kfiatecek 04.01.08, 10:40 co sadzicie o atmosferze panujacej na waszych uczelniach? Ja studiuje socjologie na prywatnej uczelni i atmosfera jest super..ciekawi ludzie,sympatyczni wykladowcy,wszystkie sprawy rozwiazywane bezproblemowo;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gruszka_na_wierzbie Re: atmosfera;) 04.01.08, 16:21 atmosfera studiowania jest chyba jednym z ważniejszych czynnikow... na uczelnie nie tylko idzie sie po to by zdobyc wiedze, czasem tez zeby spotkac sie ze znajomymi, jesli ludzie sa ok to i atmosfera dobra i uczyc sie chce:) studiuje na wszib i ciesze sie mimo ze slysze tyle niemilych opini o uczelniah nipublicznych to nie zaluje:) Odpowiedz Link Zgłoś
nieziemska.istota Re: atmosfera;) 17.01.08, 16:11 gruszka_na_wierzbie napisała: i ciesze sie mimo ze slysze tyle niemilych opini o uczelniah > nipublicznych to nie zaluje:) ja podobnie, a mam troszkę porównania, bo chwilę studiowałam na publicznej, jednak "minęłam się z powołanie" i olałam tamten kierunek, rzucając to w cholerę:] i musze powiedzieć, że ludzie i atmosfera na tamtej publicznej uczelni była mocno niesympatyczna:( zadufane w sobie bufony Odpowiedz Link Zgłoś
nieziemska.istota Re: atmosfera;) 17.01.08, 16:08 zadowolona, nawet bardzo:)))) studiuję na prywatnej infę z ekonometria;) więcej nie powiem:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: atmosfera;) IP: *.gemini.net.pl 17.01.08, 20:10 Czy wy czasem na tej Wszibie nie pracujecie, a może jesteście studentami i kanclerz zwalnia was z opłat za takie bzdety? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heehee Re: atmosfera;) IP: *.autocom.pl 19.01.08, 23:22 aleś błysła kasuj sobie kasuj, tylko może samam nie spamuj Odpowiedz Link Zgłoś