Dodaj do ulubionych

basen -ble ,ble

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.03, 23:27
Może nie umiem a może nie na w serwisie o Krakowie spisu basenów ,godz.ich
otwarcia ,stron www, czy to nie ułomność?
Obserwuj wątek
    • jottka w tej 12.09.03, 23:29
      chwili nie ma ludzkiej siły, która by ci powiedziała, jakie są godziny wstępu
      na dowolny basen krakowski :)

na awf trzeba dzwonić codziennie, bo im sie grafik zmienia w zależności od
      pogody

na ap mniej więcej wiedzą do końca miesiąca, ale nie chce im sie szczegółowo
      recytować w telefon

na ae luzy, bo ostatnio walczyli z gronkowcem, więc ludność wykazuje daleko
      posuniętą nieufność
    • bluetab70 w Krakowie nie, ale za to 14.09.03, 20:47
      w Skawinie jest fajny, nowy basen bez urzędowych godzin wstępu: wchodzisz,
      kiedy chcesz na godzinkę, jak zostajesz dłużej, to dopłacasz różnicę.
      • Gość: ciekawośc Re: w Krakowie nie, ale za to IP: *.warlock.pl 14.09.03, 22:16
        ile w Skawinie ta przyjemność kosztuje i jak sie szybko dostać do Skawiny:)?
        Ja osobiście polecam Koronę,przez cały rok jedyny basen w krakowie w którym
        można "wchodzić na bilety" ale tylko w wyznaczonych godzinach niestety(polecam
        poranne-bez tłoku,miło i przyjemnie).
        Zanim sie rok akademicki zacznie są szanse na AE AWF APi Wiśle,nawet na
        szkolnych basenach porażka,
        w książce tel poszukaj basenów i dzwoń-inne rady nie ma :(
        • jottka Re: w Krakowie nie, ale za to 14.09.03, 22:21
          Gość portalu: ciekawośc napisał(a):

> Ja osobiście polecam Koronę,przez cały rok jedyny basen w krakowie w którym
          > można "wchodzić na bilety" ale tylko w wyznaczonych godzinach niestety

od kiedy jedyny? na ae, ap, awf chodze w ciągu roku jako człowiek z ulicy bez
          specjalnych problemów, choć rzecz jasna trzeba sie dostosować do
          grafiku 'wolnych' godzin

bywają poranne, bywają okołopołudniowe, bywają późnowieczorne, różnie jest
          • Gość: ciekwość Re: w Krakowie nie, ale za to IP: *.warlock.pl 25.09.03, 22:35
            jaki grafik z wolnymi godzinami?
            z tego co wiem ,nie ma wolnych godzin na AP, AWF,na AE są 2 lub trzy godziny
            ale tylko 1/2 basenu lub dwa tory
            Jęsli znasz jakieś godziny lub basen to napisz
            • jottka Re: w Krakowie nie, ale za to 26.09.03, 00:19
              w tej chwili na basenie awf połowa dnia wolna i to do tego stopnia, że dziś o
              14.45 byłam sama jedna przez pół godziny, potem pojawila sie jeszcze jedna
              dziewczyna

jak sie zacznie rok akademicki, to sie skonczy ta radość, ale przez cały
              wrzesień pusto było wszędzie, ale po parę godzin w tygodniu - fakt, że często o
              nieludzkich godzinach - zawsze można znaleźć

trzeba dzwonić na baseny na bieżąco i siem informować u źródeł
              • Gość: ciekawośc Re: w Krakowie nie, ale za to IP: *.warlock.pl 26.09.03, 21:21
                Właśnie to miałam na myśli mówiąc "jedyny" basen
                W roku akademickim dostać bilety bez znajomości graniczy z cudem niepokalanego
                poczęcia
                chyba że aquapark-podobno wydzielili tam jakieś tory,ale czy czy mają wiecej
                inż 10 m nie wiem
                jak ktoś wie nich mi powie
                • jottka czekaj, 26.09.03, 22:27
                  to ja czegos tu nie rozumiem

ile torów potrzeba ci do pływania??? założyłam, że chodzi ci o wejście
                  pojedynczej osoby, która chce sobie popływać, a nie wynajęcie całego basenu dla
                  firmy

w ciągu roku akademickiego nie ma takich luksusów jak teraz czy podczas
                  wakacji, ale wejście dla 'ludzi z ulicy' zawsze można znaleźć - w ubiegłym roku
                  na ae mozna było wejść rano przez cały tydzien i w niektóre dni tygodnia w
                  godzinach popołudniowych, tyle że w jednym semestrze była to np. środa, a w
                  drugim piątek

ale poza tym jeszcze jest awf, gdzie chodziłam spokojnie cały letni semestr,
                  jest grochowska, gdzie sprzedawali karnety na bodaj sobote wieczór - nie cuduj,
                  że 'bez znajomości' wejść sie nie da

rzecz jasna, że mogłoby być basenów więcej i że mogą być czasem problemy w
                  dopasowaniu sie do wolnych wejść na poszczególne pływalnie, ale jak dotąd
                  zawsze dało sie coś znaleźć

tyle że trzeba samemu pytać na miejscu, a nie liczyć na gotowca z forum :)
    • sabbina Re: basen -ble ,ble 27.09.03, 19:24
      Co tak stękacie o baseny ?
      Zaróbcie kaskę jak ja , wybudujcie se i będziecie pływac dowoli kiedy chcecie
      jak ja !
      Ale jak nie macie kasy to od poniedziałku do piątku między 17,00 - a 20.45
      mozna chodzic "na bilety" na Koronę. Cena normalny 11 zł, ulgowy 7 zł. Można
      też wykupić karnet, aktualnie do końca stycznia 150 zł.
      W sobote są wolne godziny na Wiśle o 19,30, i 20,15. A w niedzielę o 14,00,
      14,45 i 15,30.
      Ceny : bilet normalny 8 zł, i 5 zł ulgowy.
      Acha nie ma też tłoku. ja wczoraj 9piątek) z ciekawości 9wszak mam prywatny
      basen) poszłam na 20,00 na Koronę, i średnio na torze pływały 3 osoby,
      przyczym niektórzy i tak non - stop odpoczywają !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka