Dodaj do ulubionych

Sport i nauka w Com com zone

IP: *.devs.futuro.pl 24.10.08, 09:27
Brawo!!!
Bardzo was proszę - reagujcie na każdy przypadek zakłócania bezpieczeństwa.
Dzieciaki mają się tam czuć bezpieczenie.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Sport i nauka w Com com zone IP: *.centertel.pl 26.10.08, 14:36
      Pomalowano trawe na zielono, przyjechał Prezydent, przywieziono
      dzieci - centrum zostało z pompą otwarte.... Niestety już jest
      ZAMKNIĘTE. Uruchomione zostanie (jeśli wszystko dobrze pójdzie)
      03.11. Moze to jest temat na artykul, bedzie mniej lukru, a wiecej
      prawdy....
      • Gość: Baton Re: Sport i nauka w Com com zone IP: *.chello.pl 27.10.08, 02:47
        a co to za selekcja żeby dostać się na warsztaty muzyczne
    • Gość: bolololo Sport i nauka w Com com zone IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.08, 20:30
      ale wypas ten basen!
    • Gość: KaKa Sport i nauka w Com com zone IP: *.compower.pl 04.03.09, 14:01
      chodze tam na basen 3 razy w tygodniu:) jest naprawde super i widać, że ludzi przybywa bo na basenie jest ich coraz więcej:) mankamentem jak dla mnie jest tylko dojazd, nie rozumiem dlaczego 20 jeżdzi w takich głupich godzinach a basen jest czynny do 22.15, więc zostają nóżki i spacerkiem na Klasztorną na 123:)owszem jest jeszcze 15 ale jeżdzi co 20 mniut.....ale naprawde super ośrodek:)
    • Gość: JACEK Sport i nauka w com com zone / siłownia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.02.11, 10:00
      ODRADZAM WSZYSTKIM SIŁOWNIE NA HUTNIKU JEST TAM PSEUDO TRENER ,KTÓRY SZUKA ZACZEPKI ,MAŁO MNIE NIEPOBIŁ ZA TO ,ŻE ZAGŁOŚNO ODŁOŻYŁEM CIĘŻAREK NA PODŁOGE.
      NO ALE NIEMA SIĘ CO DZIWIĆ PO DOPALACZACH PODOBNO WSZYSTKO CZŁOWIEKA DENERWUJE.A ŻEBY KOMUŚ POKAZYWAŁ JAK SIE ĆWICZY TO NIE WIDZIAŁEM WIDAĆ ,ŻE NIE INTERESUJE GO ŻEBY POKAZAĆ JAK SIE ĆWICZY, TAKŻE ODRADZAM WSZYSTKIM !!!
      • Gość: Renata Re: Sport i nauka w com com zone / siłownia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.11, 19:38
        Siłownia w Com Com Zone - nie na Hutniku - jest super wyposażona. Miła atmosfera, zawsze gra muzyka, nowy sprzęt różnego kalibru, dużo pań. Przedmóca widocznie zachowywał się jak zwykły cham i prostak, skoro został upomniany. Właśnie dlatego lubie tam chodzić, bo chamstwo sie goni. Normalny człowiek jak idzie na siłownię to idzie poćwiczyć, a nie kozaczyć.
    • Gość: ktoś Sport i nauka w Com com zone IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.11, 22:06
      siłownia elegancka. Fajna atmosfera, dobry sprzęt i instruktory z humorem :) polecam !
    • Gość: ania Sport i nauka w Com com zone IP: 91.123.177.* 29.04.11, 21:56
      witam. Miałam okazję popływać na basenie w ccz i potwierdzam, warto. Miła obsługa, trafiłam na pana w okularach, który siedział w recepcji. Miły kulturalny, zajął mój czas rozmową, gdy czekałam na swoją turę, wszystko wyjaśnił. Mam pozytywne odczucia, podobało mi się.
      • Gość: mn Re: Sport i nauka w Com com zone IP: *.ver.abpl.pl 11.05.11, 18:14
        Wie ktoś moze jak sie nazywają CI trnerzy z siłowni com com zone?
    • Gość: AXS Sport i nauka w Com com zone IP: *.play-internet.pl 22.09.12, 21:21
      Jestem bardzo zadowolona, że chodzę na siłownię do Com Com Zone. Zapisałam się przypadkowo. Jestem początkująca. Miła atmosfera. Wszyscy chętni do pomocy. Instruktor zawsze chętnie coś podpowie, doradzi. Nie przepadam jedynie za jedną Panią na recepcji, która jest zawsze niemiła. Tak poza tym wszystko ok. Karnecik dla kobiet tylko 89 zł za miesiąc. Polecam!
    • Gość: nh Sport i nauka w Com com zone IP: *.dynamic.chello.pl 13.10.12, 20:55
      Ogólnie dramat pod każdym kątem słaba kadra na siłowni słaby sprzęt i kiepska atmosfera (Ukradli mi telefon). Na parkingu mało miejsca i tak się dziwie że ktoś tam parkuje, bo mimo monitoringu słyszałem o przypadkach włamań do samochodów, odradzam!
      • Gość: Lena Re: Sport i nauka w Com com zone IP: *.dynamic.chello.pl 17.10.12, 18:03
        Zgadzam sie - jestem na nie. Parking zawsze zajety, trzeba parkowac na trawie. Pani na recepcji ta w dlugich wlosach (kiedys blondynka teraz ciemna) bardzo niemila i himeryczna za to straszna sluzbistka. W calej hali czuc zapach smazonego oleju myslalam ze to wina stolowki ale zostala zamknieta a smrod nadal sie unosi. Szatnia znajduje sie na innym pietrze niz odbywaja sie zajecia, do tego jest ciasna. Caly budynek wyglada jakby byl oddany w stanie surowym i czeka na wykonczenie. Zdarzylo mi sie przyjsc na zajecia ktore zostaly odwolane bo instruktor sie nie pojawil.
    • Gość: OBSERWATOR Pływalnia - com com zone IP: *.dynamic.chello.pl 04.03.13, 17:01
      Szanowni Rodzice

