Dodaj do ulubionych

Widziane 10.11.2003

10.11.03, 08:44
Jechałem dziś "3" i byłem zły, bo była to bomba. Nie lubię nimi jeździć. Poza
tym nie była prowadzona przez Elcię !!! Na odcinku Wlotowa - Hit miałem
kontrolę, po czym Ci panowie poleźli za mną do "204". Jednak tam już sobie
dali ze mną spokój, bo mnie kojarzyli. Złapali gościa.
Frekwencja w tramwajach marna. Widać, że długi weekend.
Obserwuj wątek
    • Gość: dzidek Re: Widziane 10.11.2003 IP: *.wieliczka.sdi.tpnet.pl 10.11.03, 10:06
      Na #136 BA 109.
      • Gość: Fassi Re: Widziane 10.11.2003 IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.11.03, 12:46
        potwierdzam BA109

153 i 159 w godzinach rannych z Piastów na miasto zapier****** ludźmi po dach
        • Gość: misiek Re: Widziane 10.11.2003 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.03, 15:26
          w bieńczyckiej zajezdni stoi nerwoplan z wyświetlaczem "100 Hotel pod Kopcem"
          czyżby jutro na setkę puścili właśnie neoplany??!!

p.s. fajnie wygląda 4-ka na kopcu wandy ;D
          • kuba203 Re: Widziane 10.11.2003 10.11.03, 16:08
            Gość portalu: misiek napisał(a):

> czyżby jutro na setkę puścili właśnie neoplany??!!

Taaaa, jasne, a w zamian na 152 melony.
            • Gość: Fasii Re: Widziane 10.11.2003 IP: 5.2.* / *.chello.pl 12.11.03, 15:51
              przypuszczam że miał wymieniany sterownik wyświetlacza i sprawdzali, i na 100 został
      • Gość: mouset Re: Widziane 10.11.2003 IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 10.11.03, 22:29
        DA101 na #137
        DA115 na #120
        DA113 na #287
    • kuba203 Re: Widziane 10.11.2003 10.11.03, 16:09
      adas29 napisał:

> Jechałem dziś "3" i byłem zły, bo była to bomba.

A czego się spodziewałeś, w soboty nic innego na 3 nie jeździ ;P
      • Gość: ADAŚ Re: Widziane 10.11.2003 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 17:12
        Pierdoło z Kleparza. Byłem zły, że to przyjechała pierwsza "3", a nie "13".
        Poza tym powrót z pracy miałem taki sam. Bomby są do dupy, pod względem
        pojemności. To tramwaj tylko dla tych, którzy mają miejsce siedzące. Stać w
        ścisku w tych wozach to koszmar. Od teraz będę unikać bomb. Tylko "stopiątki".
        • Gość: Meg Re: Widziane 10.11.2003 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.03, 18:40
          Ja też nie lubie bomb (tylko tyle mam dzisiaj do powiedzenia).

Pozdrawiam
          Meg
          • Gość: Locutus Re: Widziane 10.11.2003 IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 11.11.03, 06:58
            A ja mam wam obojgu do powiedzenia żebyście się strzelili o sosnę, byle
            porządnie! O bombach w dni powszednie na trójce, o całej trójce bombowej w
            soboty i o częściowo bombowej trzynastce w niedziele marzyłem jeszcze zanim
            zakontraktowano tą drugą serię skunksów... ponad dwa lata czekałem na
            spełnienie marzeń... a teraz jakieś łosie kosmate mi tu wyskakują z takimi
            herezjami... NA STOS!!!

Miśku K., wielki inkwizytorze, przygotuj stos i odpowiednie narzędzia tortur!
            Jeżeli się zaprą stopiątek i wyznają swoją wiarę w skunksy, to być może
            darujemy im życie...

Pzdr.
            LOKI (NGT6-fanatyk)
            • Gość: jojo Re: Widziane 10.11.2003 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.03, 08:59
              niskie podlogi na wszystko precz z wysokimi i reklamy na bilboardy a nie na
              tramwaje

jak wszyscy krzycza swoje mysli to tez sobie pokrzycze:)
              • Gość: Locutus Re: Widziane 10.11.2003 IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 12.11.03, 00:09
                DOKŁADNIE!!!
            • Gość: Meg Re: Widziane 10.11.2003 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.03, 10:50
              Mam się strzelić o sosnę i jestem łosiem kosmatym???
              Dobra, ale zdania i tak nie zmienię!!!
              Stos i odpowiednie narzędzia tortur, potrzebne są raczej dla wielkiego fanatyka
              Lokiego za szerzenie choćby gwałtem, własnych przkonań i za zwalczanie
              odmiennych... hahahaha.

Pozdrawiam (ale nie Ciebie fanatyku hihihihi)
              Meg
              • Gość: Locutus Re: Widziane 10.11.2003 IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 12.11.03, 00:12
                Gość portalu: Meg napisał(a):

> Mam się strzelić o sosnę i jestem łosiem kosmatym???

Może zmądrzejesz i przestaniesz bluźnić, przeciwko Skunksowi, panu naszemu
                jedynemu.

> Dobra, ale zdania i tak nie zmienię!!!

Zatwardziała heretyczka opętana przez Wielkiego Świniaka... wyegzorcyzmujemy
                Cię!

> Stos i odpowiednie narzędzia tortur, potrzebne są raczej dla wielkiego
                fanatyka

Wielki fanatyk wykorzysta je odpowiednio... mówicie mi Młot na Heretyków od
                dzisiaj :-P

> Pozdrawiam (ale nie Ciebie fanatyku hihihihi)

Nie mnie? :,-(

Chliiiiip...

:-*
                LOKI (Młot na Heretyków)
    • Gość: ADAŚ W "Krakowskiej"... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 19:42
      ... zamieszoczono list czytelnika, który krytykuje pomysł zabrania jednego pasa
      jazdy wprost w kierunku pl. Boh. Getta pod sławetną estakadą.
      Tak więć Michał, nie tylko Adaś to potępia. Ten czytelnik także. Mój zresztą
      też. Zatem jak na razie jest nas troje :))
      • Gość: mouset Re: W "Krakowskiej"... IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 11.11.03, 22:49
        Ale może zabrano chwilowo?
        • Gość: Locutus Re: W 'Krakowskiej'... IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 12.11.03, 00:13
          Jestem czwarty do potępiania :-P
        • Gość: christoph Re: W 'Krakowskiej'... IP: *.autocom.pl 12.11.03, 10:04
          Gość portalu: mouset napisał(a):

> Ale może zabrano chwilowo?

Wysepki są już gotowe, nie wygląda to na rozwiązanie tymczasowe.
      • Gość: Michał Wojtaszek Re: W "Krakowskiej"... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.03, 22:06
        > ... zamieszoczono list czytelnika, który krytykuje pomysł zabrania jednego
        pasa
        >
        > jazdy wprost w kierunku pl. Boh. Getta pod sławetną estakadą.
        > Tak więć Michał, nie tylko Adaś to potępia. Ten czytelnik także. Mój zresztą
        > też. Zatem jak na razie jest nas troje :))

Takie rozwiązanie zostało tam przyjęte, aby wymusić na kierowcach określone
        zachowanie. W niedalekiej przyszłości ruch ma być skierowany na Trasę
        Centralną, a Limanowskiego i Starowiślna nie będą już ulicami "tranzytowymi" i
        miasto powinno w odpowiedni sposób wymusić, aby większość samochodów, w tym
        także busy nie jeździły tymi ulicami. Dlatego na wprost jest jeden pas, który
        służyć ma jedynie mieszkańcom, takim jak ty.

Michał Wojtaszek
        • Gość: Michał Wojtaszek Re: W "Krakowskiej"... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.03, 22:09
          Jeszcze jedno. Patrzyłem się wczoraj na to miejsce i niestety doszedłem do
          wniosku, że czwarty pas by się tam nie zmieścił. Trzeba by było zlikwidować
          wysepkę tramwajową albo zmurzyć budynek.

Michał Wojtaszek
          • Gość: mouset Re: W "Krakowskiej"... IP: 149.156.15.* 13.11.03, 15:45
            A korków nie bedzie bo zielone światło zapali się dłużej
        • Gość: Locutus Re: W 'Krakowskiej'... IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 13.11.03, 08:46
          Mamy chyba zupełnie różne definicje terminu "niedaleka przyszłość"...

Przez najbliższe paręnaście miesięcy, a może parę lat będą się tam tworzyły
          gigantyczne korki tylko dlatego, że ktoś pomyślał o "niedalekiej
          przyszłości"... jeeezuuuu

Pzdr.
          LOKI
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka