basia_sokolowska 10.11.03, 04:19 w gorach, mam 26lat studiuje fil.romanska na uJ, szukam partnera do wedrowek, takze na wysokie wzniesienia. Pozdrawiam! Basienka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TGIF Re: Szukam kogos kto chcialby spedzic sylwestra z IP: *.SNVACAID.dynamic.covad.net 10.11.03, 07:44 Basiu O czwartej godzinie nad ranem Ty masz taka propozycje. Kladz sie spac. Jutro pogadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola Re: Szukam kogos kto chcialby spedzic sylwestra z 13.11.03, 04:56 >>O czwartej godzinie nad ranem Ty masz taka propozycje.<< Pisze z Ameryki to i godzina dziwna. No, chlopaki, to moze byc nasza szansa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swarożyc Re: Szukam kogos kto chcialby spedzic sylwestra z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 18:39 Chciałbym z Tobą spędzić resztę swojego życia, choć jestem troszeczkę debilny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Szukam kogos kto chcialby spedzic sylwestra z IP: *.interserv.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.03, 22:20 Uważaj "troszeczke " to skromność ! Debilność znaczna widoczna w zasadzie w każdej pisemnej wypowiedzi . Odpowiedz Link Zgłoś
das_bot Ciekawe 12.11.03, 19:42 Zawsze wszystkiego, czego potrzebujesz, szukasz na internetowych forach? I jak efekty? :) das_bot Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Ciekawe 12.11.03, 19:53 A czy takie poszukiwania to nie są próbą zaistnienia, pozytywnego zaistnienia, na forum:))) Szukajcie a znajdziecie, proście a będzie Wam dane:)))) - czy jakoś tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SĄD BOZY Re: Szukam kogos kto chcialby spedzic sylwestra z IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.03, 22:19 Droga Basiu!! Na tym forum nie Masz co liczyc na odlotowego partnera.Tutaj działają i robią siwy dym stare rapcie o wielkich gębach i małych jajkach/typowy krakus/.z wyrazami ubolewania ,dodatkowo ostrzegam Cię przed zgrają tzw.nieokreślonych,którzy czychają na okazję zaróewno po linii damskiej jak i męskiej ....feeeeee!. Odpowiedz Link Zgłoś
sztajmes Re: Szukam kogos kto chcialby spedzic sylwestra z 13.11.03, 23:09 nie ma glupich. Wietrze tu jakis podstep, a poza tym smierdzi ci z ust. Lubie czyste i pachnace dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
milana4 Re: Szukam kogos kto chcialby spedzic sylwestra z 15.11.03, 20:05 mysle, ze rzeczywiscie chcesz spedzic tego sylwestra z fajna osoba, ale jak wynika z tego forum to tu sa sami idioci....pzepraszam ,ze tak pisze ale ta osoba ktora powiedziala cos na temat krakusow to miala racje, popieram basia szukaj dalej...powodzenia kazdy sposob szukania jest dobry, nie na sile ale... patrz uwaznie...jest jeszcze troche czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jou Re: Szukam kogos kto chcialby spedzic sylwestra z IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.11.03, 20:21 powodzenia kazdy sposob szukania jest dobry, nie na sile > ale... patrz uwaznie.. basiu, milana sie tak ladnie reklamuje, nie pozostan obojetna na jej zaloty Odpowiedz Link Zgłoś
rafieba Re: Szukam kogos kto chcialby spedzic sylwestra z 16.11.03, 21:46 a i owszem, dlaczego nie. Ale mam inno propozycje. Nie wiem, czy ciekawsza, ale chetnie sie z nia z Toba podziele. 4 dni poza Polska. Z Sylwestrem wlacznie. W ramach jednej swiatowej imprezy, w jednym duzym miescie, do ktorego mam wieli sentyment. Napisz: rafieba@wp.pl, a opisze, wszystko. basia_sokolowska napisała: > w gorach, mam 26lat studiuje fil.romanska na uJ, szukam partnera do > wedrowek, takze na wysokie wzniesienia. > Pozdrawiam! > Basienka Odpowiedz Link Zgłoś
ja275 Re: Szukam kogos kto chcialby spedzic sylwestra z 16.11.03, 22:38 dziewczyna chce spedzic milego Sylwestra a Wy ja tak niegrzecznie potraktowaliscie - JESTESCIE PRYMITYWAMI !!!! Odpowiedz Link Zgłoś