Dodaj do ulubionych

Pilne ! Szukam kogoś.....do

24.02.08, 16:06
niecodziennego eksperymentu !
Warunki są dwa - nie może być tuzinkowy i musi mieć duże poczucie
humoru.
Reszta - do uzgodnienia ...
dziewczyna
Obserwuj wątek
    • trudny2002 .....do 24.02.08, 16:17
      ja jestem mendelkowy czyli nie ma mowy o tuzinizmie... poczucie
      humoru...no cos mozna pomyslec z tym ze ciemniejsze wole...a reszte
      mozemy uzgadniac... a no i czy z laska nie bedzie problemow?
      trudny
      • niegrzeczna_dziewczyna myslisz o takim poczuciu humoru.... 24.02.08, 16:24
        ..z pogranicza ?... Czarny humor czy sytuacyjny ?.. No dobra - ja
        tam taka grzeczna nie jestem znowu - to może byc czasem i ten
        wisielczy !!!
        Laska ..., laska... a utykasz bardzo i czy na jedną nogę ?
        dziewczyna
        • trudny2002 Re: myslisz o takim poczuciu humoru.... 24.02.08, 16:30
          niecodzienny eksperyment ...polega chyba na pewnym
          nieprzewidzeniu....rezultatu? No powiedzmy eksperymant conocny...z
          tym ze kwestia laski jest wlasnie do dogadania...
          idzie o udzial laski w eksperymencie...ale z zalozeniem ze bez laski
          eksperyment przestaje byc eksperymentem...choc mozna utknac...na
          wszystkie nozki
          trudny
          • niegrzeczna_dziewczyna nie wiem , czy akurat conocny.... 24.02.08, 16:36
            ale z pewnoscia eksperyment wymaga powtarzania i to dość czestego ,
            co zdaje sie byc oczywistym...
            mnie osobiscie ta laska nie jest niezbedna ...ale jesli masz takie
            wymagania i obejść sie nie mozesz..no to ..no dobra..zgadzam sie
            chyba..ale pod warunkiem ,ze warunki dyktowac bede ja...a Ty sie
            zgodnie podporzadkujesz ,,,no przynajmniej na poczatku..:)
            to co , wchodzisz ??
            dziewczyna
            • trudny2002 akurat conocny.... 24.02.08, 16:40
              prosze uprzejmie...
              trudny
              • niegrzeczna_dziewczyna akurat.... 24.02.08, 16:43
                z Tobą trudno negocjować....musze to przemysleć....aa...a nic...:)
                dziewczyna
                • trudny2002 Re: a ku ku.... 24.02.08, 16:50
                  przeciez przystalem bezwarunkowo ( no poza dwoma jakie postawilas)
                  no to co mamy negocjowac?
                  wchodze w akurat...no niech bedzie ze popoludnie to popoludniowo
                  trudny
                  • niegrzeczna_dziewczyna jestem..jestem... 24.02.08, 16:58
                    z Panem czysta przyjemność interesy załatwiać...lubie takich
                    zdecydowanych gosci...:)
                    dziewczyna

jak to popołudniowo - mialo byc nocnie - conocnie - to co , od
                    dziś ???
                    • trudny2002 Re: jestem..jestem... 24.02.08, 17:02
                      no to badz o dwudziestej...a gdzie to slucham , bo mialas podyktowac
                      warunki...no przynajmniej na poczatek:)
                      trudny
                      • niegrzeczna_dziewczyna dobra , będę... 24.02.08, 17:08
                        aa i żeby było jasne - lubię punktualność ... a gdzie ?....no jak
                        żeś taki nietuzinkowy to sie domyśl.....:))
                        dziewczyna

a teraz siły zbieraj..na ten eksperyment..:)
                        • trudny2002 Re: dobra , badzja tez bede...tez lubie punktu... 24.02.08, 17:15

Wlasciwie to ryzyko znikome...bowiem eksperyment mozna przyjac jako
                          wariantowy...wiec pozwole sobie nie rezygnowac pospiesznie z laski...
                          ewentualne uchybienia sa wkalkulowane w wyniki eksperymentu...a wiec
                          ja bde punktualnie tam gdzie zawsze:) to dozo...
                          trudny
                          • niegrzeczna_dziewczyna eksperyment w samym załozeniu ma 24.02.08, 17:27
                            wariantowość , więc spokojnie...nie ma co wariować....a , ze
                            ryzyko ..? e tam...bez ryzyka nic w zyciu nie ma..nawet ten podobno
                            co w totolotka nie gra - to nie wygra...a co dopiero...:)))
                            dziewczyna
                            no to pa ..:)
                            • trooly Re: eksperyment w samym załozeniu ma 24.02.08, 18:19
                              Wasza Niegrzeczność i Wasza Trudność, zainteresował mnie omawiany
                              eksperyment. Czy każdy może do niego przystapić, czy tylko ściśle
                              określona grupa uczestników? Czasami człowiek zagapi sie na
                              chwileczkę i już wypada z gry, dlatego warto zasygnalizować, że jest
                              się obecnym, chętnym i ciekawym [co niniejszym czynię]. POdobno
                              ciekawość, to pierwszy stopień do piekła, a na najniższym jego
                              piętrze mieszka obywatel Belzebud, znacie wspomnianego? Mam do niego
                              kilka uwag, coś ten urwis kręci nosem i kicha nazbyt siarczyście.
                              Niby nic takiego, zwyczajne a-psik ale z drugiej strony...
                              • trudny2002 ja tam nie wiem bo 24.02.08, 19:05
                                esperyment prowadzi niegrzeczna dziewczyna...ale na wszelki wypadek
                                zabezpieczam sie laska...bo sam zamiar eksperymentu podoba mi sie i
                                taki jest wiosenny:)
                                trudny
                                latwiej jest grac na tamburynie czy decydowac sie na trojkat?
                                • trudny2002 niegrzeczna dziewczyna z zalozenia 24.02.08, 21:25
                                  wiec nie moge miec pretensji...ale szkoda bo mozna bylo pieknie
                                  zabrzmiec subtelnoscia trojkata...a tak to przyjdzie mi cwiczyc na
                                  tamburynie...:)))
                                  trudny
                                  • niegrzeczna_dziewczyna eksperymernt..zawsze to ma do siebie.... 24.02.08, 23:16
                                    że im wiecej chętnych , tym badania wiarygodniejsze...i nie ma to
                                    nic wspólnego ani z instrumentami muzycznymi , ani figurami
                                    geometrycznymi....:)
                                    dziewczyna

i proszę mi tu nie wciskac tekstów ani o trójkącie , ani o jakimś
                                    czasie zagubionym , albo przegapionym ...albowiem czas w
                                    eksperymentach zazwyczaj się wlecze ..i ani szybkość , ani
                                    pierwszość nie ma tu nic do rzeczy....serio...:)
                                    d
    • seweryn_makatka Re: Pilne ! Szukam kogoś.....do 25.02.08, 14:46
      Skoro ponuractwo i absolutna przeciętność są terminami najlepiej
      mnie określającymi rozumiem, że w przedbiegach odpadam :)
      • rff Re: Pilne ! Szukam kogoś.....do 25.02.08, 15:18
        to po co jeszcze tyle gadać bez potrzeby?
      • niegrzeczna_dziewczyna Re: Pilne ! Szukam kogoś.....do 25.02.08, 16:13
        seweryn_makatka napisał:

> Skoro ponuractwo i absolutna przeciętność są terminami najlepiej
        > mnie określającymi rozumiem, że w przedbiegach odpadam :)

A...witam Cię.. Ty tu ???
        Znalazłeś juz ten swój "ideał" czy ciagle metodą prób i błędów na
        etapie poszukiwania ?...:)
        dziewczyna

no już nie przesadzaj z tym ponuractwem i przeciętnościa...:)
    • barnacle.bill.the.sailor Możemy se poeksperymentować... 25.02.08, 15:36
      Po mojemu !... ;-PPP
      • niegrzeczna_dziewczyna Chyba musze zacząć być troszkę grzeczniejsza....:) 25.02.08, 16:14
        strach się bać ???
        :)
        dziewczyna
        • barnacle.bill.the.sailor Już ja cię nauczę grzeczności !... ;-P 25.02.08, 18:32

• niegrzeczna_dziewczyna a bardzo się będziesz znęcał ?.....:))) 25.02.08, 19:04
            dziewczyna
            • barnacle.bill.the.sailor [...] 26.02.08, 13:22
              Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
              • wiechu47 Re: Tylko trochę.....:))) 26.02.08, 15:19
                jestes żałosny i prymitywny, może lepiej wybierz się do burdelu, tam
                dostaniesz to co chcesz..........
                • barnacle.bill.the.sailor Zamilcz szczurze lądowy 26.02.08, 17:39
                  albo na kei zadyndasz... ;-PPP
                  • niegrzeczna_dziewczyna Spokojnie , spokojnie...:) 26.02.08, 19:43
                    Eksperyment miał ( ma ) być z udziałem nietuzinkowości i z
                    poczuciem humoru - ale nigdzie nie wspomniano , że z wulgaryzmami i
                    chamstwem ...
                    Bo właściwie po co i czemu ma to służyć , żeby było niesmacznie ?

Wszystko można przekazać - jest tyle fajnych słów i w dodatku
                    polskich... :)
                    dziewczyna

to może się już nie obrażajmy , co ?
                    • barnacle.bill.the.sailor No własnie... 27.02.08, 08:39
                      Nie będzie mi jakiś ponury szczur lądowy od prymitywów wymyślał ! ;))) A że
                      ludzie morza mają dosadny język, to chyba powszechnie wiadomo.. ;)
                      • wiechu47 Re: No własnie... 27.02.08, 10:32
                        barnacle.bill.the.sailor napisał:

> Nie będzie mi jakiś ponury szczur lądowy od prymitywów
                        wymyślał ! ;))) A że
                        > ludzie morza mają dosadny język, to chyba powszechnie wiadomo.. ;)
                        >
                        niejeden szczur lądowy kieruje się zasadami godnymi mostka
                        kapitańskiego i jest w stanie stanąć w obronie godności kobiety i
                        chronić ją przed niewybrednymi atakami marynarzy z dolnych pokładów
                        statków, szukających tylko przygody w kolejnej portowej tawernie po
                        wypiciu morza rumu /lub taniego trunku/....
                        • barnacle.bill.the.sailor Tak, rum i piwo to moje ulubione trunki. 27.02.08, 20:37
                          Pojutrze wypływam, by uzupełnić zapasy, a przy okazji sprawdzę co gazety na
                          Jamajce piszą o nowym polskim rządzie... ;)))
                  • qoobaq Re: Zamilcz szczurze lądowy 27.02.08, 20:16
                    zupelnie off topic
                    na czym polega dyndanie na kei? podwieszaja tam i moczy sie nogi w wodzie? To
                    jest taka mieszanka wieszania na rei i przeciagania pod kilem?
                    • barnacle.bill.the.sailor Trafiłeś ;) 27.02.08, 20:33

• trooly Miłego dnia 28.02.08, 08:27
                        życzę i serdeczne pozdrowienia z Łodzi przesyłam. Theo Mood
                        mówi "wysiłek fizyczny jest lekarstwem dla zatroskanych".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka