blebleon 05.03.08, 14:01 Czy na Mnicha można? Na szagę? Czy na Mnicha trzeba pod górę? A ile kosztuje bilet wstępu na Mnicha? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peteen z matki i ojca... 05.03.08, 14:16 a czemu zadajesz takie "trudne" pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
blebleon Re: z matki i ojca... 05.03.08, 16:36 Nie jest to prawdą. Trudny sam siebie wykonał. I nie jest to udana praca. Widziałem. Zamiast rąk ma takie jakieś metalowe szpony, dłuta, pilniki. Istny dyabeł. Odpowiedz Link Zgłoś
blebleon Re: z gwiazdozbioru Wega 05.03.08, 16:30 Z gwiazd to jest promieniowanie a od Trudnego to raczej co innego wali. Zapytaj Go. Na Mnicha z kuzynką, ta, kto Mu uwierzy. No kto? Jepsiepsie. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 na mnicha jet trudno 05.03.08, 16:59 zwłaszcza z dwiema naraz...a co mnie tam ..wali mnie to ...z iloma sie da to mimo mrozu jak na zlodzonej scianie az (sie cos) stanie...trudny z utrudnieniem Odpowiedz Link Zgłoś
blebleon Re: na mnicha jet trudno 05.03.08, 17:02 A w zimnej wodzie stanie - ale nie Trudnemu. Komu wali, temu wali a do tego jak? Trudny na drzewo. Łup te pnioki. Diable. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 ..a ja myslałam , że to o 05.03.08, 17:56 mnicha trudnego szło...bo mnisi łatwego życia przecież nie mają choć sami się na nie skazują.... albo chociaż o tę górę trudną i groźną.... a ..tu widzę takie męskie i mocne słowa odchodzą , coś podobnego - czego to się człowiek na tym forum nie dowie....:) gosia Tyś jest widzę niezły blebleon w bleble ....on...:) g Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: ..a ja jestem... 05.03.08, 18:24 z Mniszej... z ulicy Mniszej ha, ha, ha. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 no...a jakże tu lubić 05.03.08, 18:34 łatwych...to takie banalne....:))) gosia Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: no...a jakże tu lubić 05.03.08, 18:39 i to tyz prawda... :DDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Nie tylko Trudnego..... 05.03.08, 18:45 ale Ciebie - Wampirze z Mniszej ..też lubię ...:)) gosia Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Nie tylko Trudnego..... 05.03.08, 19:03 Ja też Cię lubię. Zresztą wiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
blebleon Re: Nie tylko Trudnego..... 05.03.08, 19:12 A co Wy do jasnej cholery wyprawiacie? To jest watek do obrażania Trudnego, używania słów powszechnie uznanych za obelżywe, dokuczania, chamowatości a nie lania miodku do dzióbków. Załóżcie sobie swój wątek i tam sobie plecki masujcie. Jełopy, ptaki głuptaki, gawrony i inne kaczory. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 cco toza czersnaiakise wycierajo..... 05.03.08, 19:23 cochco Trudnym? Opwiem Panstwu jak sie zachowac kiedy wszystko nie idzie jak trza... trza sie oprzec mocno plecami o sciane , oprzec sie trza jeszcze mocniej...rozstawic nogi zeby sie nie wyprzynajeb na podloge i odkrecic i zakrecic...a psy niechby se szczaly nawet i w nieodleglym kaciku...ku ku ku... no itd troodny Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 a co z tym na Mnicha..... 05.03.08, 19:26 no koor blebleuszu ? uszookalem panoo dwia wiazki dobrze powiazanych lin...i karabinek i raki znaczy ze tylem Pan mozesz jak Pan lubisz troodny Odpowiedz Link Zgłoś
blebleon [...] 05.03.08, 20:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Nie tylko Trudnego..... 05.03.08, 19:27 bo ...My Cię bardzo lubimy bleble..Ciebie też ..serio...i to dlatego..tak po dobroci i po chrzescijańsku ..i choćbyś Nas zwyzywał i sponiewierał i z błotem zmieszał....to Nas to nie rusza...bo My już tak mamy .....:) Nadstawimy Ci drugi policzek...w razie co , nie bój nic.....nasz kochany , słodki blebleble...o n ie :) gosia Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Nie tylko Trudnego..... 05.03.08, 19:32 ale i koompli jego mozna dzis wieczorem spotkac na stadionie...a cooo sport to zdrowie... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Nie tylko Trudnego..... 05.03.08, 19:38 to on taki mocny... na stadionie powiadasz... w gębie..no popatrz Pan , kto by pomyslał....takimi ploteczkami ..i takimi chamstewkami się zajmuje...i jeszcze pewnie powie ,ze sie słodziutki na sztuce zna.....sztuce mięśni...:) gosia Odpowiedz Link Zgłoś
blebleon Re: Nie tylko Trudnego..... 05.03.08, 20:42 A co? Te, Gosia - sztuka przez duże SZ to dla Ciebie tylko Sztukamięs? w sosie chrzanowym? A może inna golonka? Poezja smaku, marna kobieto. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: A ja Cię... 05.03.08, 21:07 .... proszę grzecznie bleble... spie..j stąd. Odpowiedz Link Zgłoś
blebleon Re: A ja Cię... 05.03.08, 21:15 !!!! to lubię !!! Wreszcie jakaś normalna, polska, porządna odzywka a nie blubranie po kontach bez sensu, ładu i składu. Palec środkowy do góry a reszta niecnie zwinięta. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Wiesz...blebleon ..... 05.03.08, 21:57 ostatnim wpisem ..ale i też całym tym idiotycznym wątkiem pokazałeś swoja klasę i na co Cię stać... I jak myślisz , o czym jeszcze mam z Tobą gadać... brakuje Ci wulgaryzmów i prymitywności i szukasz rozmówcy na swoim poziomie ...no to sorry... ( przez grzeczność i dlatego , ze jestem kobietą nie powiem Ci po męsku - jak Wampir )... ale zwyczajnie spadaj ! gosia wbrew pozorom zrobić dobrą sztukę mięsa - to też nie lada sztuka..serio ...a o "marności" kobiety to u Wieszcza czytałam - ale tam zdaje się inaczej można to było zrozumieć... g Odpowiedz Link Zgłoś
blebleon Re: Wiesz...blebleon ..... 05.03.08, 22:17 E tam, prymitywności mi nie brakuje. Przecież wystarczy odwłokiem ruszyć w dowolną stronę a prymityw zaraz z konta wylezie. Gdziekolwiek. A taplać się w forumowym błotku? Jako i Wy się taplacie. Czy mi to potrzebne? Nie. Wolę uczciwie, po polsku, kląć, obrażać a nie mówić gdy plują, że to deszczyk na ryj pada. Mówisz: Wieszcz a co to? Mówisz a duszę masz gorszą niźli ... blebleon. Tak Cię oślepiło złoto? a honor? ta pusta bańka. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Wiesz...blebleon ..... 05.03.08, 22:38 Kiedyś ..dość dawno temu , w szkole podstawowej , mój nauczyciel z fizyki kazał napisać calej klasie na pierwszej stronie zeszytu ; "Mój zeszyt świadczy o mnie"... Jak już byłam prawie dorosła spodobały mi się słowa "jak Cię widzą , tak Cię piszą"... A kiedy już trochę "naumiałam" się życia - zrozumiałam ,że ktos kto wymawia ( pisze ) obraźliwe słowa - kala siebie..nie adresata.. A jeszcze inna szkoła nauczyła mnie i przyjęłam to za standard , że dopóki istnieje nić porozumienia miedzy ludzmi - trzeba tego porozumienia szukać...ale , ale ..jeżeli ktoś jest dalej upierliwie czepliwy to albo ignor albo czepliwego język.... gosia Mam dziś dobry humor i będę ponad to wszystko - powiem Ci tak : zdrowia życzę i śpij dziś dobrze..:) a kto wie ,może kiedys sobie jeszcze jakąś bajkę opowiemy , życie figle lubi płatać - Blebleonie... g Odpowiedz Link Zgłoś
blebleon Re: Wiesz...blebleon ..... 05.03.08, 23:21 "...albo czepliwego język...." Oczywizda,ze języczek. zawszeć to znajomość języków porozumieniu służy. a zdrowym, zdrowy. Dziękuję. Gosiu, Gosiu, figle Ci w głowie? Jak lubisz figlować? W języku? "Niczego nie żałuję" Język Wróbelka Ci w głowie? Domniemam. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Wiesz...blebleon .....języczkiem... 06.03.08, 07:41 u tej wagi jest chyba imć Trudny, ale Ty chyba nie rozumiesz Trudnego. Ergo raz jeszcze: spadaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
joanna2002 Re: Wiesz...blebleon ..... 05.03.08, 22:50 ...wulgarne słowa mają za zadanie szokować,więc jaki sens ma używanie szokujących słów za każdym razem kiedy coś piszesz?????????? A jak Ci się to Forum i Forumowicze niepodobają i nie chcesz się taplać..."w forumowym błotku", to powiem za innymi SSSSSSS...PADAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!Spokojnej nocy i kolorowych snów mimo ZŁOSCI,którą masz w sobie! joanna2002 Odpowiedz Link Zgłoś
blebleon Re: Wiesz...blebleon ..... 05.03.08, 23:39 ...wulgarne słowa mają za zadanie szokować,więc jaki sens ma używanie szokujących słów za każdym razem kiedy coś piszesz?????????? Dla przyjemności, dla szokowania, dla zabawy. Wystarczy? "...mimo ZŁOSCI,którą masz w sobie..." Ja i złość? Kobieto, zwana Joanną, jestem pozbawiony złości. "...jestem Dobrocią..." - wszechmocny nie jestem, żałuje. Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Po wieczornej złości czas na rozprostowanie kości 06.03.08, 07:24 Bolesław Leśmian, -W polu- Dwoje nas w ciszy polnego zakątka. Strumień na oślep ku słońcu się pali, W liściu, co trafił na krzywy prąd fali, Wirując, płynie szafirowa łąka. Nadbrzeżna trawa, zwisając, potrąca O swe odbicie zsiwiałą kończyną, Do której ślimak, pęczniejąc z gorąca, Przysklepił muszlę swym ciałem i śliną. W przerzutnym pląsie znikliwsza od strzały Płotka się czasem zasrebrzy na mgnienie. Pod woda - spojrzyj! - prześwieca piach biały I mchem ruchliwym brodate kamienie. Czemu ci głowa na dłonie opadła? To - pachnie trawa i ten piach pod wodą - To - wód, polśnione smugami, zwierciadła Parują cisza, blaskiem i ochłodą. Tych kilku dębów ponad brzegiem liście, Podziurawione i przeżarte chciwie Przez gąsienice, trwają tak przejrzyście Nad własnym cieniem, co utkwił w pokrzywie. Z tej tu pokrzywy czar dębowych cieni Zgarnę ku piersiom, co na słońce dyszą, Ustami dotknę bezmiernej zieleni, Stęsknionej do mnie swym sokiem i cisza. Do kwiatów przywrę rozpalone czoło, Wsłucham się w bąki grające i brzmiki, I będę patrzał, jak lepkie gwoździki Wśród jaskrów lśniąca ociekają smołą. I będę patrzał, jak maki i szczawie Mdleją, ciał naszych odurzone wonią. I będę wodził twoja białą dłonią Po wielkiej trawie, nie znanej nam trawie Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Po wieczornej złości czas na rozprostowanie k 06.03.08, 09:06 Tak trzymaj, miłość szczera i porządanie, a w nocy głębokie chrapanie... Blebleonie. Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Po wieczornej złości czas na rozprostowanie k 06.03.08, 09:12 Oj Blebleonie, zgubiłem się. Czym rózni się porządanie od pożądania? Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Po wieczornej złości czas na rozprostowanie k 06.03.08, 09:19 Oj Blebleonie: nierealnypak.blogspot.com/search/label/s%C5%82ownik Odpowiedz Link Zgłoś
blebleon Re: Po wieczornej złości czas na rozprostowanie k 06.03.08, 09:55 nie frustruj się, kto taki malutki błąd zauważył? Nikt. Chyba tylko Trudny. Ale jest tak leniwy, że nie komentował. Wyszukiwarka googli nawet GURE wyjaśni i jakoś przyklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Po wieczornej złości czas na rozprostowanie k 06.03.08, 10:21 POrządek musi być Blebleonie. Theo Mood mówi "małe jest piękne, a piękne jest wielkie". Sądzisz, że to standardowe powiedzenie, czy może standartowe? Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Po wieczornej złości czas na rozprostowanie k 06.03.08, 10:24 Trudny, Tyś leniwym jest? Godzi się tak? Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Dzis Trudny sie wział 06.03.08, 10:29 w sensie ze powstał z piany...jak Afrodyta...jak ...no... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Dzis Trudny sie wział 06.03.08, 10:34 Nie, nie jesteś z piany. Powstałeś z wielkiego trudu, prawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
blebleon Re: Dzis Trudny sie wział 06.03.08, 10:36 Ale się tata natrzepał! Bił pianę? Raczej coś innego, perwers. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Dzis Trudny sie wział 06.03.08, 10:40 z sakramenckiego trudu i potu i łez...i może stad te rózne takie niedostatki... a trudno walitomie trudny Odpowiedz Link Zgłoś
blebleon Re: Dzis Trudny sie wział 06.03.08, 10:51 Bój to jest nasz ostatni, Krwawy skończy się trud, Gdy związek nasz bratni Ogarnie ludzki ród. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 wiesz jak sie nazywa facet co ma male jaja? 06.03.08, 10:54 no...nazywa sie facet z ikrą trudny a teraz do booojuuuu ...( i tu wpisuje sie nazwe klubu)... najbardziej brutalni sa kibice garbarni Odpowiedz Link Zgłoś
blebleon Re: wiesz jak sie nazywa facet co ma male jaja? 06.03.08, 11:10 Garbarni? To, że umiejo skure wyprawiać? Dobrzem zrozumiał? To tak jak Spółdzielnia Inwalidów "ZRYW". Albo Spółdzielnia Niewidomych ... a zapomniałem. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 bilobil...bilobil 06.03.08, 11:12 albo jakie inne cudowne srodki... a slyszales, jaki na owsiki najlepszy srodek jest? trudny Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: bilobil...bilobil 06.03.08, 14:44 Wydrapać??? Skądże - poczytać Świat Młodych. Pewnych rzeczy nie przeskoczysz, do roboty kolego. A potem udawać entelegentnego. Odpowiedz Link Zgłoś
blebleon Re: bilobil...bilobil 06.03.08, 16:06 A ja udaję? Nie, ani mi w głowie udawać cokolwiek lub kogokolwiek. Pisze się yntelygentnego. To, że Ty Wampirze, grasz, udajesz, zwodzisz nie znaczy, ze tak mają wszyscy. Robota jest dla takich jak Ty. Ja pracuje, ciężko. I to mi wystarcza. Czasem dla zabawy wchodzę na forum powku..ać takich iteligencików z Bożej łaski, jak Ty, i to mi wystarcza. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen no to... 06.03.08, 16:13 skoroś puścił bąka i jest śmiesznie, to już możesz iść, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś