Dodaj do ulubionych

Wislicka bedzie zamknieta

16.10.03, 10:08

Szykuje sie zamkniecie Wislickiej a w zwiazku z tym totalne objazdy. Cale
Mistrzejowice+Piastow, w sumie jakies 7 linii mialoby do wyboru trase przez
Dunikowskiego lub dalej Broniewskiego. Chyba ze asfalcik poloza w nocy.
Istnieje jeszcze wariant przez osiedle Tysiaclecia z tym ze uliczki to
tam "śtrasećnie" waskie.
Obserwuj wątek
    • Gość: mouset mouset postuluje IP: *.cyf-kr.edu.pl 16.10.03, 13:44
      wtedy należy wyprostować 123 = oszczędność 1 brygady
      128, 139, 148, 428, 439 p Dunikowskiego a 159 p broniewskiego
      • adas29 Re: mouset postuluje 16.10.03, 14:15
        Gość portalu: mouset napisał(a):

> 428 przez Dunikowskiego

Mouset - co piłeś ???
        "428" do PIACHU !!!
        • Gość: mouset Re: mouset postuluje IP: *.cyf-kr.edu.pl 16.10.03, 14:32
          Ano fakt, 428 do piachu tam za Mistrzejowicami w strone urojonej pętli na
          Oświecenia
          • Gość: ADAŚ Re: mouset postuluje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.03, 20:53
            Proponuję linię "428" skierować do oś. Piachów hihihi
            • krzysiek111 Re: mouset postuluje 16.10.03, 20:57

z postawionych znakow wynika ze busy jezdza normalnie, tylko troche pokreca po
              skrzyzowaniu na Srebrnych Orlow
              • yogy ' 16.10.03, 23:02
                b dobrze, wszystki linie przez Dunikowskiego - wreszcie będe miał porządny
                dojazd do szkoły!:-)))))
                • Gość: Voith :/ IP: 5.2.* / *.chello.pl 16.10.03, 23:05
                  a według mnie będzie bez zmian, no ostatecznie przez osiedle...
                  • pudel25 Re: :/ 17.10.03, 01:24
                    Gość portalu: Voith napisał(a):

> a według mnie będzie bez zmian, no ostatecznie przez osiedle...

Już kiedyś jeździły przez osiedle i jakoś się tam miesciły.
                    • pavlack Re: :/ 17.10.03, 22:39
                      Dzisiaj byłem na wizji lokalnej około 18:30 - 19:00 i wyglądało to dosyć
                      kiepsko. Korek na całej długości Wiślickiej, a w nim 128 x2, 139x2 itp. itd.
                      Poza tym około 19:30 139 w kierunku miasta zaprany jak cholera - nie wiem kto
                      postulował tam podmiany ale to by była głupota.
                      • Gość: ADAŚ Podmiany "13 9 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.03, 23:58
                        Podmiany "139" to NIE JEST GŁUPOTA !!!
                        Właśnie co wróciłem z trasy i widziałem między 20 a 23 ikary z paroma osobami
                        na pokładzie, a akurat w dużej części jechałem jej trasą. Po 20.00 krótkie wozy
                        wystarczyłyby z palcem w kloace.
                        Ciekawie natomiast prezentowały się linie "138" jadące do "ZAJEZDNIA BIEŃCZYCE"
                        i "132" do "STRUGA". To było na wyświetlaczach.
                        • Gość: pudel25 Re: Podmiany '13 9 IP: *.whitemouse.com.pl / 192.168.1.* 18.10.03, 01:25
                          A czy rano na 134 jest napisane "Baba Jaga"???
                          • Gość: mouset Re: Podmiany '13 9 IP: *.cyf-kr.edu.pl 18.10.03, 09:33
                            Tak, ma napisane Baba Jaga
                            • Gość: Locutus Re: Podmiany '13 9 IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 19.10.03, 00:06
                              Niech to ktoś sfoci, pliiiz - może nawet zmolestować kiermana pod Cracovią...
                              byle zrobić fotę...

Pzdr.
                              LOKI
                              • Gość: mouset Re: Podmiany '13 9 IP: *.cm-uj.krakow.pl 21.10.03, 15:09
                                Jak mi sprawdzisz 502 z Bieżanowa to moze sfocę ten 134
                                • Gość: Locutus Re: Podmiany '13 9 IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 22.10.03, 02:14
                                  Upierdliwy jesteś...

kiedyś Ci to sprawdzę... tylko muszę jeszcze o tym pamiętać :-P

W każdym razie na pewno nie jutro, bo jutro idę do knajpy...

W czwartek też nie, bo będę rył wiedzę na test z angielskiego...

Więc może w piątek...

Ale nic nie obiecuję.

Pzdr.
                                  LOKI (leń)
                        • pavlack Re: Podmiany & & #35 3413; 9 18.10.03, 08:32
                          Gość portalu: ADAŚ napisał(a):

> Podmiany "139" to NIE JEST GŁUPOTA !!!
                          > Właśnie co wróciłem z trasy i widziałem między 20 a 23 ikary z paroma osobami
                          > na pokładzie, a akurat w dużej części jechałem jej trasą. Po 20.00 krótkie
                          wozy
                          >
                          > wystarczyłyby z palcem w kloace.

Tak, i dzięki temu ludzie jadący tym kursem co ja wczoraj jechałem pozostali by
                          na przystankach. Brawo.
                          • Gość: ADAŚ Podmiany "139" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.03, 12:00
                            Bo pewnie był to jednostkowy przypadek łośku.
                            Na 4-5 "139"-tek jakie widziałem wczoraj w wieczornych godzinach tłok był
                            niesamowity. Cząstki tlenu niemal przywierały do szyb.
                            A zresztą wali mnie to - MPK jest cacy.
                            Jak chcą sobie takie "139" to niech jeździ. Mnie to jest obojętne.
                            • pavlack Re: Podmiany & & #35 34139;" 18.10.03, 15:02
                              Gość portalu: ADAŚ napisał(a):

> Bo pewnie był to jednostkowy przypadek łośku.

Sma jesteś łosiek.

> A zresztą wali mnie to - MPK jest cacy.
                              > Jak chcą sobie takie "139" to niech jeździ. Mnie to jest obojętne.

No to jeśli Cię to wali, i jest Ci to obojętne, to mógłbyś wreszcie dać spokój
                              z tym narzekaniem? Nudne się to już robi :)
                              • Gość: ADAŚ Re: Podmiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.03, 16:19
                                Paweł, mośku Ty.

OK, dla odmiany z tym narzekaniem wyrażę się MPK JEST CACY.

I co - zatkało kakaŁo hihihi.
    • Gość: mouset Wislicka wizja IP: *.cyf-kr.edu.pl 18.10.03, 09:34
      Ok. 15 na Wiślickiej no problem ruch na bieżąco , jedyne co mogli usprawnić to
      wuyrzucić auta osobowe od strony BoraBora

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka