Gość: ania IP: *.muszyna.sdi.tpnet.pl 02.09.03, 21:59 Piękna sprawa! Budowla robi wrazenie, świetny pomysł! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Meysonek Rondel z puszek IP: *.citynet.pl / 192.168.1.* 02.09.03, 22:00 Muszę jutro iść zdjęcie chociaż zrobić...Jest ktoś chętny na spacer?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Rondel z puszek IP: *.eu.org / 192.168.1.* 02.09.03, 22:05 Brawo!!!!!!!!!!!!!!!Brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!jeszcze raz WIELKIE BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!!Wspaniały pomysł, efekt i wykonanie!!!!! A może by tak zrobić puszkowy Wawel...? Pozdrawiam wszystkich zachwyconych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angelika Re: Rondel z puszek IP: *.milowka.sdi.tpnet.pl 02.09.03, 22:10 Myślę że to doskonały pomysł! Nasze środowisko jest zalewane śmieciami, a przecież wiele z nich można powtórnie przetworzyć! Ktoś powiedział że Ziemię powinniśmy traktować jako pożyczoną od naszych dzieci- i myślę że to jest właściwe podejście do ekologii. Nikt nie chce życ wsród śmieci- ale kto z nas tak naprawdę dba o czystość otoczenia? Dlaczego już nie ma mleka w butelkach szklanych WIELOKROTNEGO UŻYTKU tylko w kartonach które się wyrzuca? Dlaczego idąc ulicą nie zwracamy uwagi jak ktoś wyrzuca opakowania na chodnik- milczenie oznacza zgodę na zło! Poczujmy się odpowiedzialni za świat w którym żyjemy! (Ja się staram :)!) Myślę że ta budowla z puszek to strzał w dziesiątkę! Pozdrawiam :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nike Re: Rondel z puszek IP: 62.181.178.* 02.09.03, 23:48 Ja bardzo przepraszam. GDZIE była promocja tego Festiwalu? Ile osób o nim wiedziało? Czy Gazeta napisała wcześniej, że będzie budowana replika Barbakanu, z surowców, które wyrzucałam na śmietnik? Eh... U nas w Krakowie, pisze się i mówi (program 3), że właśnie coś się odbyło, rzadko kiedy ogłasza się, że coś ważnego będzie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczygieł Re: Rondel z puszek IP: *.chello.pl 03.09.03, 07:43 A może by tak zbudować parlament z puszek dla naszych inteligentnych posłów ? Popieram wczesniejsza opinię !!! Dlaczego nie nagłosniono tej akcji.Przecież każdy z nas albo prawie każdy chetnie dołozylby swoje puszki i butelki plastikowe,których na coczień w domach nie brakuje !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pak A kiedy go poswieca? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.09.03, 21:08 Kiedy kK poswieci puszki? Odstraszy to demony, czarownice, zaklecia i zle moce. Poswiecenie spowodowaloby natychmiastowa poprawe agzystencji wszystkich aluminiowych puszek. Domagam sie natychmiastowego poswiecenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneczka Re: Rondel z puszek IP: *.int.pl 07.09.03, 15:23 szkoda ze tak malo dajecie na ten temat Festiwalu, jest bambowo !!! Odpowiedz Link Zgłoś