Gość: Rafał Na napastowanie trzeba ostro reagować IP: *.chello.pl 28.06.08, 12:31 Choćby ktoś stawał na głowie i silił sie na nie wiem jakie epitety i obelgi to nie zmieni to faktu,że część Polek nie potrafi dobrać stroju do sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Na napastowanie seksualne reaguj ostro! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 12:45 PROŚBA: NIECH MI KTOŚ WYJAŚNI, CO TO JEST PSYCHOLOŻKA? Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: Na napastowanie seksualne reaguj ostro! 28.06.08, 12:52 Potrzebujesz też wyjaśnienia, co to jest sprzątaczka, czy kierowniczka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marula Re: Na napastowanie seksualne reaguj ostro! IP: *.csk.pl 29.06.08, 00:42 Prawidłowo psycholoszka, to loszka (samica świni lub dzika) chora psychicznie. Już było kiedyś to pytanie i objaśnienie na necie. Odpowiedz Link Zgłoś
epileptika Re: Na napastowanie seksualne reaguj ostro! 05.07.08, 10:40 Gość portalu: Malwina napisał(a): > PROŚBA: NIECH MI KTOŚ WYJAŚNI, CO TO JEST PSYCHOLOŻKA? o_0 Zazwyczaj jest to kobieta parająca się psychologią i/lub psychoterapią....co tu jest niezrozumiałego? Tak samo, jak adwokatKA, nauczycielKA, lekarKA, czy ratowniczKA.... Odpowiedz Link Zgłoś
pj.pj Na napastowanie seksualne reaguj ostro! 28.06.08, 12:45 Cytat: "Środa, późne popołudnie. Karolina, studentka UJ. - Szłam ul. Klimeckiego z odtwarzaczem MP3 na uszach, kiedy kątem oka zauważyłam młodego mężczyznę. Nie słyszałam, gdy przyspieszył." A jak miała usłyszeć, że przyspieszył, skoro miała odtwarzaczacz mp3 na uszach? Ja wiem, że to fajnie sobie chodzić z muzyką, ale dostaję szału np. na widok rowerzystów ze słuchawkami - przecież są zagrożeniem sami dla siebie! Nie jestem zwolenniczką zakazów, ale przynajmniej promowałabym chodzenie BEZ mp3 po ulicach jako element bezpieczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilk Wg.komentarzy dużo jest zboczeńców pośród nas!!!!? IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.06.08, 12:46 Czytając komentarze na tym forum,zauważyłem jak dużo w naszym społeczeństwie jest zboczeńców których należałoby wykastrować(powinno być takie prawo),aby nie zagrażali społeczeństwu,gdyż gwałt jest jedną z najcięższych zbrodni zaraz po morderstwie.I gdybym kiedykolwiek był świadkiem gwałtu na pewno sprawcę czekałoby u........e-więc strzeżcie się zboczeńcy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no name Re: Wg.komentarzy dużo jest zboczeńców pośród nas IP: *.4web.pl 28.06.08, 13:14 Po Łodzi jeżdzi dewiant na 100% . To ejst facet, który wygląda jak urzędniczyna, zawsze jeżdzi autobusami, róznymi, z walizką. siada przy dziewczynie, zaslania się walizką i zaczyna na bezczela po prostu obmacywać ! Raz przydarzyło się to moejj znajomej, drugi raz inna widziaął, jak ten facet dobierał sie do jakiejś dziewczyny w autobusie, a wreszcie trafiłam na niego ze znajomą w nocnym , ale na szczescie wsiadł kolega i facet wysiadł . Gdyby nie wysiadł, ktłraś z nas miałaby go na glowie na pewno, a obawiam sie, ze nocą może być bardziej niebezpieczny. Sugeruję na niego uważać bo wg mnie facet ma naprawdęcoś z głową i to jego ulubiony sposób spędzaniaczasu - nei wiem, moze ma zielone papiery. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Kraków- miasto Ziobry, Wassermana i Terleckiego 28.06.08, 12:51 i co tu się dziwić? Odpowiedz Link Zgłoś
rafikzabki Na napastowanie seksualne reaguj ostro! 28.06.08, 13:22 to bezstresowe wychowanie - takim szczylkom wszystko wolno a innych mamusie wychowały na mieczaków. porządny facet naraził się kiedyś się na obicie twarzy od silnijeszego lub kilku silniejszych ale nie pozwolił tak traktować kobiety. Bo miła wzorzez Polaka rycerza. Cóz kiedy tych niby porządnych mamusie chowają na zniewieściałych pacyfistów a szumowiny robią sie coraz brutalniejsze -to jakaś chora asymetria... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lil Re: Na napastowanie seksualne reaguj ostro! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.08, 14:19 bzdury, bzdury, bzdury!!!! obecnie nie bezstresowe wychowanie jest problemem w społeczeństwie, a brak jakiegokolwiek wychowania, ale nie o tym tu mowa. ostatnio lewo się powstrzymałam, żeby nie pobić parasolką dziadka na oko 150-letniego poruszjącego o lasce, który to komentował moje "cyce" (żeby nie było - opakowane w zwykły T-shirt, chociaż uważam, że nie miał prawa tego robić nawet gdyby były w samym staniku). a w większości chamskie uwagi pod moim adresem pochodzą od zboków w wieku około 50 lat, pewnie wychowywanych właśnie na tym "wzorcu Polaka rycerza" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziutka Na policji może się zdarzyć jeszcze coś gorszego.. IP: *.ghnet.pl 28.06.08, 13:37 Szanowne panie, nie zdziwcie się tylko, jak napadnięcie przez jakiś degeneratów będziecie zgłaszać na policji, a pijany pan policjant was zacznie obłapiać, ślinić się, czynić niewybredne komentarze. Nie mówiąc o pgwałcie, które też zdarzają się na komisariatach. Mojej kolerzance pan policjant ścisnął piersi po zabraniu do radiowozu za przechodzenie na czerwonym świetle przez przejście dla pieszych. Odpowiedz Link Zgłoś
stachu44 "Policja jest stanowcza", to chyba zart! 28.06.08, 13:45 Kto zna swojego dzielnicowego? Ile czasu czekales na policje? Jak wyglada zgloszenie telefoniczne na policje? Itd. itd. Ale wicepremier i jego generalowie takich problemow nie maja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Na napastowanie trzeba ostro reagować IP: *.chello.pl 28.06.08, 14:39 Panie czujące potrzebę demonstrowania swoich wdzięków w ordynarnych strojach powinny szukać ujścia dla swoich prymitywnych instynktów w miejscach do tego przeznaczonych.Mogą być striptizerkami,tancerkami go go,fotomodelkami......... Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Na napastowanie trzeba ostro reagować 28.06.08, 15:42 Gość portalu: Rafał napisał(a): > Panie czujące potrzebę demonstrowania swoich wdzięków w ordynarnych strojach > powinny szukać ujścia dla swoich prymitywnych instynktów w miejscach do tego > przeznaczonych.Mogą być striptizerkami,tancerkami go go,fotomodelkami......... To sa ich wdzieki i mogą je demonstrować gdzie i kiedy chcą ale te demonstracje nie mogą byc odczytywane według zboków i moherów jako prowokacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobrymen Na napastowanie seksualne reaguj ostro! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 14:46 takim zboczkom trzeba od razu dokopać,kobiety trzeba szanować,muszą czuć się bezpiecznie na ulicach naszych miast... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Na napastowanie trzeba ostro reagować IP: *.chello.pl 28.06.08, 14:52 Zgadza się,że wyzywająco ubrana, atrakcyjna pani budzi zainteresowanie facetów,ale do cholery nie każdy facet ma ochotę koncentrować się na swoich najprymitywniejszych odruchach w każdej sekundzie swojego życia. Odpowiedz Link Zgłoś
ko_menta_tors Na napastowanie trzeba ostro reagować 28.06.08, 15:01 Wcale mnie to nie dziwi. Ci skąpcy Krakusi oszczędzają swoje żony a używają cudze (najlepiej przyjezdne) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: regalica na Plantach siedzą przyjezdne lumpy i turyści IP: *.chello.pl 28.06.08, 19:16 ko_menta_tors Odpowiedz Wcale mnie to nie dziwi. Ci skąpcy Krakusi oszczędzają swoje żony a używają cudze (najlepiej przyjezdne) < z tą chytrością to bzdury, a cudze używają tak, jak i inni w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
ko_menta_tors Na napastowanie trzeba ostro reagować 28.06.08, 15:05 Gdyby nadal pisano atramentem, to nie pojawiłoby się ani "doniesienie", ani nie byłoby tak dużo wpisów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czub Re: Na napastowanie trzeba ostro reagować IP: *.aster.pl 29.06.08, 17:09 Oj widze kolego, ze na jakis czas sobie nie pomacasz za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Na napastowanie trzeba ostro reagować IP: *.chello.pl 28.06.08, 15:21 Facet jest prymitywny,a pani w przezroczystych spodenkach, krojem przypominających majtki, werżniętych w narządy jest biedną, niewinną kobietką,której za ciepło było :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mil Re: Na napastowanie trzeba ostro reagować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.08, 15:47 > Facet jest prymitywny,a pani w przezroczystych spodenkach, krojem > przypominających majtki, werżniętych w narządy jest biedną, niewinną > kobietką,której za ciepło było :-) tak! co cie obchodzi gdzie jej sie wżynają majtki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Na napastowanie trzeba ostro reagować IP: *.chello.pl 28.06.08, 16:09 Gość portalu: mil napisał(a): > tak! co cie obchodzi gdzie jej sie wżynają majtki? zupełnie nic.a nawet omijam takie szerokim łukiem gapiąc się tylko.znajomość z tego rodzaju paniami to gwarantowana porażka. po prostu uważam,że to prymitywne ,tak się ubierać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mil Re: Na napastowanie trzeba ostro reagować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.08, 16:30 > po prostu uważam,że to prymitywne ,tak się ubierać ja też uważam, że to prymitywne, a pewnie i obleśne. dobrze, że z powodu tych majtek zadne z nas nie ma zamiau jej obmacywać czy gwałcić. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Stanowczo nie popieram 28.06.08, 15:24 balrog008 napisał: > Aczkolwiek bez przesady- niedługo GW na 1 stronie będzie pisać o kimś, co > odważył się poklepać po tyłku panienkę ;) I poradnik "jak wzywać policję, gdy > nieznany typ zbyt długo patrzy się na ciebie". > Dziewczyny są sprytne i też przesadzają w inny sposób- np. na dyskotekach widzą > gościa, który im w jakiś sposób zawadza/nie lubią go itp. więc mówią > ochroniarzowi, że ten ją "napastuje". I często biedny facet ma do wyboru- albo > wyjdzie grzecznie, albo trochę gorzej. Po tyłku to klep siebie albo swoja babcię - jak ci na to pozwoli. na szczęście coraz więcej dziewcząt prawidłowo reaguje na zachowanie takich zboków bijąc ich w pysk. A co do dyskoteki, jeżeli nie będziesz wobec dziewczyna nachalny, to i ona na ciebie nie naśle ochroniarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Na napastowanie trzeba ostro reagować IP: *.chello.pl 28.06.08, 15:31 Głupich nie sieją,sami się rodzą Odpowiedz Link Zgłoś
em_obywatel Może jest ich 80% w twoim otoczeniu 28.06.08, 15:37 Może jest ich 80% w twoim otoczeniu ale nie w moim. Widać, że Polska mentalnie nie różni sie od krajów arbaskich. Co za syf :( Odpowiedz Link Zgłoś
em_obywatel z resztą.. 28.06.08, 15:39 Z resztą nawet prostytutka zasługuje na jakieś elemntarne poszanowanie. Poza tym nie było by prostytuek gdyby nie świnie które z ich usług korzystają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rewizor włodarze miasta są słabi .. potrzebny jest tam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 16:03 zarząd komisaryczny .. Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl A facet w spódnicy - jaki to zbok!!!??? 29.06.08, 13:19 Tak czytam komentarze powyżej i poniżej... I nie rozumiem, jak to się dzieje, że facet chodzący w spódnicy i szpilkach to w oczach społeczeństwa jakiś straszny zbok - chociaż on nikogo nie zaczepia i nie obmacuje. Ale facet w portkach i obmacujący kobiety w autobusie - ależ nie - to jest "zdrowy facet"! Stuknijcie wy się wszyscy w główki z waszą niekonsekwencją... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: A facet w spódnicy - jaki to zbok!!!??? IP: *.chello.pl 29.06.08, 15:31 anuszka_ha3.agh.edu.pl napisała: > Tak czytam komentarze powyżej i poniżej... I nie rozumiem, jak to się dzieje, ż > e > facet chodzący w spódnicy i szpilkach to w oczach społeczeństwa jakiś straszny > zbok - chociaż on nikogo nie zaczepia i nie obmacuje. Ale facet w portkach i > obmacujący kobiety w autobusie - ależ nie - to jest "zdrowy facet"! Stuknijcie > wy się wszyscy w główki z waszą niekonsekwencją... Bezczelna manipulacja: wysnuć jakąś idiotyczną tezę,włożyć ją w czyjeś usta,a następnie zmieszać tą osobę z błotem. A poza tym geje nie ubierają się tak, że im klejnoty zwisają przez nogawki o trzy numery za małych spodenek w przeciwieństwie do niektórych panienek.Może im klejnoty nie zwisają,bo ich nie mają,ale niewiele brakuje,żeby to co mają wyłaziło na wierzch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg_Kraków Część kobiet latem jest jak gruby plik banknotów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.08, 16:00 Przepraszam za ten cynizm w tytule, ale zaraz wyjaśnię o co mi chodzi. Od razu zaznaczam, że nie zamierzam bronić zboczeńców, którzy ordynarnie obmacują, napastują lub nawet czasem gwałcą kobiety. Zwróćmy jednak uwagę na to, jak w lecie ubrana jest duża część kobiet na naszych ulicach. -Odkryte plecy, duży dekolt i co najmniej połowa piersi wystaje z biustonosza, a coraz częściej mijam na ulicach kobiety chodzące bez biustonoszy. Ładne, kształtne piersi kołyszą się pod prześwitującymi, przewiewnymi sukienkami, a sterczące sutki działają na patrzących facetów jak czerwona płachta na byka. Ktoś powie: to po co się patrzą? Otóż drogie Panie, patrzą się bo taka jest męska natura. Każdy zdrowy facet zwraca uwagę na atrakcyjnie wyglądające kobiety. Ale to nie wszystko. Ta odpowiedź byłaby zbyt banalna. Otóż mężczyźni patrzą się na takie kobiety, bo one same tego chcą. Wiele kobiet lubi mieć świadomość (niektóre czasami robią to nawet nieświadomie), że jest atrakcyjna i przyciąga wzrok wielu mężczyzn. Tylko jest i druga strona tego medalu - takie prowokacyjne zachowanie, chodzenie w półnegliżu, z opuszczonymi obcisłymi spodniami, odkrywającymi stringi, a często i część pośladków oraz brak biustonosza, wywołuje w mężczyznach ogromne pożądanie i czasem naprawdę trzeba dużego samozaparcia, żeby ujarzmić wyobraźnię i poprzestać na patrzeniu się. To tak, jakby ktoś obwiesił się grubymi plikami banknotów 200zł, wyszedł na ulicę, chwaląc się że je ma i dziwił się, że niektórzy chcieliby złapać czy zabrać choć jeden taki plik. Oczywiście nikt nie ma do tego prawa, ale któż by się oparł? Zdaję sobie sprawę, że bardzo upraszczam tę kwestię, ale niestety w takim kontekście trzeba ją rozpatrywać. Może to unaoczni części kobiet istotę problemu. Zostawiasz odsuniętą szybę w aucie - ktoś może Ci ukraść radio lub całe auto. Chodzisz bez stanika lub w spodenkach ledwie zakrywających pośladki - ktoś może chcieć ich dotknąć. Prawo prawem, a życie życiem. Pocieszające jest to, że nie wszystkie kobiety (świadomie lub nie) tak bardzo prowokują, tak jak i to, że większość facetów od tego ma rozum, by jednak panować nad popędami. Pozdrawiam wszystkie piękne panie - bo każda jest piękna na swój sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Troll 28.06.08, 16:32 Dochodzę do wniosku, że osobnicy zaczynający swoją argumentację od: "każdy zdrowy facet..." to zwyczajne trolle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg_Kraków Re: Troll IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.08, 16:43 Może poprzyj jakimiś racjonalnymi argumentami swoją myśl, bo pomyślę, że nie starczyło Ci intelektu na poparcie wysuniętego oskarżenia i dlatego użyłaś inwektywy. Równie dobrze można by napisać, że każda kobieta chodząca bez stanika to prostytutka. Poza tym nie zaczynałem argumentacji od tego sformułowania. Odpowiedz Link Zgłoś
em_obywatel To co się ma dziać na plaży albo na basenie? 28.06.08, 16:49 To co się ma dziać na plaży albo na basenie? Wszystkie kobiety w bikini mają oczekiwać, że zostaną zgwałcone? Kur... to jak u Talibów. Jeszcze jeden dowód, że katolicyzm i Islam to prawie to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: To co się ma dziać na plaży albo na basenie? 28.06.08, 17:00 Wszystkie te ich argumenty sprowadzają się do: "Jak można zgwałcić prostytutkę, hiehiehie..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg_Kraków Re: To co się ma dziać na plaży albo na basenie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.08, 17:57 Za to twoje argumenty są tak płytkie, że nawet nie ma co skomentować - zero konkretnej, racjonalnej oceny i próby wyjaśnienia problemu. Bo i po co? Lepiej obrzucić kogoś inwektywami i po problemie. A do tego połechtać swoje wygórowane EGO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg_Kraków Re: To co się ma dziać na plaży albo na basenie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.08, 17:43 Po pierwsze plaża i basen to miejsce, gdzie taki strój jest naturalny i nikogo nie dziwi. Podobnie jak na plaży nudystów nagość jest normalna. Po drugie nie twierdzę, że kobiety mają oczekiwać, że zostaną zgwałcone (to jest skrajność i za takie coś powinni kastrować, zresztą nie o tym jest artykuł), tylko liczyć się z faktem, że jeśli wyjdą nago na ulicę, to może się znaleźć jeden na milion, który ją złapie za tyłek. Czy każdy właściciel auta ma oczekiwać, że mu je ukradną? Nie. Powinien jednak liczyć się z tym, że jeśli zostawi otwarte drzwi, to ktoś się skusi. Wyjdź sobie o północy z walizką pełną pieniędzy na Bródnie w Warszawie. Nikt Cię nie ma prawa tknąć. Ale rzeczywistość jest taka, że dostaniesz bejsbolem kilka razy i z zakrwawioną głową będziesz mógł zawołać, że nikt nie miał prawa Cię tknąć. Istota problemu tkwi w tym, gdzie leży granica, której trzeba mieć świadomość. Bo sam fakt, że ktoś narusza czyjąś nietykalność osobistą i łamie prawo jest oczywisty. Ale czy to znaczy, że nikt jej nie naruszy? Tu chodzi o mentalność i świadomość społeczną. Dlaczego w Stanach ludzie nie odgradzają się wysokimi płotami i zostawiają otwarte samochody na podjeździe? Bo tam społeczeństwo inaczej reaguje jak u nas. Podobnie z tolerancją. Nie jestem obrońcą niewyżytych samców i potrafię zapanować nad sobą, dlatego nie traktujcie mnie jak jednego z tych zboczeńców, którzy obmacują kobiety na ulicach. Ja tylko przedstawiam prosty i logiczny powód, dla którego na naszych ulicach jest tak, a nie inaczej. Dlatego, zanim nie zmieni się świadomość polskiego społeczeństwa, lepiej zapobiegać niż potem narzekać. Niestety, sądząc po powyższych wypowiedziach, ich autorom brak chłodnego spojrzenia i pewnej refleksji. Być może to tzw. efekt IV RP - albo ktoś jest z nami, albo przeciw nam. Albo popierasz nudyzm, albo jesteś zboczeńcem. Smutne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lil Re: To co się ma dziać na plaży albo na basenie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.08, 17:53 tak, tylko problem w tym co z tym dalej zrobić. czy zmuszać kobiety, żeby się coraz bardziej zakrywały, jak u Arabów, i ubierając się miały na względzie, to czy przypadkiem kogoś nie "sprowokują" czy karać zboczeńców i rugować skrzywione zachowania ze społeczeństwa? przykro mi, ale większość facetów na tym forum uważa, że "dobrze jej tak, skoro tak się ubrała", a nie "wsadzić zboczeńców do więzienia, wszyscy mamy prawo czuć się bezpiecznie" i ciągle o tych zwierzęcych instynktach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HIV Re: To co się ma dziać na plaży albo na basenie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.08, 17:56 Jak to co zrobić??Przecież to jasne że kastrować ewentualnie zamykać.Zdrowe to to nie jest,a osoby które to uważają za zdrowe też mają chyba jakiś problem z psychą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lil Re: To co się ma dziać na plaży albo na basenie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.08, 18:11 a gdzie ja pisałam o kastrowaniu?!! czyli uważasz, że zboczeńcy powinni spokojnie chodzić po ulicy, a ja mam coś z "psychą", bo wolałabym, żeby ich zamknięto. gratulacje!! poza tym edukacja, edukacja, edukacja!!! skoro jeden bezmyślny członek z drugim nie wie czego nie wolno, to trzeba go tego nauczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HIV Re: To co się ma dziać na plaży albo na basenie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.08, 18:17 Dochodzę do wniosku że jednak masz problemy z rozumieniem słowa pisanego,i to Tobie proponuję dziecko się wyedukować ciutkę bardziej.Żal dosłownie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lil Re: To co się ma dziać na plaży albo na basenie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.08, 18:23 emo-dziecko? i wszystko jasne. najpierw zrób sobie rozbiór logiczny zdania nt "psychy" i dopiero innych wysyłaj do szkoły. jak się uporasz z tym zadaniem, to możesz dać znać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HIV Re: To co się ma dziać na plaży albo na basenie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.08, 18:27 Hahahahaha,śmieszna jesteś.....brak słów.Co za ludzie,czytaj ze zrozumieniem a następnie odpisuj i stawiaj zarzuty.....dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lil Re: To co się ma dziać na plaży albo na basenie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.08, 18:54 dobrze, skoro sam nie potrafisz, to trochę ci pomogę. > Jak to co zrobić??Przecież to jasne że kastrować ewentualnie zamykać Zdrowe to (-->czyli kastrowanie i zamykanie) > to nie jest,a osoby które to (-->czyli kastrowanie i zamykanie) uważają za zdrowe też mają chyba jakiś problem z > psychą. wnisek --> mam problem z psychą, bo chciałabym, żeby zamykano zboczeńców, chociaż chyba tylko połowicznie, bo za kastrowaniem nie jestem, ponieważ nic to nie da. czyli jak widzisz nie mam problemów z czytaniem, ale naprawdę nie jestem w stanie pojąć o co ci chodzi. Może to ty masz problemy z logicznym konstruowaniem swoich wypowiedzi? i skończ z tym dzieckiem, bo przez to tylko ty wydajesz się bardziej dziecinny (-->brak argumentów na poziomie, próba ośmieszenia oponenta) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HIV Re: To co się ma dziać na plaży albo na basenie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.08, 19:15 Jest jak najbardziej zdrowe,no chyba ze wolisz aby dalej Cię obmacywali.A innego wyjścia nie widzę.Może takich panów resocjalizować???Skutek będzie podobny jak resocjalizacja kryminalistów.A jeśli chodzi o psyche to moja jest w bardzo dobrym stanie pomimo moich radykalnych poglądów w tej kwestii.I na koniec nikogo nie próbuję ośmieszyć. Jeszcze dodam że czytając Twoje komentarze to Ty masz problem z psychą nastawiając się do wszystkich wrogo i nieprzyjemnie....dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lil Re: To co się ma dziać na plaży albo na basenie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.08, 21:01 no widzisz masz wszystko konkretnie podane, jak na talerzu, a nie potrafisz się do tego ustosunkować. z moją psychiką wszystko w porządku, dziękuję. twojej oceniać nie będę, bo to nie moje zadanie. dokładnie w którym miejscu nastawiam się wrogo i nieprzyjemnie do wszystkich? to, że krytkuję troglodytów broniących zboczeńców? no naprawdę dziwne i nienormalne. nawet do ciebie nie byłam wrogo nastawiona dopóki nie zacząłeś mnie obrażać: > Dochodzę do wniosku że jednak masz problemy z rozumieniem słowa pisanego,i to > Tobie proponuję dziecko się wyedukować ciutkę bardziej.Żal dosłownie.... i ośmieszać: >Hahahahaha,śmieszna jesteś.....brak słów.Co za ludzie,czytaj ze >zrozumieniem a >następnie odpisuj i stawiaj zarzuty.....dziecko a co do kastrowania to nie jestem pewna czy to pomoże, bo przy okażji trzeba by zboczeńcom poobcinać ręce i języki, a najlepiej "wykastrować" mózg. to tyle. nie powiem zastanów się nad sobą i nad tym, co piszesz, bo wiem, że i tak tego nie zrobisz. Odpowiedz Link Zgłoś
polska_baba Nie chodzi o to, co robisz, tylko o to, co mówisz 28.06.08, 18:10 To, że ktoś zapomniał zamknąć samochodu nie jest żadnym usprawiedliwieniem dla złodzieja. Zresztą Twój przykład z samochodem jest nieadekwatny. Ja bym obmacywanie porównała do oberwania wycieraczek czy odkręcenia lusterka, a wtedy musiałbyś użyć argumentu: po coś sobie kupił takie wypasione auto albo po co było prowokować złodzieja bajeranckim lusterkiem. Jak matka wyjdzie z domu z ładnym ładnie ubranym dzieckiem, to prowokuje pedofila? Takie rozumowanie, jak Twoje służy tym zboczeńcom za usprawiedliwienie, bo co on biedny miał zrobić, jak tu chodzą takie wygolaszone laski, a on ma chcicę? Kilkanaście lat temu 20-letni chłopak zgwałcił 71-letnią staruszkę, swoją sąsiadkę, która wysiadła razem z nim z autobusu i razem z nim szła przez las do wsi, w której w sąsiednich chałupach mieszkali. Kobieta znała chłopaka od dziecka. Pewnie powiesz, że sama sobie winna, bo nie powinna wchodzić z facetem do lasu. Każdy gwałciciel twierdzi, że został sprowokowany. Jakby kobiety w Polsce chodziły w burkach, to od razu znaleźliby się tacy, którzy mieliby przymus zajrzeć pod burkę - wtedy byłby odwrotny argument: kobiety, zakrywając się, prowokują ciekawość mężczyzn. Wg Was zawsze kobieta będzie winna. Odpowiedz Link Zgłoś
polska_baba Dyskutujemy o konwenansach czy o popędach? 28.06.08, 18:31 Gość portalu: Greg_Kraków napisał(a): > Po pierwsze plaża i basen to miejsce, gdzie taki strój jest naturalny i nikogo > nie dziwi. Podobnie jak na plaży nudystów nagość jest normalna. To znaczy, że skoro na plaży golizna jest dozwolona, to u mężczyzn następuje zanik popędu seksualnego. Ten sam facet, który musi pomacać w autobusie, bo dziewczyna ma krótką spódniczkę, staje się impotentem na plaży w obecności setki atrakcyjnych prawie nagich dziewcząt? Goły brzuch na ulicy go prowokuje, a na plaży już nie? Ciekawa teoria. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nudysta Re: Dyskutujemy o konwenansach czy o popędach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.08, 19:13 Chyba typowa, prosta baba z Ciebie, bo myślenie równie toporne. A twoje wątpliwości bardzo łatwo obalić. Nie znasz istoty plaży nudystów. Otóż wiedz, że wszelcy napaleńcy i zboczeńcy, którzy nie potrafią zapanować nad swoim popędem nie są wpuszczani na takie plaże. Może wyjątkiem są jakieś dzikie plaże. Nie ma więc możliwości, że ten sam facet, który sobie maca kobiety na ulicy, znajdzie się na takiej plaży (bo prawdopodobnie jego skłonności od razu wyjdą na jaw i zostanie wyrzucony). Dlatego albo jesteś nie dość inteligentna, żeby to zrozumieć, albo jesteś wyjątkową ignorantką. Tak czy owak, współczuję płytkiego i schematycznego myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
polska_baba Naucz się czytać ze zrozumieniem 28.06.08, 20:39 Gość portalu: Nudysta napisał(a): > Chyba typowa, prosta baba z Ciebie, bo myślenie równie toporne. > A twoje wątpliwości bardzo łatwo obalić. Może myślę topornie, ale w jednak myślę, w przeciwieństwie do Ciebie. > Nie znasz istoty plaży nudystów. Otóż wiedz, że wszelcy napaleńcy i zboczeńcy, > którzy nie potrafią zapanować nad swoim popędem nie są wpuszczani na takie > plaże. Może wyjątkiem są jakieś dzikie plaże. Oczywiście, że znam zasady panujące na takich plażach. I dyskusja nie dotyczy plaż dla naturystów, tylko molestowania kobiet na ulicy. > Nie ma więc możliwości, że ten sam facet, który sobie maca kobiety na ulicy, > znajdzie się na takiej plaży (bo prawdopodobnie jego skłonności od razu wyjdą n > a > jaw i zostanie wyrzucony). Doskonale wiem o tym, ale to nie ma nic wspólnego z naszą dyskusją. > Dlatego albo jesteś nie dość inteligentna, żeby to zrozumieć, albo jesteś > wyjątkową ignorantką. Tak czy owak, współczuję płytkiego i schematycznego myśle > nia. Może jestem mało inteligentna, ale Ty swoim postem udowodniłeś, że nie potrafisz nawet zrozumieć, czego dotyczy dyskusja. A jeżeli chodzi o schematyzm myślenia, to dałeś jego najlepszy przykład: uznałeś, że wzmianka na marginesie o plażach dla naturystach jest atakiem na naturystów i nie zadając sobie trudu, żeby zrozumieć istotę dyskusji, postanowiłeś się bronić przed rzekomym atakiem, obrażając mnie. Ponieważ masz takie trudności ze zrozumieniem, wyjaśnię łopatologicznie ten fragment dyskusji: Greg_Kraków twierdzi, że kobiety są molestowane, bo chodzą po ulicach zbyt wygolaszone, a to niektórych mężczyzn prowokuje i nie mogą się powstrzymać od macania. Ja i parę innych osób zapytaliśmy, czy kobiety na plaży muszą się obawiać zgwałcenia, bo są przecież bardziej obnażone niż te na plaży. Na to Greg_Kraków odpowiedział, że na plaży golizna jest przyjęta. Stąd moje pytanie: Czy dyskutujemy o konwenansach czy o popędach? Ten sam facet, który musi pomacać w autobusie, bo dziewczyna ma krótką spódniczkę, staje się impotentem na plaży w obecności setki atrakcyjnych prawie nagich dziewcząt? I nie chodzi o to, czy naturyści wpuściliby takiego napalonego na swoją plażę, tylko o to, że facet, który naprawdę nie potrafiłby się powstrzymać przed macaniem dziewczyny, bo nosi ona krótką spódniczkę, nie potrafiłby się powstrzymać przed gwałtem na plażowiczce ubranej w bikini. Odpowiedz Link Zgłoś
emelem1 Re: Troll 29.06.08, 10:20 anuszka_ha3.agh.edu.pl napisała: > Dochodzę do wniosku, że osobnicy zaczynający swoją argumentację od: "każdy > zdrowy facet..." to zwyczajne trolle. wg Ciebie każdy zdrowy facet to gej? Odpowiedz Link Zgłoś
polska_baba Któżby się oparł pokusie zgwałcenia plażowiczki? 28.06.08, 16:51 Gość portalu: Greg_Kraków napisał(a): > To tak, jakby ktoś obwiesił się grubymi plikami banknotów 200zł, wyszedł na > ulicę, chwaląc się że je ma i dziwił się, że niektórzy chcieliby złapać czy > zabrać choć jeden taki plik. > Oczywiście nikt nie ma do tego prawa, ale któż by się oparł? Ja bym się oparła, choć nie opływam w luksusy i jakaś dwusetka niewątpliwie by mi się przydała. I tak samo większość mężczyzn opiera się chęci obmacywania nawet najbardziej roznegliżowanych pań. Wg tego, co napisałeś, kobiety powinny chodzić w burkach, nie powinny rozbierać się na plaży, no bo któż by się oparł, żeby choć nie pomacać. Przykro mi nie masz racji. Ciekawa jestem, co byście pisali, gdyby homoseksualiści mieli zwyczaj obmacywać obcych facetów w miejscach publicznych. Myślę, że nie byłoby usprawiedliwień, taki ktoś zostałby zlinczowany na miejscu i żaden z Was nie bredziłby, że ofiara była w krótkich spodniach, ma ładne nogi, a podkoszulek smakowicie opinał atrakcyjny tors, więc molestujący nie był w stanie się oprzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
pepe_lopez Greg, popieram 28.06.08, 16:52 racja po stronie Grega, 100%; a dwa komentarze pań do jego wypowiedzi są żenujące.. Odpowiedz Link Zgłoś
polska_baba Na merytoryczną dyskusję Cię nie stać? 28.06.08, 16:58 "Żenujące" to ma być argument? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nightdream Re: Greg, popieram IP: *.icpnet.pl 29.06.08, 02:59 może jakieś argumenty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Część kobiet latem jest jak gruby plik bankno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 17:39 Gość portalu: Greg_Kraków napisał(a): > coraz częściej mijam na ulicach kobiety chodzące bez biustonoszy. Ładne, > kształtne piersi kołyszą się pod prześwitującymi, przewiewnymi sukienkami, a > sterczące sutki działają na patrzących facetów jak czerwona płachta na byka. Sorry, ale jeśli dla Ciebie to jest problem, to powinieneś zgłosić się do psychologa. Czy jak widzisz supersamochód na ulicy, to też musisz go pomacać? A może sprawdzasz, czy przypadkiem nie jest otwarte, bo przecież JAKO MĘŻCZYZNA MASZ PRAWO sobie w takim autku posiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg_Kraków Re: Część kobiet latem jest jak gruby plik bankno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.08, 17:52 Polecam kurs czytania ze zrozumieniem, bo widzę, że masz z tym problem. Pokaż mi w którym miejscu napisałem, że lubię dotykać kobiet lub super samochodów, albo wsiadać do nich?? Nie ma takiego, bo napisałem, że ja z tym problemów nie mam. A jednak kroniki policyjne notują włamania do aut i jak widać także obmacywanie - czyli są tacy, którzy mają z tym problem. I to też napisałem. Ale jeśli widzi się to co się chce widzieć, a nie to co ktoś napisał to naprawdę polecam taki kurs. Jako socjolog staram się pokazać problem i wskazać na jego możliwe źródło, zachowując wymagany, obiektywny dystans. Jednak mało kto potrafi to dostrzec, biorąc mnie za potencjalnego sprawcę tych dewiacyjnych zachowań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lil Re: Część kobiet latem jest jak gruby plik bankno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.08, 17:56 socjolog? jasne... a której toż uczelni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HIV Re: Część kobiet latem jest jak gruby plik bankno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.08, 17:59 Wszystko wszystkim ale wniosek i tak nasuwa się jeden:to nie jest normalne.Normalny człowiek czasami zarzuci okiem ale na tym się kończy natomiast zbok posuwa się dalej.Jest to zdrowo CHORE.