mrowka60 23.01.08, 11:11 koszytacie z niej? interesuje mnie tez, platnosc za korzystanie z niej, czy takowa jest juz wliczona w czynsz, czy jak? bo nie orentuje sie za bardzo, srednio mnie to interesowalo ale nagle zaczeło:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bzzz05 Re: pytanko odnosnie e-kartoteki 28.01.08, 21:25 a co to takiego ta e-kartoteka ? Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka60 Re: pytanko odnosnie e-kartoteki 29.01.08, 08:47 to strona na ktorej mozesz sprawdzic swoje rachunki odnosnie uzytkowania swojego mieszkania Odpowiedz Link Zgłoś
6azrael6 Re: pytanko odnosnie e-kartoteki 18.03.08, 21:22 Chyba nasze konta na tej stronie przestały działać, gdyż po zalogowaniu nic nie widać. A jeszcze około miesiąc temu było ok. Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka60 Re: pytanko odnosnie e-kartoteki 19.03.08, 09:38 no i dobrze, bo i tak byly nieswieze info dotyczace czynszu itp, za kazdym razem mam zaleglosc, a place wszystko na czas.Wogole tego nie pilnuja a kase napewno za to naliczaja,administracja od siedmu bolesci,porazka wielka geba Odpowiedz Link Zgłoś