Gość: cwaniara IP: *.betanet.pl 24.08.08, 21:33 Cwaniactwo z Wierzynka, ale tak jest jak sie probuje utrzymac podupadajaca knajpe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Timbaland a sprawa sandacza po polsku IP: *.chello.pl 24.08.08, 21:35 A czego można spodziewać się po Filipiakach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misi Ale trzeba byc pustym zeby stac do 2.00 przed IP: 81.15.161.* 25.08.08, 08:01 restauracja zobaczyc czarnego rapera. :D Głupie dziewuchy , az miło popatrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z. Re: Ale trzeba byc pustym zeby stac do 2.00 przed IP: *.commerzbank.com 25.08.08, 09:37 Hahah. Zlote slowa! Zamiast stac i czekac nie lepiej isc do domu i ksiazke poczytac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: Ale trzeba byc pustym zeby stac do 2.00 przed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 14:07 no właśnie to samo się ciśnie na usta... co za porażka :) polski folklor. może dałby się dotknąć. rok by się nie myły Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Ale trzeba byc pustym zeby stac do 2.00 przed 25.08.08, 14:10 Gość portalu: n napisał(a): > no właśnie to samo się ciśnie na usta... co za porażka > :) polski folklor. może dałby się dotknąć. rok by się nie myły Nie sądź wszystkich swoją miarą :) Każda gwiazda ma swoich idoli i swoich wrogów :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mh Re: Ale trzeba byc pustym zeby stac do 2.00 przed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 14:19 ssij.. no ja rozumiem że jak się jest wybrakowanym to trzeba mieć "idola" jesteś nędznikiem Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Ale trzeba byc pustym zeby stac do 2.00 przed 25.08.08, 14:24 Gość portalu: mh napisał(a): > ssij.. > > no ja rozumiem że jak się jest wybrakowanym to trzeba mieć "idola" jesteś nędzn > ikiem Mam ssać. Jestem wybrakowany. I jeszcze nędznik. Skoro sobie już ulżyłeś moim kosztem to może coś na temat? Czy jednak nadal nie potrafisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gm, Re: Ale trzeba byc pustym zeby stac do 2.00 przed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 14:20 a jaka z niego "gwiazda" ? czyżby kaszanka cię tak kręciła? Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Ale trzeba byc pustym zeby stac do 2.00 przed 25.08.08, 14:22 Gość portalu: gm, napisał(a): > a jaka z niego "gwiazda" ? czyżby kaszanka cię tak kręciła? To, że ktoś nie lubi tego typu muzyki nie znaczy, że jej twórca nie jest gwiazdą. Dla swoich fanów. Naprawdę trzeba ci tłumaczyć tak proste rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eskadromaniak Jezu znowu Eskadra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 22:06 Pani Zmyślony to na prawdę umie w swojej GW promować pracowników męża. No, w końcu jest od promocji;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: timbamaniak Timbaland a sprawa sandacza po polsku IP: *.eranet.pl 24.08.08, 22:16 haha, a ja tam bylem i widzialem Timbalanda jak sie zajadal prosiakiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan rzepy Timbaland a sprawa sandacza po polsku IP: *.chello.pl 24.08.08, 22:36 zapraszam www.rp.pl/artykul/2,180663_Timbaland_do_kotleta.html "O ile studio wydaje się być jego żywiołem, scena – nie. Właściwszym miejscem dla koncertu Timbalanda byłby nie Coke Live Music, ale Festiwal Golonki, na który zapraszała akurat jedna z sieci krakowskich restauracji." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gastronom Wierzynek to najlepsza restauracja w Polsce IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 24.08.08, 23:24 Wierzynek to najlepsza restauracja w Polsce - w tym roku dostała cztery łyżki Michelina, najwięcej ze wszystkich knajp w Krakowie, a w Polsce wiadomo, zawsze jak ktoś jest dobry, to po nim jadą. Jak Timbaland nie był, to niech żałuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gesler Re: Wierzynek to najlepsza restauracja w Polsce IP: *.generacja.pl 25.08.08, 01:06 Pani Elu! Niech już pani skończy ten cyrk, bo to przykre... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ze Re: Wierzynek to najlepsza restauracja w Polsce IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.08.08, 06:34 gastronom tzn. filipiak skończ pier..lić. Oszukaliście ludzi, zrobiliście sobie darmową reklamę. Na szczęście prawda wyszła na jaw. Zapamiętajcie ludzie knajpę wierzynek jako synonim kłamstwa i oszustwa. No i oczywiście drożyzny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: key Re: Wierzynek to najlepsza restauracja w Polsce IP: *.geomar.pl 25.08.08, 06:52 buhahahaha... a jak nazwać timbala który kradnie muzykę?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpak6ciopak Re: Wierzynek to najlepsza restauracja w Polsce IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.08.08, 07:52 hehe :D kradnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skalp Re: Wierzynek to najlepsza restauracja w Polsce IP: *.commerzbank.com 25.08.08, 09:40 Nikt nikogo nie oszukal. Czy to pierwszy w histori odwolonay przyjazd albo kolacja? Boli Cie Filipiak? Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Wierzynek to najlepsza restauracja w Polsce 25.08.08, 10:00 Gość portalu: skalp napisał(a): > Nikt nikogo nie oszukal. Czy to pierwszy w histori odwolonay > przyjazd albo kolacja? Boli Cie Filipiak? Oszustwo jest ewidentne - pytanie czy przeczytałeś ze zrozumieniem artykuł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cgn Re: Wierzynek to najlepsza restauracja w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 14:09 "lekka" zupa grzybowa?? buhahahahah kogo oni tam zatrudniają? kto się wypowiada... właściciel myśli że jest fachowcem bo umie widelec w łapie utrzymać? żałosne.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henry Timbaland a sprawa sandacza po polsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 00:08 haha tępe laski....pewnie kisiel w majtach miały.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Timbaland a sprawa sandacza po polsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 00:10 fajne laski na zdjęciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektyw Brawo Wierzynek IP: *.211.125.91.gr7.adsl.brightview.com 25.08.08, 00:54 Brawo Wierzynek .A inni zostali z palcami w nocnikach. Krytyka taka jest po prostu miernota. Wierzynek zrobil to co powinien a gadanie o etyce w srodowisku PR to chyba przesada kazdy z nich matke sprzeda ale jak sie komus uda to mowia ze to nie etyczne. Brawo wierzynek jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Brawo Wierzynek 25.08.08, 03:13 Brawo za co? Za oszustwo? Wierzynkowej braci na pewno miny by zrzedły jakby zabrali się do nich prawnicy. Mądrze w artykule podsumowano: obleśniactwo na maksa. Wierzynek równa się obciach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazimierz Re: Brawo Wierzynek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.08, 06:29 jacy prawnicy, kretynie? U mnie jutro bedzie Majkel Dżekson na wódce. A jak nie bedzie to co, pozwiesz mnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Brawo Wierzynek 25.08.08, 08:18 Gość portalu: kazimierz napisał(a): > jacy prawnicy, kretynie? Normalni. W przeciwieństwie do buractwa z Wierzynka. > U mnie jutro bedzie Majkel Dżekson na wódce. A jak nie bedzie to co, pozwiesz m > nie ? Zastanów się bo to nie boli. Nie mógłbym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cocojumbo prawnik srawnik IP: *.crowley.pl 25.08.08, 09:48 > Zastanów się bo to nie boli. Nie mógłbym? nie moglbys bo nie masz za co. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: prawnik srawnik 25.08.08, 09:59 Gość portalu: cocojumbo napisał(a): > > Zastanów się bo to nie boli. Nie mógłbym? > nie moglbys bo nie masz za co. A poza bezmyślnym wtykaniem szpilek dyskutantom masz coś jeszcze do powiedzenia? Nie zachowuj się jak buce z Wierzynka :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xhfm Re: prawnik srawnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 14:10 taaak porozmawiajmy o kakałku, bardziej budujące? Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: prawnik srawnik 25.08.08, 14:11 Gość portalu: xhfm napisał(a): > taaak porozmawiajmy o kakałku, bardziej budujące? Twoje zainteresowanie nie są jakoś specjalnie interesujące więc może kolegów do dyskusji o kakałku poszukaj na innych forach. Na pewno są takie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gn Re: prawnik srawnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 14:21 eeee co ty taki wstydliwy? rzucałes się jak wesz na grzebieniu jak był dyskut o pedałach wiec nie swiruj... poza tym nudzi ci sie w robocie? czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: prawnik srawnik 25.08.08, 14:26 Gość portalu: gn napisał(a): > eeee co ty taki wstydliwy? rzucałes się jak wesz na grzebieniu jak był dyskut o > pedałach wiec nie swiruj... Dla ludzi takich jak ty, ktoś kto nie zgadza się na dyskryminowanie homoseksualistów automatycznie jest pedałem. Przyjmuję do wiadomości istnienie tak prostych umysłów i życzę im wszystkiego najlepszego. Zresztą to właśnie tak proste umysły musiały wpaść na pomysł kampanii która zamiast dodać Wierzynkowi popularności to uczyniła ich oszustami. > poza tym nudzi ci sie w robocie? czy jak? Ja już nie muszę pracować :D P.S. To miłe, że szukałeś na forach moich postów - schlebia mi to :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Brawo Wierzynek IP: *.wroclaw.mm.pl 25.08.08, 12:58 Nie masz człowieku żadnego pojęcia o PR. Jedną z najważniejszych zasad jest to, że informacja nie może być fałszywa. Naciągnięta - ok, selektywnie podana - jak najbardziej, ale nie zmyślona! Jeśli piszesz/mówisz nieprawdę, to tak jak w tym wypadku, wyjdzie ona na jaw prędzej, czy później. To, że ugrasz kilka punktów robi się bez znaczenia, bo teraz stracisz ich kilkanaście! Zatem, jeśli nie masz ochoty rozmawiać o etyce w PR, to pomyśl o tym w kategoriach biznesowych. Dla mnie ta cała sytuacja jest totalnie żenująca i wskazuje na dramatyczne możliwości intelektualne osób, które wymyśliły całą akcję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucwa Filipiakowa jak Filipiak IP: *.chello.pl 25.08.08, 01:23 Ze wsi przybyli do miasta a że mają kase rządzą się ile popadnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazimierz o rany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.08, 06:27 znalazl sie wielki mieszczanin z proszowic czy ze slomnik ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktor Re: Filipiakowa jak Filipiak IP: *.commerzbank.com 25.08.08, 09:43 oj..... rozumiem ze to z ust miejskiej inteligencji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Timbaland a sprawa sandacza po polsku IP: *.nifty.com 25.08.08, 01:41 figa Odpowiedz Link Zgłoś
eastsider Timbaland a sprawa glupia 25.08.08, 06:42 Kto wpadl na pomysl, aby Timbalanda nazwac muzykiem ? To obelga dla Artura Rubinsteina, Izaaka Sterna, Adama Harasiewicza i innych muzykow. Timbalanda nie nazwalbym nawet muzykantem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agi Re: Timbaland a sprawa glupia IP: *.ghnet.pl 25.08.08, 07:37 muzyk «artysta komponujący lub wykonujący utwory muzyczne» świat idzie do przodu i muzyka też, więc horyzonty trzeba mieć szerokie, żeby się na jej temat wypowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Timbaland a sprawa glupia IP: 82.146.249.* 25.08.08, 09:11 "świat idzie do przodu i muzyka też, więc horyzonty trzeba mieć szerokie, żeby się na jej temat wypowiadać" Rzeczywiście idzie do przodu...zmierza nieuchronnie do chwili, kiedy młotkowego walącego jednostajnie swym narzędziem w blachę nazwiecie muzykiem.A wokaliści będą mieć skalę głosu Mandaryny. Powodzenia.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blixa Bargeld Re: Timbaland a sprawa glupia IP: *.aster.pl 25.08.08, 09:35 "kiedy młotkowego walącego jednostajnie swym narzędziem w blachę nazwiecie muzykiem" Nie obrażaj Einsturzende Neubauten. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Masz pojęcie o muzyce jak koza o fizyce kwantowej. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 08:39 Słyszałeś o innych gatunkach muzycznych, niż klasyczne? Odpowiedz Link Zgłoś