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Część kobiet latem jest jak gruby plik bankno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 18:34 "...sterczące sutki działają na patrzących facetów jak czerwona płachta na byka. Ktoś powie: to po co się patrzą? Otóż drogie Panie, patrzą się bo taka jest męska natura. Każdy zdrowy facet..." To Twoje słowa. Ty uważasz, że taka jest reakcja ZDROWEGO faceta, ja - że jest to objaw kwalifikujący osobnika do leczenia. A jeśli chciałeś napisać coś zupełnie innego, tylko "wyszło" Ci tak, jak wyżej, to polecam kurs precyzyjnego wyrażania myśli na piśmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg_Kraków Re: Część kobiet latem jest jak gruby plik bankno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.08, 19:58 "...Sorry, ale jeśli dla Ciebie to jest problem, to powinieneś zgłosić się do psychologa. Czy jak widzisz supersamochód na ulicy, to też musisz go pomacać?" -To twoje słowa. I gdzie Ty tu widzisz: Mam problem, bo też lubię sobie złapać taką panią za tyłek, robię to regularnie, tak jak często dotykam super samochodów?? Dla mnie widok piersi bez stanika, które prześwitują przez sukienkę, albo wystających pośladków nie stanowi problemu i mogę patrzeć zachowując spokój i panując nad męskim popędem. I pisałem to już kilka razy powyżej, ale jak widać do niektórych to NIE DOCIERA! A skoro są takie przypadki to znaczy, że ten problem jednak kogoś dotyczy i nie wszyscy się powstrzymują. A koli Cię w oczy naturalistyczny opis niektórych kobiet, to już nie mój problem. Co do męskich reakcji na kobiece ciała - stań sobie w czasie upału np. na Szewskiej i przez pół godziny obserwuj jak się zachowują faceci mijający skąpo ubrane kobiety. Przekonasz się, jaki ich procent zwraca uwagę, w mniejszym lub większym stopniu, na damską urodę. Zaraz się okaże, że 80% facetów to zboczeńcy, bo się patrzą (vide: płachta na byka). Ja nadal obstaję przy tym, że jest to męski odruch, wielokrotnie zaobserwowany na ulicach. Porozmawiaj z jakimś seksuologiem, to się przekonasz czy to normalne czy nie (PATRZENIE nie macanie! -gdybyś nie zrozumiała). I po raz kolejny podkreślam, to co napisałem stanowi tylko rys socjologiczny, opisujący męskie reakcje (większość patrzy, ale panuje nad sobą, część jednak nie). Jako socjolog nie wartościuję ani nie utożsamiam się z żadną ze stron, ale opisuję jak i dlaczego tak jest. I jeszcze jedno - ktoś powyżej napisał, że niedługo kobiety powinny zacząć coraz bardziej się zakrywać i chodzić w burkach. Argument zupełnie nieadekwatny do rzeczywistości. Otóż to, co udało mi się zaobserwować, to raczej fakt, że w ostatnich latach kobiety w Polsce coraz bardziej odsłaniają swoje ciało. Wnioski nasuwają się same. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Część kobiet latem jest jak gruby plik bankno IP: *.centertel.pl 10.07.08, 16:21 prosze bardzo, wyjdzi sobie na miasto tak ubrana i zaobserwuj zachowanie facetow, wyjdzie na to ze 80 nadaje sie do leczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shithead Re: Część kobiet latem jest jak gruby plik bankno IP: *.ppp.tiscali.fr 28.06.08, 19:01 W Stanach za pocalowanie kobiete w reke, moze ona (jesli bedzie chciala) oskarzyc cie o molestowanie seksualne (i to jest jej prawo). A wiec nawet gdyby byla jakas naga na ulicy to nie masz prawa jej dotknac i wszystkie glupie wyjasnienia sa zbyteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elle Re: Część kobiet latem jest jak gruby plik bankno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.08, 19:20 Przecież dokładnie to samo napisał - taka jest konkluzja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Część kobiet latem jest jak gruby plik bankno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 19:45 Gość portalu: shithead napisał(a): > W Stanach za pocalowanie kobiete w reke, moze ona (jesli bedzie chciala) > oskarzyc cie o molestowanie seksualne (i to jest jej prawo). > A wiec nawet gdyby byla jakas naga na ulicy to nie masz prawa jej dotknac i > wszystkie glupie wyjasnienia sa zbyteczne Dokładnie. Jeśli kobieta pokaże się nago na ulicy, to można (i należy) ją oskarżyć o obrazę moralności publicznej, ale nie można jej dotykać, bo to też podlega karze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Część kobiet latem jest jak gruby plik bankno IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 09.07.08, 08:47 >W Stanach za pocalowanie kobiete w reke, moze ona (jesli bedzie >chciala)oskarzyc cie o molestowanie seksualne (i to jest jej prawo). O PRAWIE W USA TO WIESZ CHYBA TYLKO Z TV. W USA TO MOZNA KAZDEGO O COKOLWIEK DO SADU ODDAC. TYLE TYLKO ZE SEDZIA CIE OPIE.. I KAZE PLACIC KARE ZA FRIVOLOUS LAWSUIT FILING. niezla z Ciebie MITOMANKA. Sedzia by wysmial kazda taka idiotke za taki pozew. >A wiec nawet gdyby byla jakas naga na ulicy to nie masz prawa jej >dotknac i wszystkie glupie wyjasnienia sa zbyteczne. Wczesniej by ja skuli kajadankami i wsadzili do wiezinia za contribution to delinquency of children around. Kobieta nie ma prawa lazic NAGA po ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: montia Re: Część kobiet latem jest jak gruby plik bankno IP: *.sotn.cable.ntl.com 28.06.08, 21:36 KTO CI DAL PRAWO DO USPRAWIEDLIWIANIA PRZEMOCY FIZYCZNEJ UBIOREM KOBIETY?? POLSKI FACET JAK ARAB - NIE UMIE TRZYMAC SWEGO FIUTA NA WODZY I OCZYWISCIE WINNE TEMU SA KOBIETY. OD 4 LAT MIESZKAM W ANGLII-TUBYLCY SIE STRASZNIE DZIWIA ZE POLSCY FACECI OBMACUJA KOBIETY W AUTOBUSACH, MARKETACH ETC. TU NIE MA NA TO ZADNEGO PRZYZWOLENIA I ZADEN ANGOL-NAWET DRES- NIE POZWOLI SOBIE NA TO. TO ROBIA TYLKO CI PRZYJEZDZAJACY - NIESTETY MASOWO - Z CIEMNOGRODU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Część kobiet latem jest jak gruby plik