Dodaj do ulubionych

Wpiszą Okrąglaka do rejestru zabytków?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.08, 22:12
kto myslal ze chodzi o okraglaka na ulicy Bociana na pradniku bialym ?
HIHI
Obserwuj wątek
    • Gość: bz Wpiszą Okrąglaka do rejestru zabytków? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.08, 23:03
      śmiechu warte!spółka kazimierz , prezes mieszka pod gdowem ,dawna
      handlara fasolką po betońsku spólas endzior sprzedający zapiekanki z
      mikrofali dla golodupców studentow w nocy i więcej nikogo tam nie
      ma,o przepraszam nie ma juz kwiatów tylko hot dogi
    • Gość: meeee meeee zwłaszcza biorąc pod uwagę dach pokryty papą i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.08, 23:07
      lepikiem, można by nadać obiektowi rangę zabytku klay zerowej lub
      nawet zera leżącego ...
      • Gość: ??!! Przeciez Endzior serwowal kiedys kotlety, no.... IP: *.betanet.pl 13.03.08, 23:54
        chyba ze juz nie serwuje.
        • Gość: ??!! zapomnialem ze serwowal tez zapiekanki i byl.... IP: *.betanet.pl 13.03.08, 23:57
          strasznie nieuprzejmy
      • Gość: behemot Papą... IP: *.autocom.pl 14.03.08, 00:59
        ...to jest kryta większośc kamienic w Krakowie. Te z rejestru też. Co widac doskonale z wysoka. Niestety.
        • Gość: miś przecież ten okrąglak jest koszmarny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.08, 08:49
          ..
          • Gość: zwierzyniecki to ty jestes koszmarny IP: *.crowley.pl 14.03.08, 10:51
            • Gość: prof. Słodek okrągła budowla ... na upartego mozna by to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.08, 13:13
              podciągnąć pod styl romański .. a może nawet antyczny ...
    • Gość: krakuska Wpiszą Okrąglaka do rejestru zabytków? IP: *.chello.pl 14.03.08, 06:01
      Jestem za TAM SIE URODZIŁAM TAM SPEDZIŁAM DZIECIŃSTWO i tam
      chodziłam z Babcia na zakupy ! Juz dosc na Kazimierzu nowobogackich
      zostawcie cos dla potomnych !!! Pozdrawiam EWA Ćwięczek /dane do
      wiadomosci gazety/ zamiszkiwałam ul.Podbrzezie 4/19 i okona
      wychodziły na Boznice przy UL. Miodowej.Mam 53 lata. Dziekuje!
    • Gość: obywatel Krakowa Wpiszą "Szkieletora" do rejestru zabytków? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.08, 08:27
      Nie pozwalacie podwyższyć do 150 m.wieżowca, TO WPISZCIE GO DO REJESTRU ZABYTKÓW
      (po obniżeniu szkieletu do połowy). Również zrujnowane KAMIENICE bez
      właścicieli- są zabytkami. Nie wolno ich modernizować...
    • Gość: dark Wpiszą Okrąglaka do rejestru zabytków? IP: *.autocom.pl 14.03.08, 10:19
      Przede wszystkim należy wyrzucić spółkę Kazimierz administrującą
      placem. Banda nierobów.
    • Gość: grad apel do małopolskiego konserwatora zabytków IP: *.netcontrol.pl 15.03.08, 15:13
      Szanowny Panie! Jest też piękna kamienica przy ulicy Zyblikiewicza, którą
      zaprojektował Szyszko-Bohusz.Niestety zarządcy i lokatorzy robią całkowitą
      samowolę.Wpisać do rejestru,zanim ją całkiem zdewastują.
    • Gość: biegacz50 Wpiszą Okrąglaka do rejestru zabytków? IP: *.kracen.hor.net.pl 22.03.08, 09:24
      Należy wpisać Okrąglaka i cały plac i to jak najszybciej.Ręce ignorantów już od
      dawna wyciągają się w tę stronę. Ostatnio na płycie targowiska zainstalowali 6
      miejsc parkingowych, na początek. Bardziej opłaca się parking niż jakiś tam
      handel warzywami i owocami.Przy czynszu za plac i halę 4800 brutto miesięcznie
      można łatwo zwielokrotnić zyski, zamieniając to wszystko w knajpę i parking. A
      mieszkaniec niech się wyprowadzi, turysta niech się napije piwa i nie wtrąca się
      w nasze sprawy, UNESCO mamy gdzieś, niszczymy wszystko dla maksymalnych zysków,
      po nas choćby potop. W obliczu takiej perspektywy należy utrudnić drogę
      ignorantom i ratować tych parę cennych obiektów, które nam zostały.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka