Gość: Clint IP: *.ramtel.com.pl / 213.241.90.* 27.10.03, 17:33 www.kmps.div.pl/przyst/zdjecie.php?r=2003&nr=021&poz=375 a feeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mouset Re: Many z Wawy w reklamach !! IP: *.ghnet.pl 27.10.03, 18:49 jeżeli juz to całe malować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: christoph Re: Many z Wawy w reklamach !! IP: *.autocom.pl 27.10.03, 21:32 Ohydne... Dobrze, że u nas czegoś takiego nie robią :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tomaszek193 Re: Many z Wawy w reklamach !! 29.10.03, 12:47 Panowie, to jest chyba zabronione przez kodeks drogowy. Nie wolno umieszczać z tyłu pojazdu żadnych elementów rozpraszających uwagę innych kierujacych. U nas w firmie kiedyś jeździła ciężarówka, która z tyłu miała skąpo ubraną panienkę z "dymkiem" reklamującym produkt. Kierowca dwa razy miał problemy z policją i musieliśmy panienkę odkleić, bo bał się mandatów. Czyżby warszawskie MZK nie obowiązywały te przepisy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laik Re: Many z Wawy w reklamach !! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.03, 23:40 W Wiedniu jest norma takie malowanie reklam z tylu autobusu i calkiem niezle to wyglada. Na pewno znacznie lepiej niz pajacowate malowanie calych autobusow czy tramwajow, jak u nas. Odpowiedz Link Zgłoś
balsen Re: Many z Wawy w reklamach !! 03.11.03, 00:59 Przyglądnijcie się temu zdjęciu - czy nie wydaje się wam że w warszawskich 313 siedzenia z tyłu autobusu (na przeciwko ostatniego wejścia) ułożone są bokiem, frontem do drzwi? Dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: Many z Wawy w reklamach !! IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 03.11.03, 04:37 Nic w tym dziwnego. Byłem, jechałem i widziałem... nawiasem mówiąc jeden z dwóch testowych manów, które pojawiały się regularnie gdy nasze many jeździły do fabryki w celu usprawnienia wady konstrukcyjne, też miał taki pseudoamfiteatralny układ siedzonek z tyłu (ten z żółtymi poręczami, niebieskawymi siedzeniami i dłuższym niż zazwyczaj wyświetlaczem z boku)... Pzdr. LOKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus POPRAWKA IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 03.11.03, 04:38 Powinno być "jeden z dwóch manów, które pojawiały się regularnie W KRAKOWIE"... Odpowiedz Link Zgłoś