kunegunda.krakowska Re: Tusk zna angielski? Borusewicz -nie zna bieda 25.11.07, 19:08 A Twoje "wspaniale" kaczory znaja? Odpowiedz Link Zgłoś
precesja Re: Tusk zna angielski? Borusewicz -nie zna bieda 25.11.07, 19:10 kaczorów już nie ma, Jest półTusk i wspaniała ekipa. Dlaczego nie taka wspaniała. Odpowiedz Link Zgłoś
politykaa Noo Kaczyński podobno profesor i drugi doktor 25.11.07, 19:16 To znają języki a szczególnie angielski. A tak w ogóle to jak ktoś ma tytuł profesora to chyba zna angielski już doktor ma z tego egzamin. Odpowiedz Link Zgłoś
precesja Re: a Borusewicz, czy Tusk? 25.11.07, 19:19 Tusk - może. Borusewicz nie zna. Kaczyńscy znają niemiecki. Tusk zna niemiecki, ale to nie z nauki raczej przez pochodzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Nie karmijcie Trolla;-) 25.11.07, 19:26 Kaczory nie znają ani niemieckiego ani rosyjskiego;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir72 Re: Nie karmijcie Trolla;-) 25.11.07, 19:31 Ale warszawską gwarę to i owszem: stanęłem, zasnęłem... Niech się guuupki uczą, jak chcą z kaczkami gadać ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Nie karmijcie Trolla;-) 25.11.07, 19:34 poszłem,weszłem,zeszłem;-)) plus "sapanie" i przewracanie wyłupiastymi ślepiami...Kwintesencja męskości;-))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir72 Re: Nie karmijcie Trolla;-) 25.11.07, 19:37 I to seksowne mlaskanie... mlask, mlask ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
precesja wykształciuchy, prosze bardzo 25.11.07, 19:38 wykształciuchy: www.lechkaczynski.pl/zadaj_pytanie.php?li=1&st=16 Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 buhahahahaha;-))) 25.11.07, 19:43 Miałam nadzieję,że to link do jakiegoś "filmiku" gdzie dane nam będzie posłuchać akcentu,wymowy oraz bogatego zasobu słownictwa i poprawnych struktur gramatycznych:-)))A tutaj tylko "oświadczenie" że ZNA;-)))))Każdy sobie może tak napisać;-)Bardzo chętnie zobaczyłabym jak Kaczory robią zadania z Listening'u oraz Reading'u na poziomie..no powiedzmy Lower Intermediate;-)No i jeszcze Speaking,szczególnie reakcje językowe i rozmowa na temat obrazka;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir72 Re: buhahahahaha;-))) 25.11.07, 20:06 Angielski? Ja... znam. My name is Kaczynski, Lech Kaczynski...;-))) A swoją drogą - świetny dowcip. Jednak mają w tym PIS-ie poczuccie humoru ;-)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
precesja znam lepszy 25.11.07, 20:08 Skąd kancelaria premiera wiedziała o bombie w ścianie? Dziadek z Wehrmachtu dzwonił i powiedział! Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: znam lepszy 25.11.07, 20:13 Masz świadomość że bredzisz ponieważ brak Ci argumentów?Prawda?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kunegunda.krakowska Re: a Borusewicz, czy Tusk? 25.11.07, 19:35 precesja napisała: > Tusk zna niemiecki, ale to nie z nauki raczej przez pochodzenie. No to jemu na plus. Jak wiadomo byc dwujezycznym od dziecka rozwija umyslowo. Kaczynscy nawet w polskim wyslowic sie nie potrafia. Kwacza cos niecos pod nosem jedynie hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
precesja Re: a Borusewicz, czy Tusk? 25.11.07, 19:41 gut, yawohl! i zagadka: Skąd kancelaria premiera wiedziała o bombie w ścianie? Dziadek z Wehrmachtu dzwonił i powiedział! Niemcem to on będzie dobrym, ale dla Polaków bieda. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 oj Precesja,Precesja... 25.11.07, 19:47 JAWOHL jak już coś;-)Deutsch macht Spass;-))) Niestety Ciebie to nie dotyczy najwidoczniej;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
precesja Re: oj Precesja,Precesja... 25.11.07, 19:50 a po Polsku ten półTusk mówi? Ostatnio bredził 3 godziny i nic nie powiedział. Soczewica koło miele młyn - powie? Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: oj Precesja,Precesja... 25.11.07, 20:15 bardzo łatwo wytrącić Ci argumenty z ręki;-) Zaczynasz się gubić,gadasz od rzeczy i nie odpowiadasz na pytania.Zupełnie jak Kaczyński-BRAVO!! Odpowiedz Link Zgłoś
kunegunda.krakowska Re: a Borusewicz, czy Tusk? 25.11.07, 19:52 A kim byl twoj dziadek precesjo? Moze tym czysto rasowym polskim UB-ekiem ktory mordowal AK-owcow na polecenie Stalina? Odpowiedz Link Zgłoś
precesja Re: a Borusewicz, czy Tusk? 25.11.07, 19:55 > Moze tym czysto rasowym polskim UB-ekiem ktory mordowal AK-owcow na polecenie > Stalina? spytaj o to Michnika o jego brata Stefana Michnika. Przypomnieć? Proszę pl.wikipedia.org/wiki/Stefan_Michnik "W 1950 r. został płatnym, dobrowolnym agentem służby bezpieczeństwa o pseudonimie Kazimierczak. Oskarżany o zbrodnie stalinowskie oficer Ludowego Wojska Polskiego, sędzia w Wojskowym Sądzie Rejonowym w Warszawie w latach 1951-1956, gdzie był przewodniczącym składów sędziowskich orzekających często karę śmierci na żołnierzach podziemia antykomunistycznego, wywodzących się z dawnych oddziałów AK, BCh i NSZ." Odpowiedz Link Zgłoś
kunegunda.krakowska Re: a Borusewicz, czy Tusk? 25.11.07, 19:56 Ja sie pytalam o twojego dziadka? No co? wstydzisz sie przyznac? Odpowiedz Link Zgłoś
precesja Re: a Borusewicz, czy Tusk? 25.11.07, 20:00 chcesz o dziadku moim pogadać? Zapraszam na prywatne spotkanie. Mój dziadek nie strzelał podczas wojny do Polaków tak a propos. Odpowiedz Link Zgłoś
precesja Re: a Borusewicz, czy Tusk? 25.11.07, 20:06 nie muszę, niech półTusk udowodni że nie strzelał. Ma trudniej bo dziadek w Wermachcie był. Taki z niego Polak... Odpowiedz Link Zgłoś
kunegunda.krakowska Re: a Borusewicz, czy Tusk? 25.11.07, 20:10 No co w koncu robil twoj dziadek Polak? To ten co zakatowal mojego dziadka w wiezieniu? Odpowiedz Link Zgłoś
precesja Re: a Borusewicz, czy Tusk? 25.11.07, 20:15 tak, ten. Wyrwał wrzoda który kolaborował z Niemcami(chyba z jakimś herr Tuskiem) i donosił na Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
kunegunda.krakowska Re: a Borusewicz, czy Tusk? 25.11.07, 20:14 Popatrz tu? www.honor.pl/ To twoj dziadek Polak maczal w tym palce? Odpowiedz Link Zgłoś
precesja Re: a Borusewicz, czy Tusk? 25.11.07, 20:16 > Popatrz tu? > > www.honor.pl/ > To twoj dziadek Polak maczal w tym palce? Michnika brat - tak. Odpowiedz Link Zgłoś
kunegunda.krakowska Re: a Borusewicz, czy Tusk? 25.11.07, 20:18 Wstydz sie za dziadka, wstydz hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 NIE karmijcie Trollicy!!!! 25.11.07, 20:16 Niekarmiony Troll zdycha szybciej;-) Odpowiedz Link Zgłoś
precesja Re: NIE karmijcie Trollicy!!!! 25.11.07, 20:17 weronka77 napisała: takie stare baby zdychają wcześniej Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Jeśli jesteś starą babą;-) 25.11.07, 20:20 a na dodatek moherową-to owszem,jak najbardziej mogę zmienić wpis;-) Odpowiedz Link Zgłoś
precesja Re: Jeśli jesteś starą babą;-) 25.11.07, 20:21 77 latek to sporo, a może z 77roku? Też sporo. Tak czy siak nie warta funta kłaków. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Jeśli jesteś starą babą;-) 25.11.07, 20:24 Nie dla psa kiełbasa-zatem,dla Ciebie nie warta;-)))Ale z tego co tutaj możemy zaobserwować w Twoich wątkach,raczej mało prawdopodobne żeby ktokolwiek dał za Ciebie więcej;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
precesja Re: Jeśli jesteś starą babą;-) 25.11.07, 20:38 Stare mięso na kiełbasę za stare. Już raczej na paszę. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Jeśli jesteś starą babą;-) 25.11.07, 20:41 Cieszę się że w końcu dotarło do Ciebie do czego się nadajesz;-) No poza "garami";-) Buziaki! Odpowiedz Link Zgłoś
wampir72 Re: Jeśli jesteś starą babą;-) 25.11.07, 21:04 Z tymi "garami" to ostrożnie, jeszcze kogoś otruje ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś