Gość: mała IP: *.ghnet.pl 26.08.03, 15:06 Na mozaike z polskiej fabryki czekalam miesiac dluzej niz mialam czekac. Najpierw dwa razy przyslali scienna, a mizla byc podlogowa a potem przyslali mniej niz zamowilam istny koszmar!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaholec Re: Nie kupuj w BoMarze!!!! 27.08.03, 07:15 Gość portalu: mała napisał(a): > Na mozaike z polskiej fabryki czekalam miesiac dluzej niz mialam czekac. > Najpierw dwa razy przyslali scienna, a mizla byc podlogowa a potem przyslali > mniej niz zamowilam istny koszmar!!!!!!!! A ja kupiłem to co chciałem, dostałem idealnie na czas. Model i kolor idealnie zgodny z zamówieniem. Jestem bardzo zadowolony z obsługi. A to na prawdę komplement skoro pisze to osoba zawodowo zajmująca się nadzorem handlu :))))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Zaholccu:) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.08.03, 11:33 zaholec napisał: > A to na prawdę komplement skoro pisze to osoba zawodowo zajmująca się > nadzorem handlu :))))) A w jakiej branży jeśli można wiedzieć:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zaholec Re: Zaholccu:) 27.08.03, 13:14 Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > zaholec napisał: > > > A to na prawdę komplement skoro pisze to osoba zawodowo zajmująca się > > nadzorem handlu :))))) > > A w jakiej branży jeśli można wiedzieć:)) Handluję namiętnie wszelkiej maści pokryciami dachowymi, materiałami do ociepleń, okna połaciowe, kominy, blachy obróbkowe. Generalnie wszystko co jest ponad murłatą. Staranne ukłony i pozdrowienia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: Zaholccu:) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.08.03, 14:13 zaholec napisał: > Handluję namiętnie wszelkiej maści pokryciami dachowymi, materiałami do > ociepleń, okna połaciowe, kominy, blachy obróbkowe. Generalnie wszystko co jest > > ponad murłatą. Aha:) No bo żeśmy sąsiedzi to już wiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Nie kupuj w BoMarze!!!! 27.08.03, 11:35 zaholec napisał: A to na prawdę komplement skoro pisze to osoba zawodowo zajmująca się nadzorem handlu :))))) Może WŁAŚNIE DLATEGO specjalnie się postarali:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zaholec Re: Nie kupuj w BoMarze!!!! 27.08.03, 13:16 viking73 napisał: > zaholec napisał: > > A to na prawdę komplement skoro pisze to osoba zawodowo zajmująca się > nadzorem handlu :))))) > > Może WŁAŚNIE DLATEGO specjalnie się postarali:))) Zbyt poetycko określiłem chyba swoją pracę, nie pracuję w żadnej instytucji kontrolnej, po prostu jestem nieszeregowym pracownikiem "handlowym" :)))) Odpowiedz Link Zgłoś