mazzii 03.09.03, 22:15 No no - rosnie nam nowy talent w Wiselce!! A jaki dowcipny - polska liga lepsza bo szybsza od szweckiej... Mam nadzieje, ze bedzie kolejnym lowca bramek!! HEJ WISLA GOL LA LA LA LA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marekk15 mazzi zyczliwy IP: 195.116.153.* 04.09.03, 00:00 Oczywiscie, na wszelki wypadek trzeba byc dla Wyn'a Belotte niezyczliwym, bo jeszcze by sobie pomyslal, ze jest lepszy od Polaka, a to przeciez niemozliwe oraz niedopuszczalne. Niema od nas dowcipniejszych, bardziej kulturalnych oraz cywilizowanych na calym swiecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rc Panie Blonski! IP: *.client.attbi.com 04.09.03, 04:48 Dlaczego Pan pyta o hokej? Przeciez to murzyn. Odpowiedz Link Zgłoś
mazzii Re: Panie Blonski! 04.09.03, 08:25 Gość portalu: rc napisał(a): > Dlaczego Pan pyta o hokej? Przeciez to murzyn. Błoński odpowiada: a o co miałem zapytać? Przeciez muszę wyrabiac wierszówkę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmiech_na_sali Re: Panie Blonski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.03, 09:45 Czytelnik ripostuje: Trzeba bylo spytac czy zna Briana Adamsa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalo Re: Panie Blonski! IP: 195.245.213.* 04.09.03, 12:53 Białoński, a nie Błoński. Różnica niewielka, a jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
mazzii Re: mazzi zyczliwy 04.09.03, 08:24 Gość portalu: marekk15 napisał(a): > Oczywiscie, na wszelki wypadek trzeba byc dla Wyn'a Belotte niezyczliwym, bo > jeszcze by sobie pomyslal, ze jest lepszy od Polaka, a to przeciez niemozliwe > oraz niedopuszczalne. Niema od nas dowcipniejszych, bardziej kulturalnych > oraz cywilizowanych na calym swiecie! Przecież jestem życzliwy, a usmiałem się szczerze, jak przeczytałem, że liga polska lepszą jest od szweckiej. Świetnie się stało, że w pierwszym meczu rezerw zdobył już 2 gole- to naprawdę świetnie wróży. Przy planach odejścia Żurawia on może być naszym "czarnym koniem" (NIE JESTEM RASISTĄ, TAK SIĘ MÓWI) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michas Re: Wyn Belotte: wybrałem Wisłę IP: 195.136.1.* 04.09.03, 12:25 bylem wczoraj na tym meczy wisly II w podlezu. gosc nic nie pokazal,dwie bramki strzelil bo grali z aklasowa druzyna... przez caly mecz byl niewidoczny,a bramki w a klasie to anwet kasperczak by zdobyl. cienki jest mowie wam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhhhh Re: Wyn Belotte: wybrałem Wisłę IP: *.gw.ipl.net / localhost 04.09.03, 14:05 Widziąłem go na treningu,. Facet ma dziwne ruchy ???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ArtiQ Re: Wyn Belotte: wybrałem Wisłę IP: *.multico.pl 04.09.03, 15:46 Oj zchodzi na psy ta Wasza Wisełka. Dwie porażki z marnym Anderlechtem to WSTYD!!! A tak głośno krzyczano, że gdy tylko Wisła zdobędzie mistrza, to od razu zapanoszy sie w LM. HAHA, brzmi to teraz jak znakomity dowcip! I jeszcze klęska we Wronkach!!!Trzeba teraz ściągać posiłki z piłkarsiej potęgi jaką jest Kanada! Haha, robi sie coraz śmieszniej!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś