaczka rzekła: "I co teraz zrobimy??" przy czym problem ma Gosza,że nie chce do małża wracać. Magosza to olewa a martwi się Luckowa. Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Ale Chochul ruszyl z kopyta! 27.09.05, 17:44 Gosza to w ogóle najmniej udana postać serialowa WSZECHCZASÓW :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Ale Chochul ruszyl z kopyta! 27.09.05, 18:07 Ale mnie z Tatą najbardziej zmartawiło to, że Mateuszek "cos ostatnio groszku nie lubi" .... dlaczego tak się stało? przecież zawsze jadł..... Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Ale Chochul ruszyl z kopyta! 27.09.05, 18:19 a tera ma zaparcia po groszku Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Ale Chochul ruszyl z kopyta! 27.09.05, 19:40 ło rany! Jak "bunia" po kulkach? :) Odpowiedz Link Zgłoś