Dodaj do ulubionych

Wszechpolacy pikietowali na krakowskim Rynku

• Gość: killka Przyjacielu! IP: *.krakow.pl 26.04.08, 14:34
      Nie porównuj ludzi, którzy uśmiechają się do wszystkich, wołają "Chodźcie z
      nami" i przebierają się za pszczółki Maje z kolesiami w podkutych butach
      wołających "Zrobimy z wami, co Hitler z Żydami".
      • wlodzimierz.ilicz Te pszczółki Maje szukają kogo by tu zap- 26.04.08, 15:05
        (ylić)od tyłu w tak radosnym dla tej subkultury dniu...
        Uwaga na pszczółki zap..(ylaczki)!
        • Gość: killka Biedaku, boisz się, że ktoś cię zapyli? IP: *.krakow.pl 26.04.08, 15:12
          Kurcze, czy aby jakieś fantazje cię nie nachodzą?
          Oczywiście, że szukają, a czy heteroseksualny samiec alfa nie łazi po ulicach
          patrząc na tyłki niewiast? Raczej oczywiste.
          W obu przypadkach, kto próbowałby "zapylać" bez zgody jest przestępcą i
          zasługuje na odpowiednie potraktowanie, czyli dłuższą odsiadkę.
    • Gość: NOP! NOP, NOP, NOP, NOP! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 14:49
      Trzeba walczyć!
      • wymiatator1 NOP, NOP, NOP, NOP! 26.04.08, 15:47
        No trzeba, z bezrobotnymi nieudacznikami z nop-u. Na pohybel ofiarom własnej
        głupoty.
      • Gość: asia NIE dla Adopcji !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 16:06
        Nigdy Nie zgodzę się na adopcję dzieci przez nich. Niech robią co chcą . ale
        denerwuje mnie fakt, ze się tak afiszują. czy ja chodzę z moim mężem po ulicy i
        wrzeszczę że jestem hetero? żałosne wypierdki, same sobie kręcą wodę na ten
        młyn. dobrze im tak
        • Gość: Bromba Re: NIE dla Adopcji !!!!!! IP: *.chello.pl 26.04.08, 18:08
          A chodzisz z mezem za reke? Jak opowiadasz psiapsiokom o wakacjach to wspominasz
          co robil maz? Masz na drzwiach napisane "Panstwo Jacystam"?

Jak tak to sie afiszujesz ze jestes hetero, ciezka idiotko!
    • Gość: celnik marsz dla tolereancji czy wymuszanie akceptacji? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.08, 14:53
      Homoseksualiści nie sa w Polsce dyskryminowani - nie istnieja jakiekolwiek
      przepisy ograniczające ich uprawnienia obywatelskie.Dzialacze gejowscy bez
      przeszkód korzystają np. z wolności słowa mimo, iż głoszone przez nich postulaty
      bywają radykalne a nierzadko też prowokacyjne.
      Do takich należy np. domaganie się od społeczeństwa aby przyznało ono parom
      homoseksualnym tych samych praw z jakich korzystają rodziny naturalne., łącznie
      z prawem do wychowywania adoptowanych dzieci. Cel tego skrajnie radykalnego i
      nigdzie jeszcze nie sprawdzonego w dłuzszej perspektywie czasowej eksperymmentu
      społecznego pozostaje niejasny i wątpliwy, więc, co zrozumiałe - budzi opór,
      niekiedy żywiolowy, prowokując także, w skrajnych przypadkach, ekscesy
      chuligańskie.
      Nie wydaje się jednak, aby Polska, ciężko doświadczana przez tak radykalnych
      "eksperymentatorów" spolecznych jak: Hitler, Stalin oraz twórcy i obrońcy tzw.
      "demokracji ludowej", musiała znowu służyć kolejnym, radykalnym
      "eksperymentatorom" pragnącym wszczepiać swoje idee spoleczne w jej żywy
      jeszcze, lecz zmaltretowany organizm. Polska potrzebuje spokoju aby mogła sie
      dokonać regeneracja jej tkanki kulturowej, wyniszczonej przez poprzednich
      eksperymentatorów.
      Mamy dziś tę uprzywilejowaną sytuację, że tym razem nikt nas nie jest w stanie
      zmusić siłą do pełnienia roli "królika doświadczalnego". Możemy spokojnie
      przyglądać się owocom eksperymentów spoleczno-obyczajowych inspirowanych przez
      homoseksualne lobby w innych, silniejszych ekonomicznie i kulturowo krajach.
      Warto wreszcie zastanowić się nad sensem językowego zabiegu stosowanego przez
      organizatorów manifestacji. Co ma wyrażać hasło: "marsz dla tolerancji" w
      sytuacji gdy homoseksualiści korzystają w pełni z wszelkich praw obywatelskich?
      Jest oczywiste, że chodzi tu o coś więcej: o wymuszenie powszechnej AKCEPTACJI
      dla ich obyczajowości.
      Wszakże TOLERANCJA wcale nie musi oznaczać AKCEPTACJI. Można tolerować czyjeś
      poglądy i sposób postępowania nie akceptując ich. Nikt rozsądny nie będzie
      przecież domagał się od pobożnego katolika lub Żyda aby ten zaakceptował
      obyczajowość homoseksualną, drastycznie naruszającą istotne przepisy jego
      religii. Może ją, co najwyżej, z bólem tolerować. Nie wolno jednak żądać od
      niego niczego więcej ponad TOLEROWANIE.
      Dlatego manifestacje, de facto: "dla AKCEPTACJI" obyczajowości homoseksualnej
      przez społeczeństwo uksztaltowane w kręgu kultury katolickiej są prowokacją,
      dążeniem do stworzenia pola ostrego konfliktu ideologicznego.
      Mówiąc wprost, są one narzędziem nękającej walki politycznej służącej nie tyle w
      interesom spolecznosci homoseksualistów, co raczej - aktywistów politycznych
      pasożytujących na tej społeczności.
      "Szeregowy homoseksualista" niewatpliwie ponosi rozmaite koszty owych
      prowokacji, zaś korzyści są po stronie Biedronia, Niemca oraz innych aktywistów.
      • Gość: topedalskatradycja marsze tolerancji urządali też ich koledzy z SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 18:44
        .
      • Gość: alibaba Re: marsz dla tolereancji czy wymuszanie akceptac IP: 78.150.121.* 27.04.08, 01:49
        prowokacyjne jest glupie gadanie, chamskie zachowanie, dlubanie w nosie i plucie
        w miejscach publicznych, rzucanie miesem, to cie nie razi?
        Co konkretnie cie tak razi u gejow? dziwak jestes i tyle
        • Gość: specyalista Re: marsz dla tolereancji czy wymuszanie akceptac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.08, 14:02
          Gość portalu: alibaba napisał(a):
          Co konkretnie cie tak razi u gejow? dziwak jestes i tyle

Nic mnie u gejøw nie razi dopóki nie wymagają abym akceptował ich obyczajowość.
          Toleruję gejowską obyczajowość ale jej nie akceptuję.
          Na tej podstawie twierdzisz żem dziwak.
          A ciebie co konkretnie tak razi u dziwaków?

• Gość: alibaba Re: marsz dla tolereancji czy wymuszanie akceptac IP: 78.150.121.* 27.04.08, 22:27
            gejom akurat to lata czy ty ich obyczajowosc tolerujesz czy akceptujesz, bycie
            gejem nie jest ani niemoralne ani nieobyczajne. Odpowiem krotko - twoje
            dziwactwo toleruje ale nie akceptuje
    • wlodzimierz.ilicz Chcą aby tolerować nakłanianie naszej młodzieży do 26.04.08, 14:54
      homoseksualizmu.
      Dosyć tego:
      Stop propagandzie chorób na tle seksualnym!
      • unhappy Re: Chcą aby tolerować nakłanianie naszej młodzie 26.04.08, 14:56
        wlodzimierz.ilicz napisał:

> homoseksualizmu.

Urojenia masz :)

> Dosyć tego:
        > Stop propagandzie chorób na tle seksualnym!

Po co atakujesz księży? To ich wolny wybór.

• wlodzimierz.ilicz Czyżby ten "kolorowy" jak końska mucha marsz był 26.04.08, 15:26
          urojeniem?
          Czyżby nie służył promocji i upowszechnianiu choroby seksualnej, na
          którą cierpią jego uczestnicy?
          Czy nie chodzi o to aby chorych było więcej, by w kupie czuli się
          lepiej, jak nie przymierzając kibole z Młodzieży Wszechpolskiej?
          • unhappy Re: Czyżby ten "kolorowy" jak końska mucha marsz 26.04.08, 15:30

> urojeniem?
            > Czyżby nie służył promocji i upowszechnianiu choroby seksualnej, na
            > którą cierpią jego uczestnicy?

Homoseksualizm nie jest chorobą. Wychodzisz z błędnych założeń więc siłą rzeczy
            wędrujesz na manowce :)

> Czy nie chodzi o to aby chorych było więcej, by w kupie czuli się
            > lepiej, jak nie przymierzając kibole z Młodzieży Wszechpolskiej?

Na tej samej zasadzie można ocenić dowolną procesję a wiarę przyjąć jako rodzaj
            umysłowej aberracji.
            • katolik_polski1 Kto ci powiedzial ,ze homoseksualizm to nie chorob 26.04.08, 15:34
              Jak najbardziej choroba umyslowa !
              • unhappy Re: Kto ci powiedzial ,ze homoseksualizm to nie c 26.04.08, 15:38
                katolik_polski1 napisał:

> Jak najbardziej choroba umyslowa !

Twoje wpisy na forum to objaw choroby umysłowej.
                • katolik_polski1 Re: Kto ci powiedzial ,ze homoseksualizm to nie c 26.04.08, 15:40
                  unhappy napisał:

> katolik_polski1 napisał:
                  >
                  > > Jak najbardziej choroba umyslowa !
                  >
                  > Twoje wpisy na forum to objaw choroby umysłowej.
                  ----------------------------------------------------------
                  Ja jestem wrecz przeciwnego zdania .
                  Ty nadajesz sie na badania psychiatryczne :)
                  • unhappy Re: Kto ci powiedzial ,ze homoseksualizm to nie c 26.04.08, 15:47
                    katolik_polski1 napisał:

> Ja jestem wrecz przeciwnego zdania .
                    > Ty nadajesz sie na badania psychiatryczne :)

Przechodziłem z okazji wyrabiania potrzebnego mi dokumentu :)
                    • katolik_polski1 Re: Kto ci powiedzial ,ze homoseksualizm to nie c 26.04.08, 15:52
                      unhappy napisał:

>
                      > > Ja jestem wrecz przeciwnego zdania .
                      > > Ty nadajesz sie na badania psychiatryczne :)
                      >
                      > Przechodziłem z okazji wyrabiania potrzebnego mi dokumentu :)
                      ----------------------------------------
                      Przykro mi :(
                      • unhappy Re: Kto ci powiedzial ,ze homoseksualizm to nie c 26.04.08, 15:55
                        katolik_polski1 napisał:

> ----------------------------------------
                        > Przykro mi :(

Dlaczego? Dokument dostałem i dzięki temu mogłem zrealizować jedno ze swoich marzeń.
                        • katolik_polski1 Re: Kto ci powiedzial ,ze homoseksualizm to nie c 26.04.08, 16:01
                          unhappy napisał:

>
                          > > ----------------------------------------
                          > > Przykro mi :(
                          >
                          > Dlaczego? Dokument dostałem i dzięki temu mogłem zrealizować jedno ze swoich ma
                          > rzeń
                          -----------------------------------------
                          Wypuscili z Tworek i potrzebowali dokumentu ,
                          zebys mogl zrobic prawo jazdy ?
                          • unhappy Re: Kto ci powiedzial ,ze homoseksualizm to nie c 26.04.08, 16:06
                            katolik_polski1 napisał:

> Wypuscili z Tworek i potrzebowali dokumentu ,
                            > zebys mogl zrobic prawo jazdy ?

Dobre :)
                • Gość: no Re: Kto ci powiedzial ,ze homoseksualizm to nie c IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.08, 15:52
                  chłopie (?) zastanów się co Ty piszesz i czego Ty bronisz - zastanów się na
                  chłodno na pewno (?) właściwa refleksja przyjdzie sama
                  i ta cała heca z homosiami nie ma nic wspólnego z toleranają, której się
                  domagają lub nietolerancją, którą wszystkim "innego zdania" zrzucasz
                  • unhappy Re: Kto ci powiedzial ,ze homoseksualizm to nie c 26.04.08, 15:55
                    Gość portalu: no napisał(a):

> chłopie (?) zastanów się co Ty piszesz i czego Ty bronisz - zastanów się na
                    > chłodno na pewno (?) właściwa refleksja przyjdzie sama
                    > i ta cała heca z homosiami nie ma nic wspólnego z toleranają, której się
                    > domagają lub nietolerancją, którą wszystkim "innego zdania" zrzucasz

Siła twojej argumentacji przewróciła mnie na ziemię.
            • wlodzimierz.ilicz Każda jednstka biologiczna niezdolna do rozmna- 26.04.08, 15:35
              żania się jest w mniejszym lub większym stopniu chora bądź
              upośledzona.
              Żadne bajdurzenie ani homomętniactwo nie zmieni tego prostego faktu.

• unhappy Re: Każda jednstka biologiczna niezdolna do rozmn 26.04.08, 15:37

> żania się jest w mniejszym lub większym stopniu chora bądź
                > upośledzona.

Nie dotyczy homoseksualistów bo oni mogą się rozmnażać tylko nie chcą.

> Żadne bajdurzenie ani homomętniactwo nie zmieni tego prostego faktu.

Ale ten "prosty fakt" absolutnie nic nie znaczy.
                • wlodzimierz.ilicz Mogą tylko nie chcą? A może nie mogą bo to ich 26.04.08, 15:43
                  brzydzi?
                  Czy normalny facet może z facetem tylko nie chce?
                  Nie, po prostu nie może.

• unhappy Re: Mogą tylko nie chcą? A może nie mogą bo to ic 26.04.08, 15:48

> brzydzi?
                    > Czy normalny facet może z facetem tylko nie chce?
                    > Nie, po prostu nie może.

No to jak skoro NIE MOŻE propaganda seksualna miałaby go skłonić, żeby jednak MÓGŁ?

• wlodzimierz.ilicz To, że młody facet dziś nie może wypić litra nie 26.04.08, 16:02
                      znaczy, że po kilku latach prób (czyli chlania) tego nie zrobi na
                      jednym posiedzeniu.
                      Trening czyni mistrza.
                      Tylko zależy co się trenuje.
                      Homoseksualiści usilnie nakłaniają zdrowych do swego zboczenia.
                      Zdrowi raczej zostawiają chorych na homo swojemu losowi jeśli ci nie
                      chcą się leczyć.
                      • unhappy Re: To, że młody facet dziś nie może wypić litra 26.04.08, 16:10

> Tylko zależy co się trenuje.
                        > Homoseksualiści usilnie nakłaniają zdrowych do swego zboczenia.

W jaki sposób? Mnie nikt nie nakłaniał.

