jmisienka 01.11.03, 23:13 angole precz tesco dzisiaj zamkniete podobno otwarte 24h na dobe a ja nie mam chleba wspierajmy polska siec sklepów zabka czy ty tez byłes dzisiaj pod tesco pocałowac klamke? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iberka Re: tesco wielka sciema IP: w3cache.* / *.2-0.pl 02.11.03, 00:11 nie,nie bylam,bo wole francuskiego Carrefour'a,ktory dzis byl czynny:-) iza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yasioo Re: tesco wielka sciema IP: *.ramtel.com.pl / 172.20.6.* 02.11.03, 08:33 Jakbyś choć trochę częściej zaglądała do Tesco, to wiedziałabyś, że co roku jest wolne przynajmniej 2 dni - na Wielkanoc i Święto Zmarłych - a nawet 3 - jeszcze w Boże Narodzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokoko Re: tesco wielka sciema IP: *.pl / 192.168.1.* 02.11.03, 15:05 a sklepy Zabka to też sciema i bajzel, oraz oszustwo, októrym czesto pisza w Rzeczpospolitej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. Re: tesco wielka sciema IP: *.virt.pl / *.Zamkowa.virt.pl 02.11.03, 16:01 tesco jest wloski, jubilat czynny zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: tesco wielka sciema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.03, 17:06 Gość portalu: G. napisał(a): > tesco jest wloski, O kolejny mądrala na forum włoski to jest FIAT pomerdało ci sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IVD 2003 Re: tesco wielka sciema IP: 5.2.* / *.chello.pl 02.11.03, 18:14 chyba kazdy myslacy czlowiek wie ze w tak wazne swieto dla Polakow jakim jest swieto zmarlych nic nie bedzie otwarte nawet tesco!!!!bo sadze ze nie byloby ci milo jakbys miala pracowac zamiast pojechcac na groby bliskich !!!! pozdrawiam wszystkich myslacych chodz troche:) Odpowiedz Link Zgłoś
bartoo Re: tesco wielka sciema 02.11.03, 23:14 Nikt normalny nie chce pracować w święta więc dobrze, że są pracodawcy, którzy to rozumieją. Zakupy się robi w tygodniu! Konsumpcyjnemu stylowi życia precz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jmisienka Re: tesco wielka sciema 03.11.03, 13:12 styl zycia zmienia sie bardzo szybko a sklepy przyzwyczaiły nas ze do tego ze sa otwarte ciagle icoraz dłuzej np sklep obuwniczy na ul floriańskiej jest juz otwarty nie tylko w sobote do 18.00 ale także i w niedziele nieraz usłyszałam od swojego pracodawcy ze moge zostać dłuzej w pracy bo przeciez zakupy zrobie sobie w niedziele dlatego 1 listopada po wcześniejszym telefonie do znajomej podobno swietnie zorientowanej kiedy i gdzie jest otwarty sklep udałam sie po chlebek którego brakło zdziwiłam sie mocno jak tesco było zamkniete musiałam zadowolic sie płatkami z mlekiem moze i dobrze pozdrawiam panie kasjerki z tesco Odpowiedz Link Zgłoś