Gość: emi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.03, 13:56 Jaką szkoły angielskiego są w krakowie wg. was najlepsze ? Gdzie dobrze przygotowywują do CAE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalamburka_89 Re: szkoły językowe 25.09.03, 16:31 Kilka wątków niżej: Jakie są najlepsze szkoły językowe w Krakowie. Może tam coś znajdziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi Re: szkoły językowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.03, 17:21 dzięki Kalamburka , ale tam głównie wszyscy polemizowali ze sobą a nie podawali istotnych informacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: szkoły językowe IP: *.mol.uj.edu.pl 26.09.03, 16:44 ale z takiej polemiki mozna najlepsze wnioski wyciagnac - napewno lepsze niz ze zdania typu "polecam..." czy "ja chodzilam..." - ale to moze tylko moje wrazenie ;-) powodzenia, M. Odpowiedz Link Zgłoś
kati_p Re: szkoły językowe 25.09.03, 20:50 Ja również chcę się uczyć w szkole językowej do CAE. W zeszłym roku chodziłam na kurs do Poligloty (www.poliglota.pl) i w tym roku zamierzam kontynuować tam naukę. Lektorkę miałam rewelacyjną, bez żadnej presji, bez oceniania, kartkówek; Cała grupa zdała Fce na b, a ... Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viki Re: szkoły językowe IP: *.chello.pl 04.10.03, 22:12 puciacz napisał: > Mały Rynek prowadzi w rankingu. Bez jaj! W tamtej szkole podstarzały gościu mnie przygotowywał do egzaminu w 90% po polsku. Kpina. A kasy biorą jak za woły! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: szkoły językowe IP: *.lama.net.pl / 192.168.12.* 05.10.03, 01:13 Co sądzicie o Empiku ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: szkoły językowe IP: *.markom.krakow.pl / 195.116.7.* 05.10.03, 19:24 ladne urzadzenie wnetrza, ciekawe warunki cenowe, troche atrakcji edukacyjnych ... co do samych zajec - lektorka polska byla super (w czasie przygotowywania do CAE) - problem byl z "native speaker'em" - wladowali jakiegos studenta ze Stanow, ktory sobie postanowil zrobic wakacje w Polsce - brak przygotowania merytorycznego czy pedagogicznego - o egzaminach Cambridge nie wiedzial nic... no, ale wspomniana Polka wszystko zrekompensowala - zastanawiam sie jednak, czy - skoro placilam za 130godzin w roku - nie powinnam dostac calych 130-stu na takim poziomie, jak te 75... pozdrawiam, M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: szkoły językowe IP: *.markom.krakow.pl / 195.116.7.* 05.10.03, 19:24 ladne urzadzenie wnetrza, ciekawe warunki cenowe, troche atrakcji edukacyjnych ... co do samych zajec - lektorka polska byla super (w czasie przygotowywania do CAE) - problem byl z "native speaker'em" - wladowali jakiegos studenta ze Stanow, ktory sobie postanowil zrobic wakacje w Polsce - brak przygotowania merytorycznego czy pedagogicznego - o egzaminach Cambridge nie wiedzial nic... no, ale wspomniana Polka wszystko zrekompensowala - zastanawiam sie jednak, czy - skoro placilam za 130godzin w roku - nie powinnam dostac calych 130-stu na takim poziomie, jak te 75... pozdrawiam, M. Odpowiedz Link Zgłoś