Dodaj do ulubionych

Szukam kogos kto chcialby spedzic sylwestra ze mna

10.11.03, 04:19
w gorach, mam 26lat studiuje fil.romanska na uJ, szukam partnera do
wedrowek, takze na wysokie wzniesienia.
Pozdrawiam!
Basienka
Obserwuj wątek
    • Gość: TGIF Re: Szukam kogos kto chcialby spedzic sylwestra z IP: *.SNVACAID.dynamic.covad.net 10.11.03, 07:44
      Basiu
      O czwartej godzinie nad ranem Ty masz taka propozycje.
      Kladz sie spac.
      Jutro pogadamy.
      • starypierdola Re: Szukam kogos kto chcialby spedzic sylwestra z 13.11.03, 04:56
        >>O czwartej godzinie nad ranem Ty masz taka propozycje.<<

Pisze z Ameryki to i godzina dziwna. No, chlopaki, to moze byc nasza szansa!
    • Gość: swarożyc Re: Szukam kogos kto chcialby spedzic sylwestra z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 18:39
      Chciałbym z Tobą spędzić resztę swojego życia, choć jestem troszeczkę debilny
      • Gość: as Re: Szukam kogos kto chcialby spedzic sylwestra z IP: *.interserv.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.03, 22:20
        Uważaj "troszeczke " to skromność ! Debilność znaczna widoczna w zasadzie w
        każdej pisemnej wypowiedzi .
    • das_bot Ciekawe 12.11.03, 19:42
      Zawsze wszystkiego, czego potrzebujesz, szukasz na internetowych forach? I jak
      efekty? :)

das_bot
      • skks Re: Ciekawe 12.11.03, 19:53
        A czy takie poszukiwania to nie są próbą zaistnienia, pozytywnego zaistnienia,
        na forum:)))

Szukajcie a znajdziecie, proście a będzie Wam dane:)))) - czy jakoś tak.
    • Gość: SĄD BOZY Re: Szukam kogos kto chcialby spedzic sylwestra z IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.03, 22:19
      Droga Basiu!!
      Na tym forum nie Masz co liczyc na odlotowego partnera.Tutaj działają i robią
      siwy dym stare rapcie o wielkich gębach i małych jajkach/typowy krakus/.z
      wyrazami ubolewania ,dodatkowo ostrzegam Cię przed zgrają
      tzw.nieokreślonych,którzy czychają na okazję zaróewno po linii damskiej jak i
      męskiej ....feeeeee!.
      • starypierdola Sweta prawda! 13.11.03, 23:07
        Dobrze powiedziane!
    • sztajmes Re: Szukam kogos kto chcialby spedzic sylwestra z 13.11.03, 23:09
      nie ma glupich. Wietrze tu jakis podstep, a poza tym smierdzi ci z ust.
      Lubie czyste i pachnace dziewczyny
    • milana4 Re: Szukam kogos kto chcialby spedzic sylwestra z 15.11.03, 20:05
      mysle, ze rzeczywiscie chcesz spedzic tego sylwestra z fajna osoba, ale jak
      wynika z tego forum to tu sa sami idioci....pzepraszam ,ze tak pisze ale ta
      osoba ktora powiedziala cos na temat krakusow to miala racje, popieram
      basia szukaj dalej...powodzenia kazdy sposob szukania jest dobry, nie na sile
      ale... patrz uwaznie...jest jeszcze troche czasu...
      • Gość: jou Re: Szukam kogos kto chcialby spedzic sylwestra z IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.11.03, 20:21
        powodzenia kazdy sposob szukania jest dobry, nie na sile
        > ale... patrz uwaznie..
        basiu, milana sie tak ladnie reklamuje, nie pozostan obojetna na jej zaloty
    • rafieba Re: Szukam kogos kto chcialby spedzic sylwestra z 16.11.03, 21:46
      a i owszem, dlaczego nie. Ale mam inno propozycje. Nie wiem, czy ciekawsza, ale
      chetnie sie z nia z Toba podziele. 4 dni poza Polska. Z Sylwestrem wlacznie. W
      ramach jednej swiatowej imprezy, w jednym duzym miescie, do ktorego mam wieli
      sentyment. Napisz: rafieba@wp.pl, a opisze, wszystko.

basia_sokolowska napisała:

> w gorach, mam 26lat studiuje fil.romanska na uJ, szukam partnera do
      > wedrowek, takze na wysokie wzniesienia.
      > Pozdrawiam!
      > Basienka
      • ja275 Re: Szukam kogos kto chcialby spedzic sylwestra z 16.11.03, 22:38
        dziewczyna chce spedzic milego Sylwestra a Wy ja tak niegrzecznie
        potraktowaliscie - JESTESCIE PRYMITYWAMI !!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka