Gość: Bezia IP: *.net.autocom.pl 24.11.08, 11:14 Potrzeba, zeby okolo 20 ooo ludzi dalo po 5 zl !!! Zalozcvie takie konto : 5 ZL DLA PAWLA. Zajmiemy sie tym. Np akcja wsrod internautow posiadajacych konta netowe z pewnoscia da swietne rezultaty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lezard Akcja pomocy dla himalaisty IP: *.rev.numericable.fr 24.11.08, 11:49 Zamiast budowac ohydne pomniki papieza i zyc w bogactwie, kosciol powinien finansowac takie operacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antos Czegoś tu nie rozumiem IP: *.ghnet.pl 25.11.08, 23:16 facet ma poważną chorobę - smiertelną - potrzebuję raptem 70 tyś zł - jak na dochody to dostanie kilkanaście tysięcy pozyczki w każdym banku. Jak ma mieszkanie to może sobie wziąśc pozyczkę hipotecznę do wysokośc 70% wartości mieszkania co przy średniej cenie mieszknia powyżej 200 tyś nie ma problemu. Jesli ma za małe dochody pozostaje rodzina która może pomóc podżyrować pozyczkę - czego się nie robi dla krewnego w tak cieżkiej chwili. Rozumiem że gdyby chodziło o kwotę 700 tyś to byłby problem ale tego nie jestem w stanie pojąć - jak w obliczu takiej tragedii nie dorosły mężczyzna który potrafił jechać na drugi koniec świata za niemałe pieniądze nie może zebrać takiej sumy. Moim zdaniem ludzie się przyzwyczaili żebrać i wyciągać ręke do sponsorów i darczyńcó. Dlaczego niukt nie powie ze jednak taka kwota jest do zebrania po 2 wizytach w banku, sprzedaży samochodu itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V Re: Czegoś tu nie rozumiem IP: *.hornet.pl 26.11.08, 00:41 Nie zapominaj że ma już kłopoty z chodzeniem i mówieniem ,a o rodzinie nic nie wiemy więc może nie używaj słowa żebranie zbyt pochopnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Kulinicz Re: Czegoś tu nie rozumiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.08, 09:01 Widzisz Antos to nie takie proste, nie mam zdolności kredytowej ze względu na chorobę. Nie będe Ci tego tłumaczył, bo to długie. A z rodzina nie mam żadnego kontaktu. Nie każdy ma zielono i z górki... Odpowiedz Link Zgłoś