> Zdrowi raczej zostawiają chorych na homo swojemu losowi jeśli ci nie
                        > chcą się leczyć.

Homoseksualizm nie jest chorobą a jego leczenie to idee fixe różnych religijnych
                        popaprańców z dyplomem lekarza w kieszeni.
                        • master_mcs Re: To, że młody facet dziś nie może wypić litra 26.04.08, 16:15
                          "Homoseksualizm nie jest chorobą"
                          To jak to jest, ze sa wypadki wyleczenia, skoro nie jest choroba?

"a jego leczenie to idee fixe różnych religijnych popaprańców z dyplomem lekarza w kieszeni."
                          No tak, zapomnialbym, szacunek i tolerancja dla wszystkich.. z wyjatkiem wierzacych.
                          • unhappy Re: To, że młody facet dziś nie może wypić litra 26.04.08, 16:21
                            master_mcs napisał:

> "Homoseksualizm nie jest chorobą"
                            > To jak to jest, ze sa wypadki wyleczenia, skoro nie jest choroba?

Dokładnie TAK SAMO można "wyleczyć" heteroseksualizm. Dobry psychiatra i
                            odpowiednia farmakologia potrafią wiele. Czego to ma jednak dowodzić?

> "a jego leczenie to idee fixe różnych religijnych popaprańców z dyplomem lekarz
                            > a w kieszeni."
                            > No tak, zapomnialbym, szacunek i tolerancja dla wszystkich.. z wyjatkiem wierza
                            > cych.

Wiesz - skoro tobie, kulturalny człowieku przechodzą przez palce słowa "pedalscy
                            oszuści" to i ja pozwoliłem sobie na chwilkę zapomnienia :D
                            • master_mcs Re: To, że młody facet dziś nie może wypić litra 26.04.08, 16:32
                              "Dokładnie TAK SAMO można "wyleczyć" heteroseksualizm. Dobry psychiatra i odpowiednia farmakologia potrafią wiele. Czego to ma jednak dowodzić?"
                              No to wlasnie mi uswiadomiles, ze te przypadki ktore mialem na mysli wcale mogly nie byc leczeniem :) Faktycznie, w sporze "czy homoseksualizm to choroba" moje pytanie nie wnosi to nic, bylo podyktowane ciekawoscia.
                              "Wiesz - skoro tobie, kulturalny człowieku przechodzą przez palce słowa "pedalscy oszuści" to i ja pozwoliłem sobie na chwilkę zapomnienia :D"
                              Chyba w ferworze pisania pomyliles mnie z kims innym :P
                              • wlodzimierz.ilicz Pederaści tak jak i inni zboczeni z łatwością ucie 26.04.08, 16:42
                                kają się do wypowiadania kłamst i oszustw na temat swojego stanu.
                                To analogia do chorych na alkoholizm lub narkomanię
                                Wiadomo, że alkoholik czy narkoman będzie kłamał bez żenady by
                                usprawiedliwić swój stan.
                                Dlatego użyłem słowa "oszuści".
              • Gość: s Re: Każda jednstka biologiczna niezdolna do rozmn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 10:58
                czyli Ty tez bo sam sie nie rozmnozysz ;)
              • michalng Re: Każda jednstka biologiczna niezdolna do rozmn 27.04.08, 18:48
                Od kiedy to osoby homoseksualne są niezdolne do rozmnażania ?
    • wymiatator1 Jaka kara grozi w Polsce za pedofilię?? 26.04.08, 15:03
      Przeniesienie do innej parafii !
      • katolik_polski1 Swiadectwo Kosciola pierwotnego dotyczace homoseks 26.04.08, 15:11
        26 Dlatego to wydał ich Bóg na pastwę bezecnych namiętności: mianowicie kobiety
        ich przemieniły pożycie zgodne z naturą na przeciwne naturze. 27 Podobnie też i
        mężczyźni, porzuciwszy normalne współżycie z kobietą, zapałali nawzajem żądzą ku
        sobie, mężczyźni z mężczyznami uprawiając bezwstyd i na samych sobie ponosząc
        zapłatę należną za zboczenie. 28 A ponieważ nie uznali za słuszne zachować
        prawdziwe poznanie Boga, wydał ich Bóg na pastwę na nic niezdatnego rozumu, tak
        że czynili to, co się nie godzi.
        29 7 Pełni są też wszelakiej nieprawości, przewrotności, chciwości,
        niegodziwości. Oddani zazdrości, zabójstwu, waśniom, podstępowi, złośliwości; 30
        potwarcy, oszczercy, nienawidzący Boga, zuchwali, pyszni, chełpliwi, w tym, co
        złe - pomysłowi, rodzicom nieposłuszni, 31 bezrozumni, niestali, bez serca, bez
        litości. 32 Oni to, mimo że dobrze znają wyrok Boży, iż ci, którzy się takich
        czynów dopuszczają, winni są śmierci, nie tylko je popełniają, ale nadto chwalą
        tych, którzy to czynią.
        ---------------------------------------------
        Pisal to czlowiek zwalczajacy chrzescijan,
        ktory nawrocil sie poznawszy Chrystusa !
    • Gość: Darmen Wszechpolacy rzucali kamieniami i butelkami, IP: *.ists.pl 26.04.08, 15:17
      Wszechpolacy rzucali kamieniami i butelkami, a kolorowy tłum wypuścił
      baloniki!Kto tu jest cywilizowany?
    • Gość: normalny ojciec wreszcie pedalstwo ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.08, 15:22
      wyartykułowało o co im naprawdę chodzi.
      Do niedawna liderzy homosiów w Polsce stanowczo zaprzeczali, że z wychowywaniem
      dzieci nie chcą mieć nic wspólnego, a tu proszę
      Nie ma i nie będzie zgody na tego typu wybryk natury jak "rodzina" w wydaniu
      homoseksualistów. To się źle skończy ... dla nich.
      A wyborcza niech sobie zatka wreszcie tą propagandową tubę, bo się nią kiedyś
      udławi.
      • unhappy Re: wreszcie pedalstwo ... 26.04.08, 15:26
        Gość portalu: normalny ojciec napisał(a):

> wyartykułowało o co im naprawdę chodzi.
        > Do niedawna liderzy homosiów w Polsce stanowczo zaprzeczali, że z wychowywaniem
        > dzieci nie chcą mieć nic wspólnego, a tu proszę
        > Nie ma i nie będzie zgody na tego typu wybryk natury jak "rodzina" w wydaniu
        > homoseksualistów.

Będzie albo nie będzie ale nie ty będziesz o tym decydował :) Ale zawsze możesz
        potupać nóżkami ze złości :D
        • Gość: normalny ojciec Re: wreszcie pedalstwo ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.08, 15:37
          chyba jednak nie - nóżkami tupią albo panienki albo pedzie,
          jeszcze jedna uwaga tupanie jak to nazwałeś kiedyś się skończy
          1) tak to już jest, że prędzej czy później normalna statystyczna większość
          zareaguje na tego typu odchyły - nie da się permanentnie wtłoczyć
          nienormatywnych zachowań w normalne ludzkie umysły ...
          2) dodatkowo bezpieczeństwo gwarantuje normalna większość parlamentarna, na
          którą unhappy mam jednak jakiś wpływ, chociaż tu może być różnie
          • unhappy Re: wreszcie pedalstwo ... 26.04.08, 15:45

> chyba jednak nie - nóżkami tupią albo panienki albo pedzie,

Okey. Ty tupiesz męskimi, owłosionymi i napakowanymi na siłowni nogami, nasz ty
            forumowy macho.