bankno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.08, 12:17 A gdzie on usprawiedliwia przemoc fizyczną?? Czytać nie umiesz? Tylko opisał możliwą przyczynę, dlaczego tak się dzieje. Ponadto odciął się od tego i jasno skrytykował takie zachowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UK Re: Część kobiet latem jest jak gruby plik bankno IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 09.07.08, 08:51 >POLSKI FACET JAK ARAB - NIE UMIE TRZYMAC SWEGO FIUTA NA WODZY I >OCZYWISCIE WINNE TEMU SA KOBIETY. odwal sie od Polakow i Polek. >OD 4 LAT MIESZKAM W ANGLII-TUBYLCY SIE STRASZNIE DZIWIA ZE POLSCY >FACECI OBMACUJA KOBIETY W AUTOBUSACH, MARKETACH ETC. Co Ty powiesz...to chyba tylko tak mowia osobie ktora kala wlasne gniazdo i krytykuje wlansy narod tylko. lepiej popatrz na te stare cioty/panny z anglii co feminizmem w wieku 30 lat leca na wszystko ci sie rusza tak sie wyrolowaly agresja wobec kazdego mezczyzny. >TU NIE MA NA TO >ZADNEGO PRZYZWOLENIA I ZADEN ANGOL-NAWET DRES- NIE POZWOLI SOBIE NA >TO. Tak tak...Anglicy to tacy kulturalni. przyjedz do Krakowa to Ci pokaza STAG parties jak Cie przeleca w 5 osob. >TO ROBIA TYLKO CI PRZYJEZDZAJACY - NIESTETY MASOWO - Z CIEMNOGRODU. odbila Ci woda sodowa i widzisz UK w rozowych okularach. Posiedz jeszcze troche to zmadrzejesz bo pleciesz bzdury jak stara glupia ciota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Nie ma to jak dobre katolickie wzorce :) IP: *.acn.waw.pl 28.06.08, 15:50 przekazywane w kościele, przez zboczeńców :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg_Kraków Część kobiet latem jest jak gruby plik banknotów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.08, 15:56 Przepraszam za ten cynizm w tytule, ale zaraz wyjaśnię o co mi chodzi. Od razu zaznaczam, że nie zamierzam bronić zboczeńców, którzy ordynarnie obmacują, napastują lub nawet czasem gwałcą kobiety. Zwróćmy jednak uwagę na to, jak w lecie ubrana jest duża część kobiet na naszych ulicach. -Odkryte plecy, duży dekolt i co najmniej połowa piersi wystaje z biustonosza, a coraz częściej mijam na ulicach kobiety chodzące bez biustonoszy. Ładne, kształtne piersi kołyszą się pod prześwitującymi, przewiewnymi sukienkami, a sterczące sutki działają na patrzących facetów jak czerwona płachta na byka. Ktoś powie: to po co się patrzą? Otóż drogie Panie, patrzą się bo taka jest męska natura. Każdy zdrowy facet zwraca uwagę na atrakcyjnie wyglądające kobiety. Ale to nie wszystko. Ta odpowiedź byłaby zbyt banalna. Otóż mężczyźni patrzą się na takie kobiety, bo one same tego chcą. Wiele kobiet lubi mieć świadomość (niektóre czasami robią to nawet nieświadomie), że jest atrakcyjna i przyciąga wzrok wielu mężczyzn. Tylko jest i druga strona tego medalu - takie prowokacyjne zachowanie, chodzenie w półnegliżu, z opuszczonymi obcisłymi spodniami, odkrywającymi stringi, a często i część pośladków oraz brak biustonosza, wywołuje w mężczyznach ogromne pożądanie i czasem naprawdę trzeba dużego samozaparcia, żeby ujarzmić wyobraźnię i poprzestać na patrzeniu się. To tak, jakby ktoś obwiesił się grubymi plikami banknotów 200zł, wyszedł na ulicę, chwaląc się że je ma i dziwił się, że niektórzy chcieliby złapać czy zabrać choć jeden taki plik. Oczywiście nikt nie ma do tego prawa, ale któż by się oparł? Zdaję sobie sprawę, że bardzo upraszczam tę kwestię, ale niestety w takim kontekście trzeba ją rozpatrywać. Może to unaoczni części kobiet istotę problemu. Zostawiasz odsuniętą szybę w aucie - ktoś może Ci ukraść radio lub całe auto. Chodzisz bez stanika lub w spodenkach ledwie zakrywających pośladki - ktoś może chcieć ich dotknąć. Prawo prawem, a życie życiem. Pocieszające jest to, że nie wszystkie kobiety (świadomie lub nie) tak bardzo prowokują, tak jak i to, że większość facetów od tego ma rozum, by jednak panować nad popędami. Pozdrawiam wszystkie piękne panie - bo każda jest piękna na swój sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: Część kobiet latem jest jak gruby plik bankno 28.06.08, 16:10 Mnie nie dziwi, ze tak jest w PL- nawet ktos napisal jakies glupoty ze jak kobiety sie wyzywajaco ubieraja to maja co chca. Oto wlasnie Polska menatlnosc. Cale szczescie, tu gdzie mieszkam moge sobie isc nago na ulice i nikt mi nie powie ze przez to ma prawo mnie obmacac. Ale co kraj to obyczaj. Polsce blizej do krajow Arabskich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Część kobiet latem jest jak gruby plik bankno IP: *.chello.pl 28.06.08, 16:24 envi napisała: > Mnie nie dziwi, ze tak jest w PL- nawet ktos napisal jakies glupoty ze jak > kobiety sie wyzywajaco ubieraja to maja co chca. Oto wlasnie Polska menatlnosc. > Cale szczescie, tu gdzie mieszkam moge sobie isc nago na ulice i nikt mi nie > powie ze przez to ma prawo mnie obmacac. Ale co kraj to obyczaj. Polsce blizej > do krajow Arabskich... nie wiem gdzie mieszkasz,ale na pewno nie w cywilizowanym świecie,bo tu obnażanie sie w miejscach publicznych jest karalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoo Re: Część kobiet latem jest jak gruby plik bankno IP: *.gemini.net.pl 28.06.08, 16:11 KOBIETA MA PRAWO CHODZIĆ NAGO A FACET NIE MOŻE JEJ DOTKĄĆ!!! To chore, żeby winę zboczeńców zrzucać na kobiety, które nie raz jeżeli są atakowane przez ocierających się facetów w krakowskim mpk nie mają nic na wierzchu, to chyba nie zbrodnia, że jest ładną i ma ładną figurę. Może kastracja by pomogła?Dla takich co wyciągają swoje genitalia i walą konia ocierając się o dziewczyny w mpk?