e_matura 22.01.09, 22:48 Znalazłem firmę Medianet, która oferuje pracę w domu, między innymi polegającą na adresowaniu kopert. Zna ktoś tą firmę? Proszę o opinie. Trzeba wykupić starter poradników za 39,90 z ł. Firma ma adres i nr telefonu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aneczka1504 Re: FIRMA Media NET opinie? czy ktoś coś słyszał? 29.01.09, 12:14 Witam, ja również jestem zainteresowana propozycją pracy tej firmy ale mam wiele obaw. Podobne firmy które chcą na początek jakiejś wpłaty to oszuści, dużo czytałam na temat takich propozycji i zawsze kończyło się tak samo, wpłacone pieniążki i zero kontaktu. O tej firmie nic nikt nie pisał dlatego się zastanawiam, jeżeli coś już wiesz to proszę napisz! Odpowiedz Link Zgłoś
reikeb1987 Re: FIRMA Media NET opinie? czy ktoś coś słyszał? 02.02.09, 12:26 Tez jestem zainteresowany praca w tej firmie, od jakiegos czasu prubuje znales jakies informacje o niej ale bez skutku. Jak ktos sie skusi na zamowienie startera to niech da mi znac na maila lub gg 3158840 czy to naprawde dziala czy sciem . Pozdrawaim. Odpowiedz Link Zgłoś
agnese11 Re: FIRMA Media NET opinie? czy ktoś coś słyszał? 24.02.09, 22:45 też szukam jakis info ale nigdzie nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
jkola Re: FIRMA Media NET opinie? czy ktoś coś słyszał? 13.07.09, 18:30 Ja dla nich pracuje. Nie wykupilam starteru, ale strone internetowa za 33,50. Zarobki nie sa moze tak obiecujace jak przedstawione na stronie, ael miesiecznie wyciagam 600-700 zł. Mysle, ze ok jak na tego typu prace. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
szikens Re: FIRMA Media NET opinie? czy ktoś coś słyszał? 18.07.09, 21:39 Rzeczywiscie, firma jest uczciwa, płaci wynafrodzenie, a to jest chyba najistotniejsze. Wazna sprawa jest rowniez to, ze zwracaja kaucje w calosci i to ze podpisuje sie umowe. Bez pracy nie zarobi sie kokosów, ale przy minimalnym poswieceniu moze troche dorobic :). Mi miesiecznie wychodzi okolo 500 zł, ale troaktuje to calkowicie dodatkowo, bo pracuje na etacie. Odpowiedz Link Zgłoś
mitu611 Re: FIRMA Media NET opinie? czy ktoś coś słyszał? 19.07.09, 22:05 Czy możecie podać jakieś bliższe informacje na ten temat, gdzie ich szukać, ile czasu dziennie trzeba poświęcić na zarobienie powiedzmy 500 zł i na czym to dokładnie polega. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
szikens Re: FIRMA Media NET opinie? czy ktoś coś słyszał? 21.07.09, 13:55 mitu611 napisz do mnie na maila, a napisze ci gdzie znalezc informacje itp.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kubaw1980 FIRMA Media NET nie istnieje 27.08.09, 11:25 Wystarczy sprawdzić na http://krs.cors.gov.pl/ Oszuści, funkcjonują też pod nazwą SOUND-MEDIA pod tym samym adresem, oczywiście też jako firma "widmo", gdyż nie ma jej w Krajowym Rejestrze Sądowym (link podany na początku postu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzislaw Re: FIRMA Media NET nie istnieje IP: *.147.97.149.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.05.19, 15:12 To są oszuści, zamówiłem baterię do aparatu i zapłaciłem i ani Pieniędzy ani bateri, tel.zajety na maile nie odpowiadają Odpowiedz Link Zgłoś