> jeszcze jedna uwaga tupanie jak to nazwałeś kiedyś się skończy

Zgadza się. Wtedy kiedy zrozumiesz, że homoseksualiści w żaden sposób nie
            wpływają na twoje życie. Są jednym z elementów rzeczywistości która cię otacza.

> 1) tak to już jest, że prędzej czy później normalna statystyczna większość
            > zareaguje na tego typu odchyły

Jakoś rudzi żyją sobie bezpiecznie. Wiesz dlaczego? Bo normalna statystyczna
            większość ma standardowego hopla na temat tego kto z kim i jak. Tak jest od
            wieków. Zaglądanie innym do łóżka to standardowa rozrywka plebsu :)

> - nie da się permanentnie wtłoczyć
            > nienormatywnych zachowań w normalne ludzkie umysły ...

Z tego co napisałeś wynika, że ktoś chce wtłoczyć zachowania homoseksualne
            heteroseksualistom. Stąd widac, że żyjesz w świecie urojonym.

> 2) dodatkowo bezpieczeństwo gwarantuje normalna większość parlamentarna, na
            > którą unhappy mam jednak jakiś wpływ, chociaż tu może być różnie

Zaczynasz rozumieć :)
            • Gość: normalny Re: wreszcie pedalstwo ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.08, 16:04

unhappy napisał:

> Gość portalu: normalny ojciec napisał(a):
              >
              > > chyba jednak nie - nóżkami tupią albo panienki albo pedzie,
              >
              > Okey. Ty tupiesz męskimi, owłosionymi i napakowanymi na siłowni >nogami, nasz
              ty forumowy macho.
              nie, nie macho - to zwykła reakcja na ironizowanie na temat rzekomej bezsilności
              normalności

> > jeszcze jedna uwaga tupanie jak to nazwałeś kiedyś się skończy
              >
              > Zgadza się. Wtedy kiedy zrozumiesz, że homoseksualiści w żaden >sposób nie
              wpływają na twoje życie. Są jednym z elementów rzeczywistości która cię otacza.
              Nie kwestionuję rzeczywistości, która jest, kwestionuję to co jest poza nią a
              którą próbuje się narzucić większości
              > > 1) tak to już jest, że prędzej czy później normalna statystyczna większość
              > > zareaguje na tego typu odchyły
              >
              > Jakoś rudzi żyją sobie bezpiecznie. Wiesz dlaczego? Bo normalna >statystyczna
              większość ma standardowego hopla na temat tego kto z >kim i jak. Tak jest od
              wieków. Zaglądanie innym do łóżka to standardowa rozrywka
              > plebsu :)
              rudy nie ma tu nic do rzeczy tak jak okularnik, wysoki, niski, gruby chudy; o to
              właśnie chodzi że to łóżko wywleka się na zewnątrz i swoją seksualność z alkowy
              wyleka się na rynek
              > > - nie da się permanentnie wtłoczyć
              > > nienormatywnych zachowań w normalne ludzkie umysły ...
              >
              > Z tego co napisałeś wynika, że ktoś chce wtłoczyć zachowania
              > homoseksualne heteroseksualistom. Stąd widac, że żyjesz w świecie urojonym.
              oczywiście świat urojony to homoseksualna rodzina i urojone z ich strony
              oczekiwanie, że zostanie to zakceptowane i że wyjdzie coś z tego dobrego bo tak
              się nie stanie
              > > 2) dodatkowo bezpieczeństwo gwarantuje normalna większość parlamentarna,
              > na
              > > którą unhappy mam jednak jakiś wpływ, chociaż tu może być różnie
              >
              > Zaczynasz rozumieć :)
              nie, to Ty nie rozumiesz - po prostu w życiu nie można być niczego pewnym

• unhappy Re: wreszcie pedalstwo ... 26.04.08, 16:11
                Gość portalu: normalny napisał(a):

> nie, to Ty nie rozumiesz - po prostu w życiu nie można być niczego pewnym

Dokładnie. Może się okazać, że twój syn albo córka są homo :D

• Gość: normalny ojciec Re: wreszcie pedalstwo ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.08, 16:18
                  :)) oczywiście, ale to chyba nie ten temat, co?
                  Mówimy chyba o rodzinie
                  Jeszcze raz ... nie kwestionuję rzeczywistości ani to co "z natury" jest ułomne
                  tylko nigdy nie zaakceptuję (tego jest akurat pewny), że próbuje się zniszczyć
                  "rodzinę"
                  • unhappy Re: wreszcie pedalstwo ... 26.04.08, 16:24

> :)) oczywiście, ale to chyba nie ten temat, co?

Oczywiście, że na temat. Perspektywa się wtedy mocno zmienia :D

> Mówimy chyba o rodzinie

Mówimy o marszu tolerancji w Krakowie :D

> Jeszcze raz ... nie kwestionuję rzeczywistości ani to co "z natury" jest ułomne
                    > tylko nigdy nie zaakceptuję (tego jest akurat pewny), że próbuje się zniszczyć
                    > "rodzinę"

Nikt nie próbuje zniszczyć rodziny. Kolejna apokaliptyczna wizja mająca
                    uzasadnić i przekonać wątpiących, że "pedalstwo jest złe!". Niestety bez
                    JAKICHKOLWIEK podstaw nad którymi można by dyskutować:

1. Pedalstwo jest złe.
                    2. Dlaczego? Patrz punkt 1.
                    • Gość: normalny ojciec Re: wreszcie pedalstwo ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.08, 16:33

"Mówimy o marszu tolerancji w Krakowie :D" ..., z którego tema rodziny wypłynął,
                      ale mniejsza z tym ...
                      bo właśnie w tym problem, że próbuje się wprowadzać jakieś zmiany bez
                      jakiejkolwiek wizji, byle zaspokoić egoistyczne zachcianki mniejszości, które
                      miałyby destrukcyjny wpływ na wiekszość...
                      wszystko w nadmiarze raczej nie jest dobre, co nie?

Pozdro

PS
                      muszę się zająć dzieckiem

wszystko co w namiarze
            • ambl Re: wreszcie pedalstwo ... 26.04.08, 16:48
              > Jakoś rudzi żyją sobie bezpiecznie. Wiesz dlaczego? Bo normalna
              statystyczna...<Te homo ono(bo nie wiem czy robi za męża czy żonę)próbuje
              porównywać rudych do homo,tylko że rudy kolor włosów to nie choroba
        • ambl Re: wreszcie pedalstwo ... 26.04.08, 16:43
          unhappy przewlekle chory pedał napisał:> Będzie albo nie będzie ale nie ty
          będziesz o tym decydował :) Ale zawsze możesz
          > potupać nóżkami ze złości :D<PO Doniu przyjdą Kaczory(co raczej nieuniknione
          PO obecnych"rządach")i się będziecie musieli przystosować,no i zobaczymy kto
          będzie tupał nóżkami.Pedalstwo w Polsce nie przejdzie
      • wlodzimierz.ilicz Adoptując dzieci chcieliby "klonować" swoją choro- 26.04.08, 15:38
        bę na następne pokolenia.
        Chory "płodziłby" chorego.
        • unhappy Re: Adoptując dzieci chcieliby "klonować" swoją c 26.04.08, 15:51

> bę na następne pokolenia.

Oczywiście znasz wyniki badań, które mówią, że dzieci wychowywane przez pary
          homoseksualne same stają się homoeksualistami?

> Chory "płodziłby" chorego.

Koniec cywilizacji!

• wlodzimierz.ilicz Badnia wskazują, że dzieci najczęściej dziedziczą 26.04.08, 16:08
            nawyki i sposób odbierania świata po swoich rodzicach.
            Ale homoseksualizm ma być w tej regule wyjątkiem, no nie?
            Cha, cha pedalscy oszuści.
            To co robicie z dziećmi jest ohydne.
            • unhappy Re: Badnia wskazują, że dzieci najczęściej dziedz 26.04.08, 16:14

> nawyki i sposób odbierania świata po swoich rodzicach.
              > Ale homoseksualizm ma być w tej regule wyjątkiem, no nie?

No tak. Dla ciebie niestety - orientacja seksualna nie jest uwarunkowana
              czynnikami zewnętrznymi.

> Cha, cha pedalscy oszuści.

Cha, cha - katolickie głąby :D

> To co robicie z dziećmi jest ohydne.

My? Już stwierdziłeś, że jestem pedałem?
              • wlodzimierz.ilicz Homoseksualizm jak i inne choroby bywa nabyty i 26.04.08, 16:37
                wrodzony.
                U dzieci wychowywanych przez homoseksualistów będzie nabyty.
          • Gość: aska Re: Adoptując dzieci chcieliby "klonować" swoją c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 16:10
            dziecko ma prawo być wychowane w modelu rodziny- w jakim zostało zRoBiOnE:
            mężczyzna i kobieta. Nie wolno wychowywać dzieci niezgodnie z naturą.
            przestańcie żenić kity, że jesteście normalni. nie jesteście. jeśli chodzi o
            mnie - walcie się do woli. ale dzieci z tego nie ma? no to niech nie będzie
            • unhappy Re: Adoptując dzieci chcieliby "klonować" swoją c 26.04.08, 16:19
              Gość portalu: aska napisał(a):

> dziecko ma prawo być wychowane w modelu rodziny- w jakim zostało zRoBiOnE:
              > mężczyzna i kobieta.

Dzieci się nie ROBI tylko PŁODZI. A potem WYCHOWUJE. No nie wiem, może ty ROBISZ
              dzieci?

> Nie wolno wychowywać dzieci niezgodnie z naturą.

Tak. I muszą ciężko chorować na zapalenie płuc. Nie wolno im podawać antybiotyku
              bo to nienaturalne.

> przestańcie żenić kity, że jesteście normalni.

Nie. Ty przestań żenić kit, że homoseksualizm jest nienormalny bo jedyne czego w
              ten sposób dowodzisz to twoja ignorancja.

> nie jesteście.

Są.

> jeśli chodzi o
              > mnie - walcie się do woli. ale dzieci z tego nie ma? no to niech nie będzie

No popatrz. Są pary homoseksualne posiadające WŁASNE dzieci. Cud?
              • wlodzimierz.ilicz Te pary to faceci w ciąży? 26.04.08, 16:49
                Czy raczej dzieci spłodzone w poprzednich, normalnych
                okolicznościach, gdy choroba jeszcze się nie rozwinęła?
            • wlodzimierz.ilicz To samo jakby kolonia trędowatych chciała dzieci 26.04.08, 16:45
              na wychowanie twierdząc, że nie ma mowy o zarażeniu ich trądem.
              A są tacy, którzy w to wierzą.
              To tzw. pożyteczni idioci.
    • Gość: killka A młodzianie wszechpolscy go pytali? IP: *.krakow.pl 26.04.08, 15:35
      Chyba nie, zresztą nie żyje.
    • Gość: obserwatorka Wszechpolacy pikietowali na krakowskim Rynku IP: *.crowley.pl 26.04.08, 15:35
      Tu nie ma czego komentować. Demonstracja manifestująca równość i
      apelująca o akceptację nieagresywnej, niewtrącającej się nikomu do
      niczego mniejszości, dojrzali ludzie, którzy dokonali jakichś
      wyborów i nie chcą aby ktoś (tzn nie-'normalny' rząd) dyktował im
      tryb życia i pozbawiał podstawowych praw. I naprzeciwko banda
      chudych, wygolonych gó..arzy, 'śmietanka' marginesu, którym nie
      pomogła 'Siemacha' a teraz wylazło to na ulicę i bluzga, i daje
      dodatkową pracę weekendową służbom porządkowym. Zebraliby tych
      małych smrodów do sprzątania psich kupek, skoro domy poprawcze się
      nie sprawdzają.
      Przecież to żenujące!
      • katolik_polski1 Tobie sie nawet dzieciecych kupek nie chce sprzata 26.04.08, 15:39
        Takze odwal sie od ludzi pracujacych na emerytury
        dla swoich dzieci .
        • Gość: ta sama Re: Tobie sie nawet dzieciecych kupek nie chce sp IP: *.crowley.pl 26.04.08, 15:47
          :) już Ci ktoś powiedział, nie obrażaj katolików.
          • katolik_polski1 Re: Tobie sie nawet dzieciecych kupek nie chce sp 26.04.08, 15:51
            Gość portalu: ta sama napisał(a):

> :) już Ci ktoś powiedział, nie obrażaj katolików.
            ------------------------------------------------------
            Co ty masz do katolikow ?
    • Gość: podpis Wszechpolacy pikietowali na krakowskim Rynku IP: *.toya.net.pl 26.04.08, 15:42
      jeden z uczestinkow NOP (5 zdjecie od konca) ma plansze z grafiką włoskich, faszystkowskich oddziałów bojowych Decima Flottiglia MAS, uczestniczących w II wojnie św.

spójrzcie : upload.wikimedia.org/wikipedia/en/d/d4/Rsi_02p.jpg , całość artykułu : en.wikipedia.org/wiki/Italian_Social_Republic (RSI Military formations)
    • wymiatator1 Re: Mowil to samo ! 26.04.08, 16:00
      Dominujecie tylko nad zabiedzonymi nieudacznikami pozbawionymi umiejętności
      samodzielnego myślenia. Wasz koniec jest bliski.
      • katolik_polski1 Re: Mowil to samo ! 26.04.08, 16:05
        Nastepne tysiac lat tez bedziemy dominowac !
        Czy sie to komu podoba czy nie !!!
        • wymiatator1 Re: Mowil to samo ! 26.04.08, 16:06
          Oczywiście, szkoda, że tylko w slumsach i najbardziej zapyziałych obszarach
          wiejskich.
          • katolik_polski1 Re: Mowil to samo ! 26.04.08, 16:12
            wymiatator1 napisał:

> Oczywiście, szkoda, że tylko w slumsach i najbardziej zapyziałych obszarach
            > wiejskich.
            ---------------------------------------------
            Nie moja wina ,ze mieszkasz w slamsach !
    • Gość: karolina Wszechpolacy pikietowali na krakowskim Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 16:08
      Dlaczego katofaszyści tak bardzo podniecają się tematyką
      homoseksualną? Ja raczej popieram prawa gejów, ale tak naprawdę to
      oni mnie za bardzo nie obchodzą. Niech sobie demonstrują. Dopóki nie
      zaczną paradować z gołymi tyłkami, naprawdę nie mam nic do tego. A
      na razie najbardziej obscenicznym elementem tych parad jest znak
      faszoli przedstawiający kopulujących facetów. Jak objaśnić go
      dziecku obserwującemu przypadkiem paradę? Nie miałam problemu z
      wytłumaczeniem 8-letniej córce, że niektórzy panowie kochają panów,
      a nie panie. Gdyby jednak zapytała mnie o ten znak, miałabym
      trudności.
    • Gość: PODLASIE XXI WIEKU Wszechpolacy pikietowali na krakowskim Rynku IP: *.homenett.pl 26.04.08, 16:09
      Myślę żę pseudo-dzienikarz z pseudo policją i pseldo demokracją niema prawa
      nazywać kibiców jako pseudokibiców .Jest to zwykłą stronniczość
      a dziennikarze nie mogą być stronniczy jest to zwyczajna manipulacja!
    • Gość: Apasz Jak długo dewianci będą się lansować IP: *.e-wro.net.pl 26.04.08, 16:12
      Jak długo dewianci będą się lansować tak długo przeciwnicy tez bedą wychodzić na
      ulice !

