Gość: zarazzapomne11 IP: *.kolornet.pl 22.01.08, 15:06 I który warto odwiedzić ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barileo Re: A jak z kondyjcą ""Chińczyków"" Krakowie 25.01.08, 11:58 Mekong na Wielickiej Odpowiedz Link Zgłoś
szelu1 Re: jakie ceny ? 26.01.08, 01:51 gorąco polecam chińczyka na Zamkowej [most dębnicki] ceny bardzo rozsądne pycha... Odpowiedz Link Zgłoś
prunio4 Re: o nie, tylko nie Mekong 27.01.08, 17:45 na Wielickiej! Pan wietnamski właściciel założył firmowy kaszkiecik i stwierdził, że o ten interes już dbać nie musi: ceny poszły w górę, za opakowania doliczają dodatkową kasę, dłuższy czas oczekiwania i większość dań smakuje podobnie. Po roku zamawiania tam zrezygnowaliśmy z wielkim żalem i rozczarowaniem... Ale za to na Miodowej polecam! Pyszne, kruche mięsko (rozróżniane w smakach), nie czuć starego, spalonego tłuszczu. Smacznie, z miłą obsługa i dobrymi cenami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: A jak z kondyjcą ""Chińczyków"" Krakowie IP: *.stansat.pl 29.01.08, 13:21 Ja polecam "Lotos" na Mickiewicza, a ceny mozna sprawdzic na stronie: www.poliszcity.pl/krakow/view.php?what=440 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniaw Re: Drogo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.08, 22:55 ja zapraszam na malborska najlepsze chinskie i przystepne ceny, na lubicz jest tez dobra i na skwerowej kolo mostu grunwaldzkiego dania sa od 10 zł do 13 zł max jesli chodzi o dania z kurczaka:) ogólnie palce lizać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titi odradzam IP: *.76.classcom.pl 13.02.08, 10:53 Jesli chodzi o wybór pseudo restauracji polecam: wroclawska, kalwaryjska, malborska oraz kocmyrzowska. Jesli mowa o restauracjach śmiało można sie kusić: zdecydowanie most dębnicki, kapelanka oraz okolice r. grzegórzeckiego. Stanowczo odradzam: Lubicz, Plac na stawach i inne jakies pokretne bary. Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: A jak z kondyjcą ""Chińczyków"" Krakowie 05.02.08, 09:31 ja jadam w dwoch , jeden na miodowej (na tym slepym odcinku) i przy placu na stawach. ten ostatni jest naprawde fajny, roche drozszy ale dania troche inne niz wszedzie indziej . po prostu jest bardziej chinski niz wietnamski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cx taa zagladnolem kiedys do tego na placu przy.... IP: *.betanet.pl 11.02.08, 01:12 stawach i od razu wyszedlem polowa sali byla zapelniona szemranym towarzystwem....jakis zjazd grup przestepczych czy co.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: A jak z kondyjcą ""Chińczyków"" Krakowie IP: *.dip.t-dialin.net 19.02.08, 22:04 Ja polecam knajpke na Czarnowiejskiej,obok AGHu.Szybko,swiezo i smacznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Foxy W Krakowie nie ma Chińczyków IP: *.chello.pl 13.03.08, 19:27 Wszystko to smetne wietnamskie papki z surówka(sic!)z kiszonej kapusty, nie slyszalem zeby cos takiego serwowano w Chinach. Kto był kiedys w chinskiej knajpie np. w Londynie lub Paryzu wie o czym mowie i jak daleko od tego jestesmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomerskn Re: W Krakowie nie ma Chińczyków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.08, 13:51 Bylem w Dublinie w niby wypasionej. Wpradzie nie bylo tej sorowki o ktorej piszesz ale reszta byla podobna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martunia Re: A jak z kondyjcą ""Chińczyków"" Krakowie IP: *.gemini.net.pl 22.03.08, 19:23 lea 34 polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: die Re: A jak z kondyjcą ""Chińczyków"" Krakowie IP: *.dip.t-dialin.net 04.04.08, 23:08 To ta za placem w kierunku Kijowskiej?Mnie nie smakowalo,ale tylko raz bylam i dosc dawno temu. Odpowiedz Link Zgłoś
jop Re: A jak z kondyjcą ""Chińczyków"" Krakowie 09.04.08, 12:34 Dong Xuan przy Rondzie Mogilskim. Bardzo smacznie, z lekkim odchyłem w stronę tajszczyny, poza stałym repertuarem mają świetnego kurczaka z limonką, kurczaka w pomarańczach, dobre kalmary po tajsku. Bardzo fajne są też małe pierożki podawane na przystawkę. Natomiast zupy dość średnie, (poza rewelacyjną won ton, z solidnymi plastrami kaczki), ostro-kwaśną wręcz odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimic Re: A jak z kondyjcą ""Chińczyków"" Krakowie IP: *.ghnet.pl 29.05.08, 20:25 tylko ul.Kadecka (mała uliczka pomiedzy Królewską a Kaz. Wlk)mała klitka dosłownie 4 stoliki,często sa kolejki bo miejsca mało,a jedzenie REWELACYJNE,wielkie porcje,ceny ok 11-12 zł,polecam kurczaka po wietnamsku i filet z kurczaka w cieście.Maja filie na Skwerowej nie byłem tam,ale pono też spoko. Odpowiedz Link Zgłoś