ampolion 16.05.07, 03:15 Wiem, tylko o gotowaniu, ale z kim innym jesli nie z wami mam się podzielić wiadomoscią: wrzesień spędzę głównie w Warszawie! Pozdrawiam całą kuchciarską rodzinkę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roseanne Re: No to jadę 16.05.07, 03:41 no to pozazdroscic wszystkie jarzynki ogrodkowe dostepne jeszcze i pogoda na wieczorne spacerki po knajpkach :) Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Re: No to jadę 16.05.07, 03:49 Własnie miałem się zapytać o pogodę we wrzesniu bo to co pamięta ("złota polska jesień") jest już pewnie nieaktualne. W N.Y. wrzesień to takie mniej ciepłe lato, najlepszy czas dla turystyczowania. Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: No to jadę 16.05.07, 04:09 ostatnio we wrzesniu w PL bylam jakies dwa lata temu plaszczyk "przejsciowy", taki co tu miedzy pazniernikiem a sniegami nosze byl w sam raz na poranki i wieczory w srodku dnia wciaz cieplo moga zaczac sie przymrozki Odpowiedz Link Zgłoś
ba_nita Re: Wypad do Gdyni chyba Ci nie zaszkodzi? 16.05.07, 09:05 Daj znać to i adres Ci dam.))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadumana Re: No to jadę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 21:58 Ciekawe, co napiszesz na podsumowanie po powrocie do NY? Myślę o kulinarnej stronie pobytu:) Ale do października daleko...:) Odpowiedz Link Zgłoś
nimeska Re: No to jadę 16.05.07, 23:51 oj zazdroszczę a zarazel sama zamierzam we wrześniu w Warszawie wylądować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: No to jadę 17.05.07, 02:21 no to ja Ci zazdraszczam okropnie ;) w tym roku kisze sie na uczelni cale lato :( Odpowiedz Link Zgłoś