Zwracajcie uwagę na pracę trenerów na basenie Com Com Zone w Nowej Hucie.
      Basen stał się bardzo popularny w szkołach podstawowych i gimnazjach,
      natomiast standard pracy trenerów i bezpieczeństwo dzieci pozostawia wiele do życzenia.
      Byłem świadkiem jak jeden z trenerów w czasie zajęć jadł kanapkę i ucinając sobie przy tym pogawędkę z ratownikiem. Nauka pływania polegała na moczeniu się dzieci w wodzie.
      Każdy pływał jak chciał. Trener nie korygował błędów popełnianych przez dzieci.

Dopiero telefon do koordynatora zajęć przyniósł rezultat.
      Zajęcia były prowadzone wzorcowo, ALE pod okiem tejże pani koordynator,
      która prowadziła skrupulatne notatki dotyczące przebiegu zajęć.
      Trenerzy pokazali jednak, że potrafią uczyć dzieci pływać i teraz będę oczekiwał, że standard ich pracy będzie cały czas wyskoki, niezależnie czy pani koordynator będzie obecna na sali basenowej czy też NIE.

Niech ten wpis będzie dla trenerów, ratowników i pani koordynator jednoznaczną informacją, że ich praca podlega STAŁEJ ocenie rodziców.

Polecam też trenerom i ratownikom lekturę REGULAMINU, w którym jest wyraźnie powiedziane, że ponoszą oni PEŁNĄ odpowiedzialność za nasze dzieci od momentu wejścia do basenu do jego opuszczenia.

Niech nie robią z nauki pływania maszynki do łatwego zarabiania pieniędzy, bo dobrą opinię łatwo stracić i wtedy łatwe pieniądze przestaną płynąć.

Niech dzisiaj traktują nasze dzieci z należytym szacunkiem, bo za kilkadziesiąt lat,
      jako starsi ludzie będą oczekiwali od nich szacunku.

Pozdrawiam
      OBSERWATOR

• Gość: Obserwator 2 Re: Pływalnia - com com zone IP: *.dynamic.chello.pl 03.11.13, 18:51
        Też miałem do czynienia z sytuacją w której moje dziecko dokładnie na oczach trenera podtapiało się na co trener nie reagował.Dzieci czasami pozostawiane są same sobie
      • Gość: rozczarowany rodzi Re: Pływalnia - com com zone IP: *.internetia.net.pl 11.09.15, 08:43
        Także poziom nauki pływania w com com zone prokocim leci ostro w dół. Jeden instruktor na 7-8 osób to naprawdę zdecydowanie zbyt dużo! zwyczajnie nie jest w stanie ogarnąć dzieci. nie ma czasu na poprawienie. Robi źle ale płynie, to trudno trzeba już zająć się następnym..
        Kończenie nauki 7 min. przed czasem i zaprowadzenie dzieci na mały basen to też nie jest dobry pomysł, zwłaszcza, że instruktor już znika z basenu. Pewnie to skrócenie zajęć było podyktowane zaczynającym się aqua aerobikiem, bo już na zajęciach uczestniczki nastopnych zajęć zaczęły wchodzić do basenu i nikt nie zwrócił im uwagi. Została włączona już muzyka. Zrobił się hałas. Jeden wielki chaos. Jeśli moje dziecko ma podczas NAUKI PŁYWANIA po prostu moczyć się w wodzie to jaki jest w niej sens? Równie dobrze mogłoby wejść tam ze mną i skutek byłby ten sam za to byłoby zdecydowane taniej.
        Żeby nie było samych złych rzeczy dodam, że na naukę do comcomzone moje dziecko chodzi długo i w małych grupach (3-5 osób) wygląda (a właściwie wyglądało) to zdecydowanie lepiej. Instruktor po prostu widzi sens swojej pracy i bardziej się stara. Teraz jeśli to się nie zmieni, to dokończymy karnet i poszukamy innej nauki pływania...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka