trudny2002 26.09.03, 11:00 Taki ptaszek kiedy siedzi w klatce i świszcze, gwizdoli i popigrywa, to on śpiewa czy płacze? trudny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudny2002 Re: Ptasie śpiewy 26.09.03, 11:04 Stąd tak elegancko się patrzą kiedy im idzie na odlot... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
woczekiwaniufiaska Re: Ptasie śpiewy 26.09.03, 11:10 na gilach dobrze widać, bodajże a sikorki z tą słoniną zimą jakieś zabliźnione ukłony Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Ptasie śpiewy 26.09.03, 11:15 Bez zapału oglądam dokładnie ogolone skóry takiej na przykład ...kury Bez żalu lecz bez radości ogalam gęsi...do kości... a również i bez zapału bażanta golę pomału... trudny Nie lubisz? No to czekaj... bo pora nadejdzie i jaj... A wieść jak niesie zasię, te jaja również ptasie. Odpowiedz Link Zgłoś
woczekiwaniufiaska Ptasie sprawy 26.09.03, 11:19 sa tacy co lubią golić złote sikory dużo ich do pieczenia chleba że strawersuję pieśń masową z dzieciństwa Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Ptasie sprawy 26.09.03, 11:21 Ja tam nie mam w pamięci tak pieknych pieśni...może i dzieciństwo miałem ...trudne? Sikory...nienakręcane lubią stanąć nie w porę. trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hetero Sapiens A czy IP: *.nsw.bigpond.net.au 26.09.03, 11:40 labedzi spiew to tez 'ptasie spiewy'? Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Oczywista... 26.09.03, 11:44 łabdzie śpiewają najpiękniej. Takie duety...i ta fala... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hetero Sapiens Re: Oczywista... IP: *.nsw.bigpond.net.au 26.09.03, 11:47 a ta fala nazywa sie SURF Odpowiedz Link Zgłoś
woczekiwaniufiaska Re: Oczywista... 26.09.03, 12:15 Gość portalu: Hetero Sapiens napisał(a): > a ta fala nazywa sie SURF ajcartsurf frustrując na falach skojarzeń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hetero Sapiens Bo fale czasem sie znosza IP: *.nsw.bigpond.net.au 26.09.03, 12:27 i wtedy powstaje fala stojaca - zdaje sie, ze nareszcie rozwiklalem te zagadke z lekcji fizyki CHEERS Odpowiedz Link Zgłoś
woczekiwaniufiaska Bo fale zazwyczaj sie znosza 26.09.03, 12:33 a mi się wydawało, że frustracja to pochodzi od fruwania a potem nie no ale widać zwykła aliteracja, a nie jakieś coś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hetero Sapiens Re: Bo fale zazwyczaj sie znosza IP: *.nsw.bigpond.net.au 26.09.03, 12:42 Lubisz fruwac? Odpowiedz Link Zgłoś
woczekiwaniufiaska Re: Bo fale zazwyczaj sie znosza 26.09.03, 12:52 lubie fruwać w kółko ale nie zaraz po goleniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hetero Sapiens Re: Bo fale zazwyczaj sie znosza IP: *.nsw.bigpond.net.au 26.09.03, 12:59 Golen - uwielbiam te czesc ciala kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
woczekiwaniufiaska Re: Bo fale zazwyczaj sie znosza 26.09.03, 16:01 a z czynności golenie goleni w bezczynności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hetero Sapiens Re: Bo fale czasem sie znosza IP: *.nsw.bigpond.net.au 26.09.03, 12:37 Gość portalu: Hetero Sapiens napisał(a): > i wtedy powstaje fala stojaca - zdaje sie, ze nareszcie rozwiklalem te zagadke z lekcji fizyki > CHEERS Dzieki ...aska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kambodza Re: Ptasie śpiewy IP: *.pool.mediaWays.net 26.09.03, 20:17 ja sie niestety bardzo boje ptaszkow ( dowolnie rozumianych), ptaszysk, i innych ptaszatek. A zwlaszcza jak ujrze taka zdechla wrone w ogrodzie, to nie wiem z ktorej strony sie za nia zabrac:(( Najchetniej wtedy uciekam i udaje, ze nic nie widzialam:( Przykro mi! MOja znieczulica, albo wrazliwota jest niezalezna ode mnie. Pozdrawiam spiewajaco, popigrywajaco Cie Trudny:P Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Ptasie śpiewy 27.09.03, 08:59 eee tam, przecież nie ma sie czego bać. Ptaszek nie krzywdzi...a i zaśpiewa pięknie...;-))) trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kookaburra a spiew ptaka kookaburra IP: *.nsw.bigpond.net.au 12.10.03, 09:06 to niepowtarzalne przezycie Odpowiedz Link Zgłoś