Normalna rodzina to chłopak i dziewczyna !
    • ambl Wszechpolacy pikietowali na krakowskim Rynku 26.04.08, 16:18
      Hasłami:co dwie matki to nie jedna oraz co dwóch ojców to nie jeden całkowicie
      mnie przekonali do siebie pedalsko-lesbijska ich mać.Ludzie którzy głoszą takie
      hasła chyba nie mogą być normalni
      • unhappy Re: Wszechpolacy pikietowali na krakowskim Rynku 26.04.08, 16:26
        ambl napisała:

> Hasłami:co dwie matki to nie jedna oraz co dwóch ojców to nie jeden całkowicie
        > mnie przekonali do siebie pedalsko-lesbijska ich mać.

Nie jesteś kimś kogo można by przekonać w JAKIKOLWIEK sposób. Ty wiesz lepiej :)

>Ludzie którzy głoszą taki
        > e
        > hasła chyba nie mogą być normalni

Dlaczego? Bo normalna rodzina to TATA + MAMA + DZIECKO?

Nie. Normalna rodzina to DZIECKO + ci którzy je wychowują. Na dobrego człowieka.
        Takiego przez którego nikt nigdy płakał nie będzie.
        • katolik_polski1 Adoptowane dziecko homo bedzie ciagle plakac ! 26.04.08, 16:32
          Nie. Normalna rodzina to DZIECKO + ci którzy je wychowują. Na dobrego człowieka.
          Takiego przez którego nikt nigdy płakał nie będzie.
          ------------------------------------------------------
          W szkole nikt takiego dziecka nie zaakceptuje !
          Dzieci beda sie smialy i wyzywaly od poczatku ,
          ze ma dwoch "tatusiow"! :)
        • Gość: guest Re: Wszechpolacy pikietowali na krakowskim Rynku IP: *.ghnet.pl 26.04.08, 17:37
          Rodzina to rodzice plus przynajmniej jedno dziecko. Pisząc te słowa nie mam
          pewności, czy wiesz, co to takiego _rodzice_ i od jakiej czynności wywodzi się
          słowo rodzic.
          • unhappy Re: Wszechpolacy pikietowali na krakowskim Rynku 26.04.08, 17:41
            Gość portalu: guest napisał(a):

> Rodzina to rodzice plus przynajmniej jedno dziecko. Pisząc te słowa nie mam
            > pewności, czy wiesz, co to takiego _rodzice_ i od jakiej czynności wywodzi się
            > słowo rodzic.

Od rodzenia. Jestem mądry? Właściwie powinno był płodzic a nie rodzic bo ten
            rodzic to do tatusiów kiepsko pasuje.

• Gość: guest Re: Wszechpolacy pikietowali na krakowskim Rynku IP: *.ghnet.pl 26.04.08, 17:50
              Fakt, ojcem jest ten, który spłodzi, w tym przypadku człowieka, który w
              większości przypadków się _narodzi_. Właśnie tak ojciec staje się rodzicem.
              • unhappy Re: Wszechpolacy pikietowali na krakowskim Rynku 26.04.08, 17:55

> Fakt, ojcem jest ten, który spłodzi, w tym przypadku człowieka, który w
                > większości przypadków się _narodzi_. Właśnie tak ojciec staje się rodzicem.

Właśnie. W większości wypadków :D

• Gość: guest Re: Wszechpolacy pikietowali na krakowskim Rynku IP: *.ghnet.pl 26.04.08, 18:10
                  Śmiech z tego, że nienarodzone dzieci giną bardzo dobrze cię zdefiniował.
                  • unhappy Re: Wszechpolacy pikietowali na krakowskim Rynku 26.04.08, 18:13

> Śmiech z tego, że nienarodzone dzieci giną bardzo dobrze cię zdefiniował.

Nienarodzone dzieci? Oczadziałeś? W większości wypadków ojciec dziecka jest jego
                    biologicznym ojcem. Ale nie we wszystkich.
                    • Gość: guest Re: Wszechpolacy pikietowali na krakowskim Rynku IP: *.ghnet.pl 26.04.08, 18:22
                      Nieistotne, czy ojciec wie o narodzinach swojego dziecka, czy nie. W momencie
                      takich narodzin staje sie rodzicem.
                      • unhappy Re: Wszechpolacy pikietowali na krakowskim Rynku 26.04.08, 18:23

> Nieistotne, czy ojciec wie o narodzinach swojego dziecka, czy nie. W momencie
                        > takich narodzin staje sie rodzicem.

Czyli co? Bezpłodny mężczyzna nie może być rodzicem?
                        • Gość: guest Re: Wszechpolacy pikietowali na krakowskim Rynku IP: *.ghnet.pl 26.04.08, 19:03
                          W języku prawników może, faktycznie nie może. Zaskakujace, ze dowiadujesz sie
                          tego ode mnie.
                          • unhappy Re: Wszechpolacy pikietowali na krakowskim Rynku 26.04.08, 19:23

> W języku prawników może, faktycznie nie może. Zaskakujace, ze dowiadujesz sie
                            > tego ode mnie.

Chodzi o coś innego. Okazuje się, że są homoseksualiści BĘDĄCY rodzicami i
                            bezpłodni mężczyźni, którzy rodzicami nie będą nigdy (najwyżej prawnymi
                            opiekunami). Ciekawe życie stawia dylematy. To są oczywiście dylematy homofobów :D

• olpc Re: Wszechpolacy pikietowali na krakowskim Rynku 26.04.08, 19:34
                              No to, jeśli taki ktoś jest rodzicem, czy jest mu odbierane prawo do wychowania
                              jego / jej dziecka ze względu na orientację seksualną? Podaj jeden taki
                              przypadek w Polsce.
                              • unhappy Re: Wszechpolacy pikietowali na krakowskim Rynku 26.04.08, 19:38
                                olpc napisał:

> No to, jeśli taki ktoś jest rodzicem, czy jest mu odbierane prawo do wychowania
                                > jego / jej dziecka ze względu na orientację seksualną? Podaj jeden taki
                                > przypadek w Polsce.

A po co by mu miało być odbierane?
                                • olpc Re: Wszechpolacy pikietowali na krakowskim Rynku 26.04.08, 19:50
                                  Wobec tego jest w porządku, a manifestacje tego typu niepotrzebnie przyczyniają
                                  się do rozrób w mieście.
      • Gość: drojb Re: a dzieci rozwiedzionych? IP: *.aster.pl 26.04.08, 19:50
        One często te ż mają 2 ojców i 2 matki. I czy to takie gorszące? I czy nie
        normalne?
    • Gość: zdrowy rozsadek powinno sie dobrze wypalowac jednych i drugich IP: 89.100.15.* 26.04.08, 16:19
      za starych dobrych czasow wypalowano by porzadnie zarowno homosiow jak i mlodych
      faszystow i to rozwiazaloby problem jakichkolwiek marszow tolerancji czy
      antytolerancji. ja jako polak nie zycze sobie ogladac na ulicach ani zbokow ani
      lysoli. amen
      • unhappy Re: powinno sie dobrze wypalowac jednych i drugic 26.04.08, 16:27
        Gość portalu: zdrowy rozsadek napisał(a):

> ja jako polak nie zycze sobie ogladac na ulicach ani zbokow ani
        > lysoli. amen

Ja jako niewierzący Polak nie życzę sobie na ulicach żadnych procesji!
        • gem58 Re: powinno sie dobrze wypalowac jednych i drugic 26.04.08, 17:52
          Może zrobimy referendum, w obu tych sprawach... ?

------------------------------
          Odwiedź www.upr.org.pl
          • Gość: thebutcher Kraków powinien wziąć przykład z Wrocławia... IP: *.acn.waw.pl 26.04.08, 18:03
            Jakieś 3 tygodnie temu tam odpowiednio potraktowano wszystkich faszystów z
            NOP'u, ONR'u i innych syfiastych, brunatnych organizacji. Niektórych łysoli
            pałowali nie policjanci, a zwykli Wrocławianie... :D
            • Gość: shithead Re: Kraków powinien wziąć przykład z Wrocławia... IP: *.ppp.tiscali.fr 26.04.08, 18:31
              Wroclaw jest nieosiagalnie do przodu w porownaniu z Priwislanskim krajem. Tam
              jest i zawsze bedzie kultura jak za carycy Katarzyny.
              • Gość: lol Re: Kraków powinien wziąć przykład z Wrocławia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 20:27
                Kraków to Galicja ośle zza Buga
      • teraz.k.wy Re: powinno sie dobrze wypalowac jednych i drugic 26.04.08, 18:08
        No tak! Jakie to polskie i katolickie.Chowanie głowy w piasek.Jak
        nie widac,to ich nie ma.A kto podpala samochody,kto okrada
        koscioły? Nie Skini i Wszechpolaki brudasy?
      • Gość: Nikodem123 Re: powinno sie dobrze wypalowac jednych i drugic IP: *.multimo.gtsenergis.pl 27.04.08, 00:07
        O starych dobrych czasach, jak widać, śni jakiś komuch - katolik. Za komuny
        rzeczywiście by tak było.

Za katolo-komuny tak się nie zdarzy.

Gość portalu: zdrowy rozsadek napisał(a):

> za starych dobrych czasow wypalowano by porzadnie zarowno homosiow jak i mlodyc
        > h
        > faszystow i to rozwiazaloby problem jakichkolwiek marszow tolerancji czy
        > antytolerancji. ja jako polak nie zycze sobie ogladac na ulicach ani zbokow ani
        > lysoli. amen
      • may20008 Re: powinno sie dobrze wypalowac jednych i drugic 27.04.08, 02:41
        A ja jako Polak, katolik i lesbijka nie życzę sobie oglądać na żadnej w tym
        mieście ulicy - Ciebie. Nie pasuje Ci to napisz. Bo moim zdanie jesteś nikim , w
        każdej z tych "nazw" . I nie używaj słów, których znaczenia nie znasz, ani
        używać nie ma
    • Gość: killka Wow stary, potężne armaty wytoczyłeś! IP: *.krakow.pl 26.04.08, 16:20
      Wierz mi, przez takich ludzi jak ty żyć się chce na świecie:D. Umysł refleksją
      nieskażony niczym pierwszy śnieg.
      Potęga argumentu p.t. "powszechnie wiadomo" koresponduje ze stwierdzeniami
      twoich szanownych protagonistów, iż adopcja dzieci przez homoseksualne pary jest
      nigdzie nie sprawdzonym eksperymentem. Wiedza potoczna jest, rzecz jasna,
      źródłem jedynie słusznych prawd: stwierdzenia, że ziemia jest płaska, że jak
      Barbara po lodzie to Boże Narodzenie po wodzie (i odwrotnie), że rudowłose
      niewiasty są z zasady czarownicami i należy je na wszelki wypadek pławić w rzece
      (a jeśli nie utoną, tylko będą próbowały pływać, to będzie to ostatecznym
      dowodem ich winy), itp.
      Wierz mi, nienawidzę pedofilów i uważam, że należą oni do najwstrętniejszych
      stworzeń z gatunku ludzkiego, obok nazistów. Różnica pomiędzy pedofilem i
      homoseksualistą jest w miarę porównywalna do tej pomiędzy gwałcicielem staruszek
      i heteroseksualnym ojcem rodziny.
      • Gość: Taka jest prawda Re: Wow stary, potężne armaty wytoczyłeś! IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.08, 16:29
        > Różnica pomiędzy pedofilem i
        > homoseksualistą jest w miarę porównywalna do tej pomiędzy gwałcicielem starusze
        > k
        > i heteroseksualnym ojcem rodziny.

Nieprawda. Zgłęb temat, a dowiesz się, że wielu homoseksualistów nie zagląda partnerom w dowód/legitymację szkolną i uprawia seks z dziećmi.
        A tak poza tym, zarzucasz innym uogólnienia, a sam jesteś jednym z lepszych polejwodów na tym forum. Jak chcesz coś powiedzieć i masz jakieś argumenty, to je przedstaw, lepsze to niż zabawa w smutnego cynika.
        • Gość: killka Doprawdy? IP: *.krakow.pl 26.04.08, 16:36
          Nikt tu nie powoływał się jakoś na wyniki badań z podaniem dokładnej
          bibliografii. Z tego, co wiem to generalnie niewielu ludzi zagląda w dowód
          osoby, z którą chce iść do łózka, bez względu na orientację.
          Poza tym jestem zwolennikiem edukacji seksualnej młodzieży, niech wiedzą, co im
          grozi i jak się tego ustrzec, bez tego nigdy się takich sytuacji nie uniknie.
          • lodz123 Pedalstwo Molestuje dzieci!!! 26.04.08, 16:42
            In July 2001, the New York Post published shocking details about the
            high homosexual molestation rates among New York's public-school
            teachers. Homosexuals were seven times more likely to molest
            children as heterosexuals.

Even GLAAD inadvertently has admitted that homosexuals molest
            children at far higher rates than do heterosexuals. They note that
            heterosexuals are responsible for 74 percent of male assaults and 77
            percent of female assaults.

This leaves a 26 percent rate for homosexual molesters of boys. Yet,
            as pointed out earlier, homosexuals account for only 1 to 2 percent
            of the population. In short, homosexuals are at least 13 times as
            likely as heterosexuals to molest children.

findarticles.com/p/articles/mi_m1571/is_20_18/ai_87460045
            Poczytaj sobie o molestowaniu dzieci przez pedalow. Trzynascie razy
            bardziej prawdopodobne jest ze pedal bedzie molestowal dziecko nie
            heteroseksualista.
            A jak jasnogrodzianine nie umiesz po angielsku to sie nauczyc i
            potem gadaj.
            • Gość: Pepe Re: Pedalstwo Molestuje dzieci!!! IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.08, 17:07
              Pedalstwo zamilkło. Albo nie rozumieją tekstu, albo widzą, że wyszli na durniów;)
        • unhappy Re: Wow stary, potężne armaty wytoczyłeś! 26.04.08, 17:29
          Gość portalu: Taka jest prawda napisał(a):

> > Różnica pomiędzy pedofilem i
          > > homoseksualistą jest w miarę porównywalna do tej pomiędzy gwałcicielem st
          > arusze
          > > k
          > > i heteroseksualnym ojcem rodziny.
          >
          > Nieprawda. Zgłęb temat, a dowiesz się, że wielu homoseksualistów nie zagląda pa
          > rtnerom w dowód/legitymację szkolną i uprawia seks z dziećmi.

Ty już oczywiście zgłębiłeś temat i jesteś w stanie podać wiarygodne źródła
          swoich rewelacji jakoby procentowy udział pedofili wśród homoseksualistów był
          większy niż u hetero?

> A tak poza tym, zarzucasz innym uogólnienia, a sam jesteś jednym z lepszych pol
          > ejwodów na tym forum. Jak chcesz coś powiedzieć i masz jakieś argumenty, to je
          > przedstaw, lepsze to niż zabawa w smutnego cynika.

