Dodaj do ulubionych

SPRZĄTANIE KLATEK SCHODOWYCH

20.01.09, 15:04
Witam,
czy nie zauważyliście że bardzo pogorszyła się jakość sprzątania klatek schodowych??
Wiem że teraz jest zima i siłą rzeczy nosi się za sobą więcej brudu. Ale posadzka szczególnie na parterze wygląda okropnie. Dzisiaj wychodziłam bezpośrednio po posprzątaniu, a wyglądało jakby w ogóle sprzątane nie było. Cały ten brud był roztarty na całą posadzkę.
W zeszłym albo już nawet 2 lata temu była w Paryżu super Pani sprzątaczka, jak zmyła na parterze podłogę to aż się błyszczało.
Niestety zauważyłam że pracownicy obecnej firmy sprzątającej słabo przykładają się do swoich obowiązków.
Obserwuj wątek
    • 100zl Re: SPRZĄTANIE KLATEK SCHODOWYCH 20.01.09, 17:12
      ja w swojej klatce tez zaobserwowalam, ze pani sprzatajaca, to raczej nie wielle
      wspolnego ze sprzataniem ma- na klatce jest kartka na ktorej jest numer telefonu
      do firmy, ktora tutaj sprrzata, wystarczy zadzwonic...ja kilka razy zglosilam,
      ze moim zdaniem ich pracowanik omija niektore pietra, ze smierdzi brudnym mopem
      i po kilku telefonach, sprzata ktos nowy i narazie jest ok;)
      • 41paryz Re: SPRZĄTANIE KLATEK SCHODOWYCH 21.01.09, 11:05
        Wczoraj zgłosiłam problem do administracji. Powiedziano mi że zgłoszą to firmie
        sprzątającej. I normalnie dzisiaj przeżyłam szok. Wyobraźcie sobie że miałam
        niespodziewaną wizytę Pani z administracji i
        Pani sprzątaczki. Panie poprosiły mnie abym powiedziała co mi
        się nie podoba w sprzątaniu i jak według mnie ma być posprzątane, bo jestem
        jedyną osobą która to zgłosiła i która ma zastrzeżenia.
        • zuzamiko Re: SPRZĄTANIE KLATEK SCHODOWYCH 21.01.09, 14:22
          Dobrze że się zainteresowali w ogóle. Trzeba było jeszcze Szczurkowa zbesztać. To ona ma kontrolować czy jest czysto, a nie żeby mieszkańcy zwracali uwagę. A rzeczywiście na parterach jest syf straszny, smugi brudu dziwne że Szczurkowa tego nie zauważyła, tak jest już od dłuższego czasu. W poprzednich latach tak nie było. Zawsze było czysto. A ostatnio brudną śmierdzącą szmatą syf rozmyty na całą posadzkę.
          Ale widać rola sprzątaczki kończy się na zmyciu całej posadzki bez wymiany wody i płynu.
          Mam nadzieję że to się zmieni.
          • mysleze Re: SPRZĄTANIE KLATEK SCHODOWYCH 22.01.09, 22:44
            Tia Szczurkowa to niezle rozgrywa, na tablicy sa telefony do
            wszystkich podwykonawcow i jak masz problem to SE dzwon i tylko
            konto bankowe na ktore robimy przelewy jest jej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka