Gość: Kamil IP: *.gostynin.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 22:31 Zbieram na ubezpieczenie samochodu. POMÓŻCIE Proszę o pomoc Kamil Mac 09-500 Gostynin ul. Krośniewicka 12 woj. Mazowieckie Wszystkim, którzy mi pomogą z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zdziwiona Re: Bandy z Nowego Bieżanowa walczą z Prokocimiem IP: *.admin.pk.edu.pl 10.09.03, 07:07 To policyjne radiowozy nie potrafią jeździć po klatkach schodowych i piwnicach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miastowy Re: Bandy z Nowego Bieżanowa walczą z Prokocimiem IP: 80.51.145.* 10.09.03, 07:15 ZAORAC TE SIEDLISKA WYKOLEJENCOW ,TO NIC INNEGO JAK WIOCHY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miod Re: Bandy z Nowego Bieżanowa walczą z Prokocimiem IP: 80.51.145.* 10.09.03, 07:16 brawo miastowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszak Re: Bandy z Nowego Bieżanowa walczą z Prokocimiem IP: *.net / 192.168.1.* 10.09.03, 12:13 Miastowy to może cały Kraków zrównać?? Moim zdaniem takie rozwiązywanie jest troszkę śmieszne :P Lepiej zwiększyć pewność siebie Policji tak by nie bali się (Policjanci) interweniować w zamieszkach, by wiedzieli, że ich "stanowcza" postawa jest respektowana przez tłum. Czyli zwiększyć ich prawa (i niech traktują ludzi jako domniemanych podejrzanych, a nie niewinnych). Faktycznie czasem może być problem, bo niewinny zostanie zatrzymany, ale skoro niewinny to nie ma się, czego bać, jeśli organy ścigania i badające sprawę działają poprawnie i coś osiągną (niestety często nic się nie dokańcza w takich sprawach (umarza)...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac tak sobie mysle... IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 10.09.03, 08:03 Te sprawe powinno przejac CBŚ! Po pierwsze policja boi sie interwencji na osiedlach, po drugie jezeli juz sie na takowa zdecyduje, to na miejscu pojawia sie z godzinnym opoznieniem i po trzecie CBŚ likwidujac wszystkich dresow teraz (w dla nich odpowiedni sposob, moga ich nawet okaleczyc, nie dbam o to), zapobiegnie powstaniu zorganizowanych grup przestepczych w przyszlosci. Czy to naprawde takie trudne wyslac grupe policjantow w cywilu na takie osiedle, wyjac pistolet, odprawic formulke i strzelac? Sam sie dziwie temu co pisze, ale juz do tego stopnia spoleczenstwo jest zdegenerowane przez takie wydarzenia i ciagle 'sprawcy zbiegli z miejsca zdarzenia'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygiel taaa... IP: *.chello.pl 11.09.03, 02:14 o ile pamietam probowali juz "podstepow" chadzali sobie funkcjonariusze ubrani w atrybuty kibicow tsw po prokocimiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Bandy z Nowego Bieżanowa walczą z Prokocimiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.03, 12:03 bo policja ich tak szuka, żeby ich nie znaleźć, po prostu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Policja ich wsadzi a Prokurator wypuści... IP: *.ghnet.pl 10.09.03, 13:03 Mam kumpli w Policji, na którą tak najeżdżacie... Wiecie co mówią? My ich złapiemy a prokurator puści. Musimy mieć 100 dowodów niezbitych by takiego zamknąć. Więc dajcie se pod głowę z tym jeżdżeniem po Policji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tygrys01 Re: Policja ich wsadzi a Prokurator wypuści... IP: *.chello.pl 10.09.03, 14:42 Gość portalu: normalny napisał(a): > Mam kumpli w Policji, na którą tak najeżdżacie... > Wiecie co mówią? My ich złapiemy a prokurator puści. Musimy mieć 100 dowodów > niezbitych by takiego zamknąć. > Więc dajcie se pod głowę z tym jeżdżeniem po Policji. ======================================== Właśnie, dowody muszą być rzetelne i przygotowane w sposob uczciwy (nie mówię profesjonalny. Robota "na odwal" policjantów zrobiona w taki sposob aby drań mogł się śmiać w tym udawnie policjantów, że są ślepi i głusi i cierpią na zanik pamięci w przypadku powołania ich na świadków przed sądem przy aplauzie prokuratorów jest tylko pozorowanym dzialaniem w intertesie spoleczeństwa a tak naprawdę sprzyja rozkwitowi przestępczości zorganizowanej. Znam to z autopsji gdzie z ok 10 policjantów z ekipy operacyjnej biorących udział w "zabezpieczaniu" miejsca wypadku w ktorym zgineła moja corka i jeszcze jeden chłopiec, nie znalazł się ani jeden któryby cokolwiek wiedział czy pamiętał. Jeden kierował ruchem na martwej ulicy, drugi leczył się psychicznie, iknny nie zanotował nawet świadkow ktorzy sami się zgłosili (na miejscu było okolo 40 osób z autokary ktory wracal akurat z pogrzebu miejscowego proboszcza). NIe zrobili nawet wydruku z alkotestu a tłumaczą się, ze sąd im tego nie nakazal, nie oznaczyli miejsca polożenia ofiar (rozwłoczonych na 65 metrów) a szkic policyjnynie obejmował tylko część tego odcinka drogi (bez miejsca polożenia jednej ofiary). Prokurator nie umożliwił rodzicom zlożenia wniosków dowodowych, nie przesłuchał innych świadków poza oskarżonym. W tej sytuacj trzeba chyba tworzyć straż obywatelską a funkcjonariuszy prawa pozbawić posad bo nie wiadomo za co biora wynagrodzenie, chyba, ze biorą honoraria od przestępców za utrudnianie w ustalaniu faktow. <tygrys01@wp.pl> Tygrys01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyr4x Re: Bandy z Nowego Bieżanowa walczą z Prokocimiem IP: *.ramtel.com.pl / 172.23.0.