Gość: kolo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.01.02, 02:36 Pytam wszystkich czy ktos wie co to jest Młode Centrum? Szukam kontaktu z ludzmi, ponoc jest tam ok? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kalt Re: MŁODE CENTRUM IP: *.bci.net.pl 04.01.02, 09:37 Gość portalu: kolo napisał(a): > Pytam wszystkich czy ktos wie co to jest Młode Centrum? > Szukam kontaktu z ludzmi, ponoc jest tam ok? Z tego co wiem.to kontakt przez UW w Krakowie,tlf 421 82 69 Rzeczywiście bardo fajni i nie zepsuci ludzie. Z tego coś będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xmen Re: MŁODE CENTRUM IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.01.02, 20:29 w krakowie nic takiego nie istnieje zydzi do izraela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tuwim Re: MŁODE CENTRUM IP: *.bci.net.pl 30.01.02, 08:26 Gość portalu: xmen napisał(a): > w krakowie nic takiego nie istnieje > zydzi do izraela Polska dla Polaków,ziemia dla ziemniakó,księżyc dla księży !!!! A ty xmen do wariatkowa Pozdrawiam Młode Centrum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yo Re: MŁODE CENTRUM IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.02, 22:15 Gdybys sie nie dodzwonil, podaje adres, z ktorego przychodza do mnie wszelkie informacje o spotkaniach:-) Bo ja tez naleze do tych Zydow, masonow i cyklistow, tylko pozostaje w uspieniu:-))) Powodzenia yo mlode_centrum@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: MŁODE CENTRUM IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.02, 22:00 spoko spoko smc to nie zydzi ja yylko tak sprawdzam Odpowiedz Link Zgłoś