mia80 24.07.05, 11:16 No właśnie. Dziś mi się kończy i pokazuje, że powinnam zapłacić. A co jeśli nie chcę VIP-a? Gdzie powinna ustawić wersję bezpłatną? Proszę o pomoc. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiulka1976 Re: jak przedłużyć FF (bez VIP-a) 24.07.05, 11:20 nic sie nie stanie wylacza ci tylko VIP a reszt azostanie nie trzeba odpowiadac na te info i juz ) Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: jak przedłużyć FF (bez VIP-a) 24.07.05, 11:27 tak jak Asiulka Ci powiedziała... wypełniasz dalej i nie czytasz tych komunikatów. Różnica między VIPem a nieVIPem polega na tym, że w przypadku tego pierwszego miałaś dość obszerne komentarze czyż nie? a teraz po prostu ich nie będzieśz mieć i nie pojawi Ci się sygnalizator ze światłem żółtym, czerwonym lub zielonym do rozpoczęcia starań. Nie przejmuj się, do wszystkiego bedziesz mieć dostęp, tzn do wszystkich swoich poprezdnich wykresów, buziaki Jagoda Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: jak przedłużyć FF (bez VIP-a) 24.07.05, 12:47 no pewno ze jestesmy ;o) Odpowiedz Link