meginam 17.06.08, 21:52 Mam pytanko, ile płacicie kochane mamy niani za godzinę zakładając,że pracuje 5 dni w tygodniu na pełen etat? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
weronka77 Re: Do krakowskich mam :) 17.06.08, 22:16 był już ten wątek na forum dla rodziców(Małopolskie), wałkowany wielokrotnie.Ja płacę 7-8zł. Odpowiedz Link Zgłoś
havi1 Re: Do krakowskich mam :) 18.06.08, 00:40 a czy wiecie może gdzie, lub jak najlepiej znaleźć taką nianię? Też będę niedługo potrzebował.... Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Do krakowskich mam :) 18.06.08, 00:44 na "nianiowych" serwisach. www.niania.pl/ www.nianie.pl/o_nas.htm www.opiekunka.org/ Odpowiedz Link Zgłoś
verona15 Re: Do krakowskich mam :) 18.06.08, 11:13 Dory sposób na znalezienie niani to rozesłanie informacji wśród znajomych.W moim przypadku to się sprawdziło. Inna dobra metoda to place zabaw, na których sporo jest niań, mozna przy okazji zobaczyć, jak ew. kandydatka zajmuje się dzieckiem. Ja będę płacić od września 7 zł./ godzinę. Odpowiedz Link Zgłoś