Gość: szukacz informacji IP: *.centertel.pl 15.12.07, 11:39 szlacheckiewzgorze.pl/ czy macie jakieś informacje o tej inwestycji? szukam przedewszystkim wiadomości o jakości tego co oni budują. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jola1515 Re: Szlacheckie Wzgórze w Wołowicach k. Krakowa 16.12.07, 18:31 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=49830 zapraszam na forum onwestycji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maiek Re: Szlacheckie Wzgórze w Wołowicach k. Krakowa IP: *.centertel.pl 31.12.07, 10:56 byłem tam jest rzeczywiście ładnie ale nie wiem czy nie jest to trtochę za daleko, bo w smie libertó czy inne miejscowoście, na północ są dalej ale jakoś psychologicznie bliżej bo się zna drogę dojazdową, a tu nie jest dalej ale człowiek poznaje drogę, uczy się jej, co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
wolowiczanin Re: Szlacheckie Wzgórze w Wołowicach k. Krakowa 12.01.08, 10:45 polecam, naprawdę warto pojechać choć i zobaczyć to miejsce, a jak się zobaczy... ciężko wrócić do krakowa Odpowiedz Link Zgłoś
wolowiczanin Re: Szlacheckie Wzgórze w Wołowicach k. Krakowa 20.01.08, 15:29 wolowiczanin napisał: > polecam, naprawdę warto pojechać choć i zobaczyć to miejsce, a jak > się zobaczy... ciężko wrócić do krakowa Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniew74 Re: Szlacheckie Wzgórze w Wołowicach k. Krakowa 20.01.08, 16:40 wolowiczanin napisał: > wolowiczanin napisał: > > > polecam, naprawdę warto pojechać choć i zobaczyć to miejsce, a jak > > się zobaczy... ciężko wrócić do krakowa Taaa asfalt zwijają i ciężko wrócić do Krakowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kzysztof Re: Szlacheckie Wzgórze w Wołowicach k. Krakowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.08, 09:13 jest nowa inwestycja a raczej będzie w lutym w Michałowicach małe osiedle paru domów jednorodzinnych na działkach 8 ar. Podobno fajne projekty.Jak coś to podobno są info pod deweloper@janexkrakow.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: Szlacheckie Wzgórze w Wołowicach k. Krakowa IP: *.centertel.pl 26.01.08, 12:25 a bliźniaki czy wolnostojące? bo ja już mieszkałem w bliźniaku i nie chcę tego już nigdy. to praweie jak w bloku, zero intymności. dom wolnostojący jest najlepszym rozwiązaniem. Nie rozumiem ludzie którzy za te same pieniądze decydują się na zakup domu bliźniaczego a mogliby wolnostojące mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa L. Re: Szlacheckie Wzgórze w Wołowicach k. Krakowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.08, 15:19 a kiedy mają być oddane te domy? Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka_12 Re: Szlacheckie Wzgórze w Wołowicach k. Krakowa 01.03.08, 14:14 zaczynają kolejną inwestycję www.slonecznaaleja.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jola1515 do szukacza 19.04.08, 15:24 zobacz sobie inwestycję słoneczna aleja na www.slonecznaaleja.pl lub na żywo na ul. kuźnicy kołłątajowskiej, wyglądają nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Szlacheckie Wzgórze w Wołowicach k. Krakowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.08, 22:44 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Domki się nie sprzedają, że trzeba "up" robić? IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.08, 22:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Pudło panie obserwatorze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.08, 23:04 Zamierzam sprzedać moje mieszkanie - 5 mniut od Rynku Gł. - by kupić jeden z tych domków... Może jest pan zainteresowny...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e tam Re: Pudło panie obserwatorze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 10:34 jakich domków, przeciż tam nic niema Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Szlacheckie Wzgórze w Wołowicach k. Krakowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 11:21 pytanie do Pani z biura nieruchomości, czy na osiedlu będzie mozna kupić uzbrojoną w media działkę pod zabudowę? Odpowiedz Link Zgłoś