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eviannnn Re: Część kobiet latem jest jak gruby plik bankno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 16:28 kobieta nie ma prawa chodzić nago, tak jak facet nie ma do tego prawa. to co dotyczy facetów dotyczy także kobiet!! to działa w obie strony. często widzę jak mój mąż odwraca z obrzydzeniem wzrok od różnych paskudnych bab ubranych jak zwykłe szmaciury. Ja jestem kobietą i mimo to, ze wyglądam naprawdę bardzo dobrze- jestem modelką, zobacz sobie w fashion magazine jak masz wątpliwości(akurat tam wszystkie modelki są bardzo ładne, nie będę pokazywać dokładnie palcem)to nie wywalam tego co mam na pokaz dla każdego czy tego chce czy też nie. nie życzę sobie tez oglądania spoconych, podwindowanych cycuchów, tłustych dup, ud itp itd. Po prostu mnie to brzydzi, rozumiesz? cellulit, rów na wierzchu,telepiące się cielsko. Nie chce mi się patrzeć jak przebijają wam czarne łoniaki spod białych majtek kumasz? tak samo jak ktoś może nie chcieć oglądać mnie- nawet jeśli wyglądam super. tak trudno to zrozumieć? nie jesteśmy szympansami żeby świecić tyłkami. szanujmy siebie nawzajem. niezależnie czy ktoś jest ładny czy nie. o swojej profesji wtrąciłam po to, zeby jakaś... nie próbowała wtłoczyć mnie w schemat sfrustrowanej brzyduli. jasne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lil Re: Część kobiet latem jest jak gruby plik bankno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.08, 16:15 no i co z tego? jeżeli chodzi o pieniądze ja bym się oparła bez problemów. jak to jest, że mężczyzna - istota myśląca (niektóre osobniki tylko w teorii), czasem lubiąca poudowadniać swoją wyższość nad kobietą, tak łatwo i bezproblemowo potrafi się zredukować do poziomu zwierzaka. to jacy w końcu jesteście? logicznie myślący, opanowani, nie emocjonalni, inteligentni, kierujący się w życiu konkretami czy kierujący się chucią, myślący pewnym narządem poniżej pasa, nie potrafiący powstrzymać swoich odruchów i nie potrafiący wziąć odpowiedzialności za swoje czyny, zrzucając winę na innych? Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek20074 To jest normalne, samiec istnieje tylko po to aby 28.06.08, 16:26 zapłodnić samicę. A rozdzielność płciowa jest tylko po to aby mieszać geny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aida Re: To jest normalne, samiec istnieje tylko po to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 16:29 tylko współczuć twojej starej... chociaz może nie...takiego pacana wychować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aida Re: Od tej pornografii facetom na mózg padło! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 16:33 to prawda. czyli jednak sprowadza się do tego, ze to wszystko wina głupich dziwek dających się traktować przedmiotowo jak ścierwa. i nie pieprzyć mi tu głupot że "je sytuacja zmusiła i miały ciężkie życie" itp.itd. gó.. prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Na napastowanie trzeba ostro reagować IP: *.chello.pl 28.06.08, 16:43 Myślę,że właśnie plaża jest odpowiednim miejscem na takie stroje.w artykule nie mowy o "atakach na plaży".Odpowiedni strój w odpowiednim miejscu nie budzi tak ekstremalnych emocji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lil Re: Na napastowanie trzeba ostro reagować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.08, 17:22 Odpowiedni strój w odpowiednim miejscu nie budzi tak > ekstremalnych emocji. a powiedz czy T-shirt i dlugie, luźne czarne spodnie to stój odpowiedni na miasto? bo ja zwykle tak chodzę i chamskich uwag pt. co i gdzie jeden delikwent z drugim by mi wsadził słyszę co nie miara. jak mam się ubierać? proszę, pomóż... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BZBZ Re: Na napastowanie trzeba ostro reagować IP: *.twcny.res.rr.com 28.06.08, 16:43 "sex sells" Czym wypelnione sa gazety ? Strony internetowe ? Kini ? Gry ? Jak ubieraja sie same kobiety ? Jak wyglada wychowanie ? Wiec nie ma sie czemu dziwic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabrielle Re: Na napastowanie trzeba ostro reagować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 17:47 No jak wyglada wychowanie? Domyślam się, że mówisz o wychowaniu kobiet. Na razie wychowanie kobiet mówi, by zapiąć się po samą szyję, bo kawałek ciała powoduje o mężczyzn trzęsiawkę i wzwód. Dlaczego kobiety nie rzucają się na facetów? Dlaczego kobieta, która na ulicy zobaczy seksownego faceta, nie pcha się z łapami, nie komentuje jego wyglądu, nie składa mu wulgarnych propozycji? Bo kobiety umieją się powstrzymać i wiedzą, że mogą poprzestać jedynie na patrzeniu. I kto tu jest gorszą płcią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick Re: Na napastowanie trzeba ostro reagować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 17:55 Gość portalu: gabrielle napisał(a): > Domyślam się, że mówisz o wychowaniu kobiet. Na razie wychowanie kobiet mówi, by > zapiąć się po samą szyję, bo kawałek ciała powoduje o mężczyzn trzęsiawkę i wzwód. W społecznościach prymitywnych, takich jak polska, mężczyźni nie tylko nie panują nad takimi reakcjami, ale wręcz przeciwnie - są z nich dumni, gdyż uważają je za przejaw swojej męskości. Kobiety natomiast uczy się od małego tłamszenia swojej seksualności. Na szczęście zmienia się to z dnia na dzień, choć prymitywne bydlaki, których pełno chociażby na tym forum, bedą bronić rękami i nogami swojego obecnego statusu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc zyczliwy Re: krakowskie zaloty, czyli klimaty spod remizy IP: *.socal.res.rr.com 28.06.08, 16:48 mieszkam w pruderyjnych Stanach, ale zauwazam ze faktycznie w Polsce kobiety ubieraja sie dosyc swobodnie i nie zdaja sobie sprawy ze kulurowo i obyczajowao Polacy jako narod nie jest przygotowany do poprawnych zachowan, czyli w tym sensie kobiety zachowuja sie prowokacyjnie.W wielu krajach tak prawo jak i kultura oraz obyczajowosc jest inna,ludzie szanuja sie wzajemnie co nie oznacza ze faceci sa obojetni wobec kobiet ale robia to inaczej.Poza tym sex w naszym zyciu ma tyle konkurencji w sposobie spedzenia czasu ze mysle ludzie nie mysla tak o seksie jak gdzie indziej na swiecie Tak na marginesie, ogladm TV24 i pokazuja Polki, mlode dziennikarki, czy z ktorymi robia wywiad i ciagle pytam gdzie te ladne Polki, chyba TV 24 nie pokazuje tych ladnych, same malo urodziwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: krakowskie zaloty, czyli klimaty spod remizy IP: *.chello.pl 28.06.08, 16:54 czyli w tym sensie kobiety zachowuja sie > prowokacyjnie. zaraz pewnie jakaś mądra pani napisze, że skoro prawo jej nie zabrania chodzić po ulicy w stroju panienki lekkich obyczajów to ona będzie tak chodzić i już!!! ha ha ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lil Re: krakowskie zaloty, czyli klimaty spod remizy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.08, 17:23 dokładnie! skąd wiedziałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Trzeba na siebie bardziej uważać. IP: *.ghnet.pl 28.06.08, 16:59 Wiadomo, że nie można śledzić poczynań każdego faceta w takim mieście, jak Kraków. Dlatego jedyny sposób, aby się bezpiecznie w tej dżungli poruszeć, polega na tym, że trzeba na siebie uważać. To dotyczy obu płci. Odpowiedz Link Zgłoś