Dodaj do ulubionych

TAK TO JUZ DZISIAJ!

IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 30.04.04, 18:30
no i stało się, fakt dokonany. dziś o północy wchodzimy w szeregi unii
europejskiej :-)
ja tam ide na bulwar chyba...
życze miłego świętowania-majówkowania, a maturzyście niech się uczą a nie na
balety chodzą :-)))
Obserwuj wątek
    • francuz_el Re: TAK TO JUZ DZISIAJ! 30.04.04, 20:05
      Od razu nie na balety... przeciez odpoczac gdzies trzeba, a w nocy to przeciez
      sie uczyc nie bede ;)
      • rosa_el Re: TAK TO JUZ DZISIAJ! 04.05.04, 09:30
        I jak bylo na bulwarze ?? Jak wyjezdzalem z Elblaga okolo 23 to od strony
        Nowodworskiej fajne wrazenie to wszytsko robilo. Jak bylo "z bliska" ??
        • francuz_el Re: TAK TO JUZ DZISIAJ! 04.05.04, 17:46
          Nie bylo Cie na fajerwerkach?? :( To byl najlepszy moment w tej zabawie.
          Ogolnie moze byc, ale czuje sie pewien niedosyt. Na przyklad dlatego,ze miejsce
          bylo zle. Ja jestem zwolennikiem amfiteatru na Dolince. Wystarczy ja tylko
          odmalowac, pare lawek wymienic i miejsce swietne, ale UM caly czas stawia na
          pl.Jagiellonczyka i Bulwar, a szkoda :(
          • rosa_el Re: TAK TO JUZ DZISIAJ! 04.05.04, 23:15
            No nie bylo mnie :( Hmm wiesz Dolinki nie wybieraja, bo gdzie tam potencjalnie
            zmiescic 10000 lub wiecej i kazdemu zapewnic w miare wyrownane warunki itp itd.
            Plac i Bulwar to jakos spelaniaja wiec chyba nie zmienia sie miejsca na tak
            liczne imprezy masowe... (do mementu wybudowania stadionu na 35000 widzow :P)
            • francuz_el Re: TAK TO JUZ DZISIAJ! 05.05.04, 00:13
              Byles kiedys na dniach ELblaga na Dolince?? Zeby tam miescilo sie malo ludzi to
              nie powiem. Tylko nie mow mi,ze na Bulwarze wiecej sie ludu zbierze, albo ze
              jest lepsza scena... bez takich herezji mi tu...
              • rosa_el Re: TAK TO JUZ DZISIAJ! 05.05.04, 00:17
                No wlasnie jakos nie pamietam, abym tam byl ostatnio. Kiedys bylem, ale nie
                pamietam nawet przy jakiej to okazji :( Jesli chodzi o jakosc sceny to bez
                porownania Dolinka przewyzsza bulwar, ale juz w ilosci wiary, ktora moze sie
                zebrac to nie wiem...
                • francuz_el Re: TAK TO JUZ DZISIAJ! 05.05.04, 09:47
                  To sie tam przejdz ktoregos dnia... naprawde warto :)
                  • rosa_el Re: TAK TO JUZ DZISIAJ! 05.05.04, 10:27
                    No chyba bedzie trzeba, bo naprawde zaintrygowales mnie swoim opisem :) Tylko
                    nie wiem kiedy bedzie mi "po drodze" :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka