Gość: ja IP: 81.210.21.* 06.01.08, 17:07 Witam wszystkich. Chciałabym prosić Was o pomoc w wyborze studiów. Chcę uczyć się w prywatnej uczelni.Tylko chodzi mi o to żebym nie musiała się uczyć się za dużo. Pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frankhestain z takim nastawieniem to tylko prywatna 07.01.08, 15:18 Gość portalu: ja napisał(a): > Witam wszystkich. Chciałabym prosić Was o pomoc w wyborze studiów. Chcę uczyć > się w prywatnej uczelni.Tylko chodzi mi o to żebym nie musiała się uczyć się > za dużo. Pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aha Re: z takim nastawieniem to tylko prywatna IP: 213.134.181.* 07.01.08, 15:39 nawet na prywatnej długo nie pobędzie wyleci wraz z pierwszą sesją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orion Re: Studia prywatne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.08, 14:18 Z takim podejściem lepiej kup sobie dyplom na bazarze. Bo jeżeli płaci sie za studia to chyba chce się uczyć. Teraz dyplom studiów nic nie znaczy. Wiec szkoda pieniedzy na studia tylko dla papierka. Szkoły prywatne często oferują fajne kierunki i mają dobrą kadrę - szkoda tego nie wykorzystać Odpowiedz Link Zgłoś