Gość: a-n-ia A gdzie parking podziemny?!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.08, 19:56 Czy w tym magistracie poszaleli???!! dlaczego nie ma projektu na parking podziemny w tamtym miejscu??? jak się przesiadać do tramwajów z aut jak nie ma gdzie auta zostawić? I nie mówcie mi o schronach, bo nie zajmują całej powierzchni parku! W Wiedniu nie takie zabytki mają a pod całym miastem są parkingi i ulice luźne... Znów taka kasa zmarnowana na jakiś nikomu niepotrzebne badziewie, a na potrzebny priorytetowo parking nie będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
atosatos1 Na każdym placu w Krakowie co najmniej 1 pomnik 26.11.08, 20:58 a najlepiej 2. I nie tylko w Krakowie, w innych miastach również. POLSKA POMNIKAMI STOI... Odpowiedz Link Zgłoś
1memorka parking podziemny 26.11.08, 20:59 To doskonałe miejsce na parking podziemny !! Niech go zrobią a na nim może być plac z tym pomnikiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostatni wpis -> Wizualizacje IP: *.chello.pl 27.11.08, 08:48 w-a.home.pl/official/all_files/userfiles/image/2008/konkurs_plac_inwalidow_002_01_big.jpg w-a.home.pl/official/all_files/userfiles/image/2008/konkurs_plac_inwalidow_002_02_big.jpg Dlaczego GW wzięła najgorszą? Nie wiem. Gdzie tu się można doszukać "amfiteatru" - jak niektórzy autorzy postów robią? Nie wiem. Czy mi się podoba? Tak - wreszcie coś się dzieje. Ale zgadzam się, ze najpierw powinien powstać tam parking pod ziemny, lub informacja gdzie w okolicy taki parking będzie. Krakowskie krytykanctwo. W sumie nie potrzebuje ono ani wizek ani tematu - zawsze może być coś nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EXE Tyle widać, że nic nie widać ! IP: *.chello.pl 27.11.08, 20:41 Z tej wizualizacji tyle widać, że nic nie widać. Może właśnie o to chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś