gph 10.04.08, 22:52 podobają mi sie te chłopy. mają jaja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gph Re: e viva Getafe! 10.04.08, 23:13 znaczy się dupa. jak zwykle wygrywają Niemcy... eeee... Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 alez to wulgarny kibic 10.04.08, 23:35 tys sie kibol zrobil ? czy ja sie wydelikacam...czy wydeli kacem...albo jakos tak trudny Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: alez to wulgarny kibic 10.04.08, 23:39 A tak przyjemnie było oglądać minę Khana po puszczeniu 3 gola. Niestety, nie dowieźli, głównie za sprawą swojego bramkarza. Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re: alez to wulgarny kibic 10.04.08, 23:52 Chopoki,przeciez wicie,ze gdy kopie 22 zawsze wygrywaja Niemcy. Moj Liverpol w drodze do Maskau jest gdzie rozpirzy bande Fergussona.Manitou juz zaczyna dzialac w ty materii i zaden Wroclaw mu nie podskoczy... Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: alez to wulgarny kibic 11.04.08, 00:00 Jakie tam Niemce! Jeden Khan, drugi Lahm a reszta internacjonały. Bramki strzelał tylko makaron Toni. Acha, jeszcze ten świński sztygar, ale zszedł w drugiej połowie! Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: alez to wulgarny kibic 11.04.08, 09:24 krzychut napisał: > Jakie tam Niemce! > Jeden Khan, drugi Lahm a reszta internacjonały. > Bramki strzelał tylko makaron Toni. > Acha, jeszcze ten świński sztygar, ale zszedł w drugiej połowie! Klose, Podolski, Lell z krwi, a przynajmneij z kości :D Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: alez to wulgarny kibic 11.04.08, 11:17 Ja, ja: Klose, Podolski, natuerlich! Richtig feine Niemcy. RFN;) Odpowiedz Link Zgłoś
latarnick Re: alez to wulgarny kibic 11.04.08, 11:29 zapomnieliscie o Ballacku z Polabia!! Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Ballack już dawno 11.04.08, 13:44 nie gra w Bayernie. Jasny gwint, a taką skapcaniałą minę miał już Oliver po trzeciej bramce! Warto było oglądać mecz choćby dla tej miny, chociaż i tak jak zwykle 28,564 sekundy przed końcem wyrównali i awansowali. Odpowiedz Link Zgłoś
latarnick Re: e viva Getafe! 12.04.08, 03:57 szkoda ze Getafe nie dalo rady Gestapo Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: e viva Getafe! 14.04.08, 10:45 latarnick napisał: > szkoda ze Getafe nie dalo rady Gestapo mówisz, żeś dojrzał Herr Flicka na boisku? Odpowiedz Link Zgłoś