Ty też podaj jakieś argumenty a nie bzdury wyssane z palca.
          • breeze1 Re: Wow stary, potężne armaty wytoczyłeś! 26.04.08, 17:34
            Może zobacz post użytkownika lodz123 powyżej?
    • Gość: karo Re: Jeden z anosnów na portalu gejowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 16:22
      Widzę, że bardzo cię to podnieca. A po co w ogóle szukasz takich
      ogłoszeń? A może sam marzysz po nocach o takich praktykach, tylko
      tego u siebie nie akceptujesz, bo katofaszytowskie środowisko cię
      nauczyło, że to złe? Człowieku, zastanów się szczerze nad sobą i
      swoją prawdziwą naturą, bo życie Ci zejdzie na czytaniu stron homo-
      porno w Internecie i obrzucaniu innych błotem.
      • Gość: Know Your Enemy Re: Jeden z anosnów na portalu gejowskim IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.08, 16:46
        Zamiast skomentować rzeczywistość, która jest ci nie na rękę odwracasz kota ogonem i próbujesz mnie atakować. Sugerujesz, że naturą człowieka może być robienie czegoś takiego? Hm, mam większą wiarę ten gatunek. Czy obrzuciłem kogoś błotem? Nie, twoje zarzuty są bezpodstawne.
        • Gość: karo Re: Jeden z anosnów na portalu gejowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 17:15
          Są ludzie, którzy lubią takie praktyki, jak opisałeś. Wśród tych
          ludzi są zarówno homo, jak i hetero. W Internecie jest dużo takich
          ogłoszeń. Żeby je znaleźć, trzeba się tym interesować. Żeby kojarzyć
          je tylko z homoseksualistami, trzeba interesować się tylko
          homoseksualizmem.

Jeśli ktoś takie rzeczy lubi, i szuka innych, którzy lubią, na
          specjalnie w tym celu utworzonych stronach internetowych, to mnie
          nic do tego. Jeśli jednak ktoś, tak jak Ty, wkleja to na ogólnie
          dostępnym forum, to naprawdę musi być zboczony.
          • Gość: Know Your Enemy Re: Jeden z anosnów na portalu gejowskim IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.08, 17:28
            > Żeby kojarzyć
            > je tylko z homoseksualistami, trzeba interesować się tylko
            > homoseksualizmem.
            O , jakie rozumowanie! Szkoda, że to ogłoszenie nie wywołało w tobie żadnej innej refleksji. Bo jest przecież wizytówką homoseksualizmu. Dziwne też, że uważasz takie rzeczy za normalne, a mówienie na nich o forum za zboczenie. Doprawdy, dziwne.
    • katolik_polski1 Homoseksualnym terrororystom trzeba powiedziec nie 26.04.08, 16:25
      Dosyc blokowania ulic i policjantow
      w imie milosci do d..py !
      Polski nie stac na takie ekstrawagancje !
    • Gość: killka Faktycznie, rzygać się chce, IP: *.krakow.pl 26.04.08, 16:26
      a właśnie jadłem obiad :P
      Ale, ale... czy byłoby to obleśne w mniejszym stopniu, gdyby było adresowane do
      niewiasty? Ludzie mają różne pomysły i ich sprawa, nikt cię nie zmusza do
      odpowiadania na te anonsy, ani nawet do ich czytania.
      A tym bardziej, do uczestniczenia w takich praktykach.
      Chyba, że chcesz, brzydalu, ty... :P:P:P
      • Gość: Know Your Enemy Re: Faktycznie, rzygać się chce, IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.08, 16:54
        Nie lubicie tych, którzy znają waszą prawdziwą twarz, oj nie lubicie... I wkurza
        was, że macie u siebie 5 kolumnę. Ale przecież sami zaczęliście tę partyzantkę.
        no to do zobaczenia w internecie i na ulicy :)
    • zdr1 Cos pederastom nie wyszedl ten marsz. 26.04.08, 16:26
      Co tu duzo gadac, wyglada na to, ze policjantow bylo wiecej niz pederastow i
      lesbijek.
    • alfa.alfa3.0 Gdzie te kamienie bruk które poleciały nadewiantów 26.04.08, 16:33
      Gość portalu: Magic napisał(a):

> Rozkręcajmy spiralę nienawiści ! :)
    • presentation1 ...Prowokacja........... 26.04.08, 16:44
      prowokacja mozna nazwac szerzenie nienormalnosci.W koncu zwolennicy seksu ze zwierzetami tez urzadza marsz tolerancji.
    • Gość: guest Kocham moją owcę, a ona mnie. To 100% miłość. IP: *.ghnet.pl 26.04.08, 16:56
      Od lat walczę o prawo do ustanowienia związku z moją owcą. Bardzo się nawzajem
      kochamy. To prawdziwy dowód na to, że miłość nie zna granic. Ponieważ nie wolno
      hamować miłości, mam nadzieję, że takie marsze w końcu zmienią coś w mentalności
      urządników i pewnego dnia będę mógł złożyć wspólnego PITa z moją owcą.
      Zaznaczam, że nie chcemy mieć potomstwa, chodzi tylko o prawne usankcjonowanie
      naszej miłości, no i o te wspólne rozliczenia z Urzędem Skarbowym.
      • katolik_polski1 Niejaki Woody Allen kochal owce i przyrodnie corki 26.04.08, 17:05
        Najpierw byl zoofilem ,pozniej pedofilem .
        Lizal przyrodzenie adoptowanego dziecka ,azeby pozniej ,kiedy osiagnie
        wiek ,zostawic zone i sie z nia ozenic :)
        Co na to Mia Farrow ???
        • Gość: guest Re: Niejaki Woody Allen kochal owce i przyrodnie IP: *.ghnet.pl 26.04.08, 17:09
          Mia Farrow na to, ze zycie jest piekne :D
    • Gość: moj glos Wszechpolacy pikietowali na krakowskim Rynku IP: *.cec.eu.int 26.04.08, 17:00
      to jest jednak niesamowite, ze w naszym panstwie, w ktorym rozlano
      tyle jego krwi w czasie zaborow, wojen, istnieja ludzie, ktorze maja
      w sobie tyle nienawisci do innych, ktorzy wlasciwie nie
      przeszkadzaja im w niczym. Co za paranoja! Te glosy tutaj o rzucaniu
      granatem, czy uzyciu przemocy sa przeciez nie na miejscu w
      jakimkolwiek kontekscie, ludzie! No a juz te slogany o "zrobieniu
      tego samego co Hitler zrobil z Zydami" zasluguja na wyslanie na
      jakies prace charytatywne na terenie obozu w Oswiecimiu. Jak mozna
      odwolywac sie do Hitlera w panstwie, ktore nie chce byc postrzegane
      jako wspol-morderca Zydow w czasie wojny, i ktorego obywatele,
      niewazne czy rodzimo polscy, zydowscy, geje, nie geje, tyle
      wycierpieli przez niego? A to, ze ktos tam sobie paraduje, niech
      paraduje, ludzie powinni byc swiadomi co sie dzieje wokol nich, ze
      istieja geje, zydzi, masoni itd., by nie dopuscic do glosu takich
      oszolomow jak wszechpolacy.
      • Gość: guest Re: Wszechpolacy pikietowali na krakowskim Rynku IP: *.ghnet.pl 26.04.08, 17:08
        Nie problem w manifestowaniu. Grozne jest to, ze ktos moze chciec zrownac prawa
        tych osob w zakresie praw zarezerwowanych dla rodzicow, bo tylko rodzice moga
        tworzyc rodzine, jak sama nazwa wskazuje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka