Gość: domestos77 domestos77 IP: *.belf.cable.ntl.com 01.12.09, 17:32 śmieszy mnie to że większość z was siądzie przy katolickim stole i będzie modlić się do tego samego boga(tak mi się wydaje chyba że nie którzy wolą tego z rogami a to do was pasuje)co .ludzie którzy zostali przez was na chodniku lub na polnej drodze bo i takie by się znalazły,WY będziecie jeść Chleb z Najlepszych Piekarni a oni z małej litery może wode z kałuży ale powiem wam coś wy zakłamani.............przyjdzie i na was czas streżcie się i to nie jest grożba dopisuje to bo politycy polscy chca rzadzi calym swiatem a ja niechce miec problemów Odpowiedz Link Zgłoś
zgr-edo dlaczego nie można przeczytać artykułu ? 01.12.09, 18:21 jakaś aferka się zrobiła ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domestos77 Re: dlaczego nie można przeczytać artykułu ? IP: *.belf.cable.ntl.com 03.12.09, 00:23 pewnie został usunięty ale to normalne w tym praworządnym kraju gdzie wyrzuca się ludzi na bruk doprowadza się wszystko do upadłości i sprzedaje za worek ziemniaków,mhm może i Ja coś kupie może jakieś.... Odpowiedz Link Zgłoś