luki761 03.10.03, 14:19 ostatnio na tym forum doradzono mi, aby na bolące nogi (prawdopodobnie chodzi o stawy) zażywać magnes, potas. Kupłłem wczoraj w południe, zacząłem zażywać, i mam przeczucie, że mi potencja spada ... a mój rocznik to 1976 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swarozyc Re: Czy magnez i potas mają wpływ na potencję ? 03.10.03, 14:25 jak se chcesz usztywnic, to proponuje CaSO4... To gips..:-) Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Na niektóre rzeczy nie ma lekarstwa.. 03.10.03, 14:29 A na twoim miejscu od razu poleciałbym do lekarza.. To jest hipochondria połączona z jakimiś psychicznymi zaburzeniami ;P Poważna sprawa. Poleciłbym ci dobrego analityka, ale tak się składa, że żadnego (ani dobrego ani złego) nie znam ;P ______________________________________ Bądź altruistą - szanuj egoizm innych! Odpowiedz Link Zgłoś
jottka luuuu 03.10.03, 14:41 ki - ty te wszystkie posty na poważnie piszesz??? to cud boski, żeś z taką ufnością do świata tak poważnego wieku dożył :) a poza tym jak jesteś taki zapasiony, jak napisałes, to przede wszystkim schudnij nieco, bo na oko to nie masz reumatyzmu, tylko twój układ kostny ledwo zipie pod ciężarem ponad normę Odpowiedz Link Zgłoś
luki761 Re: luuuu 03.10.03, 14:48 jeśli chodzi o moją wagę, to przyznaję, że przy 180 cm, ważę około 100 kg, ale ja się czuję lekko :))) Początkowo też myślałem, że moja waga ma wpływ na stawy, ale kilka dni temu rozmawiałam o róznych rzeczach z jednym z byłych viceprezydentów Krakowa (tym co potem siedział pół rou w areszcie), i on mi powiedział, że mimo, iż jest podobnego wzrostu, waży obecnie około 135 kg i nigdy nie odczuwał żadnego bólu stawów. A gościu ma już pod 50 - tkę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: luuuu 03.10.03, 14:53 ojezu, ty jestes jednak ufne stworzonko 1 - ludzie mają kościec różnej grubości. ktoś może od razu być zaplanowany na wołu roboczego, a inny na sarenkę - i jak ta sarenka sie zapasie, to przeciążone stawy i niewyrobione mięsnie bolesnie sie odezwą 2 - nikt cie nie zdiagnozuje na odległość, ale drobne przesunięcia kręgów mogą dać najdziwniejsze efekty, od rzekomego bólu serca po rwące bóle w kończynach 2 - jak sie poważnie obawiasz o zdrowie, to idz do lekarza, a nie domagaj bezpłatnej porady od chętnych do wypowiadania sie o wszystkim forumowiczów :) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Jottka 03.10.03, 15:00 najpierw sie je czyta :) już zaglądam, powspieraj w międzyczasie na duchu lukiego Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Jottka 03.10.03, 15:02 Proponuje ci metode "pieprzowa"... Dobra na wszelkie dolegliwosci.. Odpowiedz Link Zgłoś
luki761 Eee, wszystko w porządku, była mała panika 03.10.03, 15:04 ale już stoi dumny jak byk ! No to pa ! biegnę do mojej :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Eee, wszystko w porządku, była mała panika 03.10.03, 15:05 Zbiles go za bezczynnosc? Odpowiedz Link Zgłoś