pamejudd Niuniaczku, przystopuj... 25.08.08, 10:29 ...bo koledze chodziło o to, że szczekania Timbalanda (i podobnych) nie sposób porównać do muzyki tworzonej przez prawdziwych artystów. Nie napisał przecież, że muzyka to TYLKO klasycy. Odpowiedz Link Zgłoś
pamejudd Jakie M.Ó.zgi fanów, tacy M.U.zycy... 25.08.08, 10:00 ...to przeciez najlepiej w "tekstach" Timbalanda i innych "artystów" ze złotym zębem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Jakie M.Ó.zgi fanów, tacy M.U.zycy... IP: *.74.244.212.sta.gaja.net.pl 25.08.08, 10:40 hehehe a ja se myśle co te panie (o 2 znacznej reputacji) tam robią a to fanki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakool Re: Timbaland a sprawa glupia IP: *.kam.pl 25.08.08, 13:04 Timbaland to osoba niewątpliwie uzdolniona muzycznie, a takie wypowiedzi jak Twoja eastsider to chyba jakieś kompleksy i pseudomądrość. Poszperałeś i myślisz, że jesteś znawcą świata muzyki. Sam niewyparzony język nie wystarcza, by uchodzić w życiu za osobę inteligentną oraz obeznaną w danym kierunku. Zamiast wygłaszać swoje (niezbyt ambitne) opinie, zastanów się co sobą prezentujesz pisząc w ten sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
kiks4 Lekkie dania 25.08.08, 07:08 Po takim menu chyba bym pojechał do stolicy Łotwy. Ale dzięki temu wiem, że Wierzynka należy omijać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten_obcy Re: Lekkie dania IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.08, 07:13 No i przedobrzyły krakowskie centusie-;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Lekkie dania IP: *.commerzbank.com 25.08.08, 09:35 Bzdury wygadujesz. W Wierzynku jest swietne jedzenie. Bylem kilka razy i zawsze bylo smacznie w przeciwienstwie do wielu innych krakowskich "przybytkow". Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Lekkie dania 25.08.08, 10:01 Gość portalu: M napisał(a): > Bzdury wygadujesz. W Wierzynku jest swietne jedzenie. Bylem kilka > razy i zawsze bylo smacznie w przeciwienstwie do wielu innych > krakowskich "przybytkow". Cóż - skoro oszukiwanie ludzi to dla wierzynkowców norma to jedzenie tam może być ryzykowne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aj Timbaland a sprawa sandacza po polsku IP: *.toya.net.pl 25.08.08, 07:43 "Wierzynka należy omijać" No cóż potwierdzili zasadę że na opinię pracuje się całe życie Stracić ją można w jeden wieczór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smakosz jedzenie w Wierzynku jest kiepskie i pastewne IP: 151.193.120.* 25.08.08, 10:56 pisze to z doswiadczenia , niestety , raz bylem i wystarczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kot Behemot Timbaland a sprawa sandacza po polsku IP: 213.155.189.* 25.08.08, 08:08 Mhm... Całe cztery fanki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzekson2 Re: Timbaland a sprawa sandacza po polsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 08:21 powinni teraz wierzynkowi zafundować jakieś kontrole sanepidu pipu i inne tam w ramach promocji s13.bitefight.onet.pl/c.php? uid=53376 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witt Panie Tobolewski IP: 83.238.175.* 25.08.08, 08:29 A czy Eskadra nie ogłosiła kiedyś konkursu którego nigdy nie rozstrzygnęła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliwia Timbaland a sprawa sandacza po polsku IP: *.rootnode.net 25.08.08, 09:09 podsumowując 1) Gazeta Wyborcza próbowała zaatakować Gazetę Krakowską 2) 4 siksy stały pod Wierzynkiem o 1 rano mimo, że ten nie jest przybytkiem z różowej dzielnicy 3) trudno wymagać od Wyborczej obiektywizmu w ocenie CLMF więc jak wymagać w innych kwestiach 4) Eskadra przygotowała Tuska do debaty z Kaczyńskim, więc niech przestaną chrzanić o etyce! bo to hipokryzja! 6) a dziś idę do Wierzynka na kaczkę i mam w dupie to co się mówi o tej restauracji 7) Red Wiatrak zarabia 2-3 tysiące miesięcznie, Filipiak .... ZAZDROŚĆ LUDZKA RZECZ ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Festiwalowicz Timbaland a sprawa sandacza po polsku IP: *.rootnode.net 25.08.08, 09:19 a ja widziałem Timba na scenie i jestem w siódmym niebie, dziwią mnie Ci z AlterArtu, bo na przykład w piątek jedyną relacją o imprezie jaką wyczytałem w Gazecie Krakowskiej była ta o rzekomej wizycie Timba w tym całym Wierzynku, gdyby nie to to nic by nie napisali kxxxa swoją drogą uważam że to AlterArt zrobił całe zamieszanie by zwiększyć zainteresowanie tą imprezą dobrze Oliwia zapodajesz: HIPOKRYCI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyklakier Re: Timbaland a sprawa sandacza po polsku IP: *.171.131.164.crowley.pl 25.08.08, 10:18 naprawde dziwia mnie debile, co nawet sobie samemu nie potrafia odpowiedziec tak, zeby sie ludzie na forum nie zorientowali. Oliwio=Festiwalowiczu, jak chcesz sobie tu klakierowac, to zmien sobie dostawce internetu na jakiegos masowego (neostrade czy cuś), moze bedzie trudniej sie zorientowac po IP, ześ wazeliniarz Panstwa F. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymon majewski :) Timbaland a sprawa sandacza po polsku IP: *.rootnode.net 25.08.08, 09:22 Gazeta Krakowska - MAMY CIE :)))))))))))))))))))))) ale jaja dali się wkręcić w ściemę Alter Artu :))) buhahahahahahahahbuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hr Re: Timbaland a sprawa sandacza po polsku IP: *.ovh.net 25.08.08, 09:27 czy Ty nie pracowałaś kiedyś w Wierzynku ? czy Ty nie zostałaś zwolniona z tej pracy? jeśli tak to żenujące jest to jak próbujesz odciąć pierś która Ciebie kiedyś karmiła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Re: Timbaland a sprawa sandacza po polsku IP: *.commerzbank.com 25.08.08, 09:36 Oby wszystkie restauracje "upadaly" przez kilkaset lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romatyk Re: Timbaland a sprawa sandacza po polsku IP: 66.90.103.* 25.08.08, 09:42 My Polacy lubimy burzyć pomniki Kopiemy Lecha Wałęsę, obrażaliśmy Ministrów Mellera i Geremka a teraz pora na uczciwy biznes co za czasy Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Timbaland a sprawa sandacza po polsku 25.08.08, 10:02 Gość portalu: romatyk napisał(a): > a teraz pora na uczciwy biznes > co za czasy Chyba "uczciwy" :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woddz Timbaland a sprawa sandacza po polsku IP: *.proxysitehosting.com 25.08.08, 09:52 Pati dobrze walisz - Timbaland nie wie co to dobre żarcie a takie serwują w Wierzynku on woli śmieci zza sceny ale ok, przynajmniej go na cmentarzu łatwiej znajdziemy bo będzie świecić :0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Timbaland a sprawa sandacza po polsku IP: 67.159.54.* 25.08.08, 09:55 swoją drogą brawa dla organizatorów tego cyrku :))) kolejna darmowa kolumna w GW to dopiero jest Public Relations :))) Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Timbaland a sprawa sandacza po polsku 25.08.08, 10:03 Gość portalu: ADAŚ napisał(a): > swoją drogą brawa dla organizatorów tego cyrku :))) > kolejna darmowa kolumna w GW to dopiero jest Public Relations :))) W myśl powiedzenia "nie ważne jak mówią, byle mówili". Niemniej skojarzenie "Wierzynek - oszuści" nie musi być tym o co chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
stasieczek5 Timbaland a sprawa sandacza po polsku 25.08.08, 10:00 Jaka restauracja - taki muzyk (hi,hi) !!! A reklama ?! W "Polskiej Gazecie Krakowskiej' ( The Times ). Oj, narobiło się... Jeden cos zaśpiewał (?), druga coś chlapnęła, trzeci coś naskrobał, czwarta (GW) coś zacytowała i ruszyła lawina. TERAZ to jest dopiero REKLAMA. Chociaż, z drugiej strony, obecnemu "Wierzynkowi" nic już nie pomoże... Odpowiedz Link Zgłoś