Gość: krakus IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.03, 18:11 Które księgarnie w Krakowie i Hucie skupują używane podręczniki ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuba203 Re: Używane podręczniki 19.08.03, 22:16 Kamieńskiego 1, Lubelska 29 (czy coś koło tego), na pewno też pod Halą Targową sprzedasz. Ale trochę za późno się obudziłeś chyba, możesz mieć problemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: Używane podręczniki IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 19.08.03, 22:23 a myslisz ze daloby sie sprzedac podreczniki do liceum, ale tego czteroletniego? mam jeszcze z pierwszej klasy:( Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Używane podręczniki 19.08.03, 22:28 Gość portalu: 7 napisał(a): > a myslisz ze daloby sie sprzedac podreczniki do liceum, ale > tego czteroletniego? mam jeszcze z pierwszej klasy:( Chyba w skupie makulatury :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: Używane podręczniki IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 19.08.03, 23:00 a jakie tam maja stawki ? Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Używane podręczniki 19.08.03, 23:02 Gość portalu: 7 napisał(a): > a jakie tam maja stawki ? 5gr/kg? 10gr/kg? Coś koło tego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryimary Re: Używane podręczniki IP: *.ceti.pl 19.08.03, 23:07 Byłam dzisiaj na Grzegórzkach - można tam jeszcze sprzedać podręczniki. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Używane podręczniki 19.08.03, 23:12 Gość portalu: maryimary napisał(a): > Byłam dzisiaj na Grzegórzkach - można tam jeszcze sprzedać podręczniki. Ale chyba nie do pierwszej klasy starego liceum? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryimary Re: Używane podręczniki IP: *.ceti.pl 19.08.03, 23:22 No pewnie, że nie - tylko takie, co się komuś do czegoś przydadzą(może). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: Używane podręczniki IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 19.08.03, 23:10 kuba203 napisał: > Gość portalu: 7 napisał(a): > > > a jakie tam maja stawki ? > > 5gr/kg? 10gr/kg? Coś koło tego :) pfff, to jakies kpiny- nie starczyloby mi nawet na bilet tramwajowy do skupu i z powrotem Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Używane podręczniki 19.08.03, 23:14 Gość portalu: 7 napisał(a): > pfff, to jakies kpiny- nie starczyloby mi nawet na bilet > tramwajowy do skupu i z powrotem No ale takie stawki są. Generalnie masz pecha, bo jesteś ostatnim rocznikiem ze starymi podręcznikami, więc i tak nikt by ich od Ciebie nie kupił :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryimary Re: Używane podręczniki IP: *.ceti.pl 19.08.03, 23:24 A tak wogóle, to potrzebuję książek do pierwszej liceum. Może ktoś ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: Używane podręczniki IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 19.08.03, 23:32 Gość portalu: maryimary napisał(a): > A tak wogóle, to potrzebuję książek do pierwszej liceum. Może ktoś ma? ja mam :D moze niektore ze starego systemu w nowym sie powtarzaja !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryimary Re: Używane podręczniki IP: *.ceti.pl 19.08.03, 23:34 No zdaje się, że nie - bardzo mi przykro, chyba jednak pozostaje ci skup makulatury! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: Używane podręczniki IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 19.08.03, 23:36 a wiesz chociaz jakie ksiazki potrzebujesz ? to wypisz autorow i moze jednak mam ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryimary Re: Używane podręczniki IP: *.ceti.pl 19.08.03, 23:46 na razie to wiem tylko o historii- Ziółkowskiego CZASY STAROŻYTNE, fizyce - Fiałkowskiej itd.- wyd.ZAMKOR i biologii - Lewińskiego i reszty... Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Używane podręczniki 19.08.03, 23:49 Lewińskiego do biologii to ja też miałem, bodajże w drugiej klasie, może to ten sam :) Tylko, że ja swój zawczasu sprzedałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryimary Re: Używane podręczniki IP: *.ceti.pl 19.08.03, 23:52 No masz!! Ale to chyba nie ten sam, bo na tym jes napisane, że do pierwszej klasy - chociaż może i treść ta sama! Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Używane podręczniki 19.08.03, 23:55 Gość portalu: maryimary napisał(a): > No masz!! Ale to chyba nie ten sam, bo na tym jes napisane, że do pierwszej > klasy - chociaż może i treść ta sama! Na tamtym o ile pamiętam nie było napisane, do której klasy :) Może treść ta sama, ale może to być inna część czy coś takiego, zresztą zajrzałem do tej książki może kilka razy w życiu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: Używane podręczniki IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 19.08.03, 23:55 Gość portalu: maryimary napisał(a): > No masz!! Ale to chyba nie ten sam, bo na tym jes napisane, że do pierwszej > klasy - chociaż może i treść ta sama! ja mysle, ze mam te ksiazki, ktorych szukasz, watpliwosci mozna zawsze rozwiac w ksiegarnii, porownujac tresc.. mikolaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj Re: Używane podręczniki IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 19.08.03, 23:51 Gość portalu: maryimary napisał(a): > na razie to wiem tylko o historii- Ziółkowskiego CZASY STAROŻYTNE, mam `dzieje starozytne` tego autora ... fizyce - > Fiałkowskiej itd.- wyd.ZAMKOR i nie widze na polce, musialbym poszukac > biologii - Lewińskiego i reszty... mam biologie 1 lewinskiego i walkiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryimary Re: Używane podręczniki IP: *.ceti.pl 19.08.03, 23:55 To tę moją biologię lewiński napisał do spóły z Prokopem niejakim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryimary Re: Używane podręczniki IP: *.ceti.pl 19.08.03, 23:56 Gość portalu: maryimary napisał(a): > To tę moją biologię lewiński napisał do spóły z Prokopem niejakim... Aha - i wydał ją OPERON. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: Używane podręczniki IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 19.08.03, 23:57 Gość portalu: maryimary napisał(a): > Gość portalu: maryimary napisał(a): > > > To tę moją biologię lewiński napisał do spóły z Prokopem niejakim... > Aha - i wydał ją OPERON. zgadza sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: Używane podręczniki IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 19.08.03, 23:57 Gość portalu: maryimary napisał(a): > To tę moją biologię lewiński napisał do spóły z Prokopem niejakim... lukne jutro w ksiegarnii, czy to te same ksiazki, chociaz wg mnie tak, watpie, zeby ci ludzie pisali po kilka ksiazek na ten sam temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryimary Re: Używane podręczniki IP: *.ceti.pl 20.08.03, 00:00 No to popatrz, może to rzeczywiście to samo, chociaż sądzę że tak, czy siak trochę pozmieniane, bo przecież o kasę tu chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Re: Używane podręczniki IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.03, 16:58 Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Używane podręczniki 19.08.03, 23:11 plac imbramowski, ok. 1/3 ceny nowego podręcznika... Odpowiedz Link Zgłoś