* 10.09.03, 13:12 Wy macie pretensje do nas za odwet? A jak kilku kolesi z Bieżanowa jakiś czas temu wbiło naszemu siekierę w żołąd to było dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ig0r [...] IP: *.crowley.pl 10.09.03, 16:57 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Bandy z Nowego Bieżanowa walczą z Prokocimiem IP: 10.30.42.* 10.09.03, 20:30 Czy mozesz skontaktowac sie ze mna? Podac jakiegos maila? Autor tekstu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygiel Re: Bandy z Nowego Bieżanowa walczą z Prokocimiem IP: *.chello.pl 11.09.03, 02:12 Gość portalu: autor napisał(a): > Czy mozesz skontaktowac sie ze mna? Podac jakiegos maila? Autor tekstu hehehe lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NBNS [...] IP: *.net / 192.168.1.* 10.09.03, 14:46 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Psychiatra Re: TYLKO WISLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 15:13 Jako lekarz zalecam zwiększenie dawni leków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic wisły [...] IP: darth:* / 192.168.15.* 10.09.03, 18:29 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qr2nów [...] IP: *.vdi.pl 10.09.03, 20:37 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BMK Re: Bandy z Nowego Bieżanowa walczą z Prokocimiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 15:49 W niedziele ok. 20.00 Za sklepami przy ul. Wlotowej zbierała się grupa ok. 30 - 40 osób mysle ze to ta grupa poszła na bierzanów.. zeszła pod przejście a poźniej znikła mi z oczu. Szczerze mówiąc robiła wrażenie.. i to duże. Już wszystko wiadomo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygiel Re: Bandy z Nowego Bieżanowa walczą z Prokocimiem IP: *.chello.pl 11.09.03, 02:09 to raport z dzialan operacyjnych kapitana Zbika czy co ? jak znam Kozlowek to z tego przejscia podziemnego mozna wyjsc tylko na powierzchnie kilkoma wyjsciami wiec jak to sie stalo ze czujne oko kapitana Zbika ich nie wytropilo ;) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc jestem z biezanowa IP: *.net / 192.168.1.* 10.09.03, 21:13 i nigdy nic zlego mi sie tu nie stalo, choc czesto zdaza mi sie wracac pozno do domu. Nie bylam nigdy swiadkiem bijatyki, nie zuwazylam w ogole zeby tu sie cos dzialo. O co chodzi z tym najniebezpieczniejszym osiedlem? A pan "miastowy" niech sie tak nie afiszuje z tym ze jest z miasta, bo mu sloma z butow wylazi. zaoraj kolego, tylko zeby ciebie tez ktos kiedys nie wpisal na jedna liste z jakimis mlotkami i nie zlikwidowal ciebie ad hoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 143 Re: jestem z biezanowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.03, 21:20 To wszystko przez ten autobus 143 co jeździ do tej strefy mroku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sBn Re: jestem z biezanowa IP: *.net / 192.168.1.* 10.09.03, 21:52 CyraX czy jak ci tam - najpierw sie kurwo bita dowiedz czy goscie ktorzy wjebali panu xxx siekiere byli z biezanowa Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: jestem z biezanowa 10.09.03, 22:15 Gość portalu: 143 napisał(a): > To wszystko przez ten autobus 143 co jeździ do tej strefy mroku. A dowiem się wreszcie, o co chodzi z tym autobusem? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 143 Re: jestem z biezanowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.03, 22:29 kuba203 napisał: > > A dowiem się wreszcie, o co chodzi z tym autobusem? :D Nie wsiadaj tam!!Proszę Cię nie wsiadaj tam!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N.B. JA NIE CZUJE SIE ZAGROZONA IP: *.chello.pl 10.09.03, 21:58 bez przesady, bardziej niebezpieczny jest Kurdwanów, ja tam nie narzekam, fakt od czasu do czasu zdarzaja sie takie straszne incydenty ale ogolnie to czuje sie bezpiecznie na moim osiedlu (mam 18 lat) bardzo mnie zastanawia jedno GDZIE W TYM CZASIE BYLA OCHRONA OSIEDLA "ZAWISZA"?!!!!?!!!?!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba203 Re: JA NIE CZUJE SIE ZAGROZONA IP: *.net / *.biezanow.net 10.09.03, 22:08 Ochrona? Pewnie była zajęta rozmową z koleiami po przeciwnej stronie osiedla, a może im się ten polonez rozleciał akurat i nie mieli czym przyjechać... Odpowiedz Link Zgłoś