Gość: Bokser IP: 195.150.93.* 01.10.03, 01:25 Hej czy polecilibyscie jakis sklep z kamerami cyfrowymi, gdzie sprzedawcy naprawde znaja sie na rzeczy? dzieki za uwage B. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Re: sklepy z kamerami cyfrowymi IP: *.markom.krakow.pl / 192.168.1.* 01.10.03, 10:50 Hej! My kupiliśmy taką kamerę w Media Markt (M1). Znam opinie na temat tamtejszych sprzedawców, sama ich zawsze krytykowałam. Ale może po prostu trafił nam się jakiś wyjątek. Wytłumaczył wszystko łopatologicznie, nie naciągał na coś droższego, tylko po to, żeby zedrzeć kasę. Jesteśmy zadowoleni. Kamerka sprawuje się świetnie (odpukać!). Ale, zaznaczam, można tam trafić na różnych "fachowców", nam się chyba udało. ;-) Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bokser Re: sklepy z kamerami cyfrowymi IP: *.bci.net.pl 01.10.03, 13:08 Dzieki za odpowiedź:) A jaką kamerkę kupiliście? Byłem tam i zapałałem ochotą na Canona MV 5i czy jakoś tak, ale się na tym nie znam. Tłumaczył mi pan sporo i wygląda to kusząco, chciałbym jednak dla porównania gdzieś jeszcze zajrzeć. pozdro B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: sklepy z kamerami cyfrowymi IP: *.markom.krakow.pl / 192.168.1.* 01.10.03, 16:00 Kupiliśmy Sony DCR-TRV245E PAL. Przepisałam te symbole z kamery, bo też się na tym nie znam. ;-) Jedne wakacje już z nami zaliczyła, jak pisałam sprawdziła się świetnie! Jedno, co Ci mogę doradzić, to nie kupuj w sklepie dodatkowych, bardzo drogich baterii. My kupiliśmy oczywiście tę standardową, razem z kamerą. A tę "większą" na Allegro. Różnica w cenie była ogromna! Życzę trafnego wyboru i radochy z kamerki! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś