katarynek2 05.12.07, 10:47 czy ktoś mógłby mi polecić pośrednika lub jakąś formę sprzedaży /portal na przykład/. Mam do sprzedania mieszkanie na Ruczaju i nie za bardzo wiem jak się sensownie za to zabrać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylweno Re: sprzedaż mieszkania 07.12.07, 19:19 a napisz coś więcej o tym mieszkaiu. Odpowiedz Link Zgłoś
katarynek2 Re: sprzedaż mieszkania 13.12.07, 01:25 mieszkanie ma 53 m. Po dwoch stronach skosy /niewliczone do metrazu.Dwie sypialnie i pokoj dzienny polaczony z kuchnia. Nowe budownictwo /ma 8 lat/ Ogrodzony, monitorowany budynek. Cieple, jasne. Bez balkonu. sylweno napisała: > a napisz coś więcej o tym mieszkaiu. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaja Re: sprzedaż mieszkania 15.01.08, 21:55 a ja wlasnie szukam czegos 3-pok dla siebie (i to najchetniej bez posrednikow). Czy moge prosic o fotki, cene na maila mmadja@poczta.onet.pl? Pozdrawiam Madja Odpowiedz Link Zgłoś
blackolive Re: sprzedaż mieszkania 08.12.07, 16:26 witaj, ja pare miesiecy temu sprzedalam mieszkanie na milkowskiego- starszy blok konstlacji-przez "gratkę" ( www.gratka.pl). Zamiesc zdjecia, podaj nr kontaktowy i czekaj. Zapewniam cie, ze w przeciagu paru godzin dostaniesz ze 20 telefonow od biur nieruchomosci, ktorzy chetnie zajma sie sprzedaniem twojego mieszkania. Ja sprzedalam mieszkanie w ciagu 10 godzin ( bo zamiescilam je po 22 w nocy)i bez posrednika. O 8 rano mialam juz telefon od zainteresowanej kupnem dziewczyny-kupila je wprawdzie prawie miesiac pozniej ale to dlatego ze zalatwiala kredyt;). zycze powodzenia w sprzedazy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
katarynek2 Re: sprzedaż mieszkania 13.12.07, 01:27 dzieki. sprobuje przez gratke. Dalam ogloszenie w dominium i mialam telefony od 30 posrednikow. Nie wiedzialam nawet, ze jest tyle biur w kKrakowie. Ale klientow zero. Odpowiedz Link Zgłoś