gph 07.12.07, 12:05 jako rzecze poseł Cymański: "nie ma alternatywy dla Kaczyńskiego" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niegrzeczna_dziewczyna Re: końcówka banalna 07.12.07, 12:32 wszystkich jak leci....do siódmego pokolenia..:) dziewczyna końcówka nie zawsze jest banalna.. :D Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: końcówka banalna 07.12.07, 13:29 tak tak.. wystarczy na Millera spojrzeć... mężczyzna, psia mać :D Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: końcówka banalna 07.12.07, 15:04 politycy mnie malo zajmują , straszne smutasy...wolę chłopakow z forum... :D dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: końcówka banalna 07.12.07, 15:13 niegrzeczna_dziewczyna napisała: > politycy mnie malo zajmują , straszne smutasy...wolę chłopakow z > forum... > :D > dziewczyna to tu są jakieś chłopaki?? tyle razy chodziłem na spotkania forumowe i nie widziałem :D Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: końcówka banalna 07.12.07, 15:18 no bo Ty sie przecież ciągle za dziewczynami uganiasz...:) dziewczyna ale to nawet zdrowe..:D Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: końcówka banalna 07.12.07, 15:36 niegrzeczna_dziewczyna napisała: > no bo Ty sie przecież ciągle za dziewczynami uganiasz...:) > dziewczyna ba, a za niegrzecznymi zwłaszcza :D > ale to nawet zdrowe..:D to już zależy od indywidualnego przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: końcówka banalna 07.12.07, 15:40 gph napisał: > ba, > a za niegrzecznymi zwłaszcza :D masz rację...te grzeczne takie nudne są i nigdy nie wiadomo czy powiesz słowo za dużo , czy za mało - zawsze jest źle ; cnotki psia_krew...:D > > ale to nawet zdrowe..:D > to już zależy od indywidualnego przypadku. łojezu...to chłopców tez lubisz ?.... :D dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: końcówka banalna 07.12.07, 15:52 niegrzeczna_dziewczyna napisała: > gph napisał: > > > ba, > > a za niegrzecznymi zwłaszcza :D > > masz rację...te grzeczne takie nudne są i nigdy nie wiadomo czy > powiesz słowo za dużo , czy za mało - zawsze jest źle ; cnotki > psia_krew...:D zdrowy, męski punkt widzenia :D > > > > ale to nawet zdrowe..:D > > to już zależy od indywidualnego przypadku. > > łojezu...to chłopców tez lubisz ?.... a od dziewczyn to niby się nei można zarazić czym? :D Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: końcówka banalna 07.12.07, 16:28 > > > gph napisał: > > zdrowy, męski punkt widzenia :D no , ba.....siem przecież trochem znam na życiu....:D dziewczyna > a od dziewczyn to niby się nei można zarazić czym? :D ja się na temacie nie znam za bardzo - bo nie zadaję sie z dziewczynami .. ale ode mnie to niegrzecznością najwyżej....:D dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: końcówka banalna 07.12.07, 16:29 niegrzeczna_dziewczyna napisała: > > > > > > gph napisał: > > > > > zdrowy, męski punkt widzenia :D > > no , ba.....siem przecież trochem znam na życiu....:D powiedziała dziewczyna szarpiąc wąsa :D Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: końcówka banalna 07.12.07, 16:46 gph napisał: > powiedziała dziewczyna szarpiąc wąsa :D > ja nie mam wąsa ...ale fakt - czasami tarmoszę za wąsa grzesznych chłopaków... , a oni to dość lubią :D dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś