Dodaj do ulubionych

Prywatny szpital: z plazmą, bez kolejki

IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.01.09, 22:52
trzeba być frajerem będąc ubezpieczonym i korzystać z płatnych usług takiej
placówki, bo wystarczy pojechać do Żor do Sport Kliniki i w ekskluzywnych
warunkach u najlepszych specjalistów w Polsce - wszystko na NFZ, żadnego
czekania 3 lata czy coś takiego
Obserwuj wątek
    • Gość: Krzysztof K. Prywatny szpital: z plazmą, bez kolejki IP: *.fema.krakow.pl 26.01.09, 23:12
      Szlag człowieka trafia. Płaci się jak za woły te wszystkie składki
      przy poborach, a potem trzeba drugi raz płacić łapówy w państwowych
      szpitalach, albo po prostu leczyć się w prywatnych za własne
      pieniądze.
    • Gość: Jan Prywatny szpital: z plazmą, bez kolejki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.09, 23:53
      Czego pyszczysz? Nie masz kasy - jeździsz maluchem. Masz kasę - merolem. Czy
      myślisz że państwo jest od tego żeby ci płacić za plazmę na ścianie i prywatną
      łazienkę?
      • Gość: xx Re: Prywatny szpital: z plazmą, bez kolejki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 14:30
        Państwo nie jest abstrakcyjnym tworem. Państwo to my, tzn. NASZE
        pieniądze, niemałe, odbierane nam siłą każdego miesiąca na rzekome
        ubezpieczenie zdrowotne i trafiające do kieszeni prezesów i ich
        rodzin.
      • anesta Tak - Ujastek 28.01.09, 09:49
        Panstwo jest od tego, zeby fundowac takie "fanaberie", jak plazma, pokoje 1, 2,
        3-osobowe, z własnymi łazienkami, z czystymi pachnącymi świeżą pościelą łóżkami.
        Bez oczekiwania kilkumiesięcznego na zabiegi i operacje. A wszystko to w
        Krakowie, w szpitalu Ujastek. Zdziwilibyście się, tak jak ja się zdziwiłam
        czystościa tego miejsca i przemiłym personelem. Bez płacenia dodatkowych
        pieniędzy. Wszystko w ramach NFZ...

Anesta
        • Gość: buldog Re: Tak - Ujastek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.09, 16:32
          a świstak siedzi...
        • Gość: steak Re: Tak - Ujastek IP: *.pl 16.02.09, 17:30
          Bzdura , pracuję w służbie zdrowia, i spotkałam wielu wielu pacjentów którzy
          właśnie skusili się ładnym wyglądem na Ujastek, a reszta pożal się Boże, opieka
          okropna, nic nikogo nie interesuje i na prawdę znam masę ludzi którzy stamtąd
          uciekli nic dobrego ich tam nie spotkało.
    • Gość: reklama Re: Prywatny szpital: z plazmą, bez kolejki IP: *.devs.futuro.pl 26.01.09, 23:58
      toż to reklama....
      • Gość: reklama ale odkrycie...hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 00:52
        lepsza przewałka była z reklamą dopalaczy- podali dokładny adres i szczegółowe
        wytłumaczenie jak dotrzeć, przejść przez bramę itd. a zresztą wiekszość
        dziennikarzy w Polsce to robi, z wierszówki ciężko wyżyć.
    • Gość: orrd Prywatny szpital: z plazmą, bez kolejki... IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 27.01.09, 04:23
      ...i z budynekiem - architektonicznym gniotem, nieudonym naśladowcą
      "pruskiej ścianki".
      nie zapowiada on dobrego leczenia :-)
      ps.
      czy na plazmę sie w szpitalu czeka?
      na krew moze, ale na plazmę? to już plazma jest w reglamentacji
      ... i jest rarytasem "bez kolejki"?
      • 3cik <------------------ 27.01.09, 11:22
        Proooszę, jak już narzekasz to rób to z głową, bo tak to wychodzisz po prostu na
        zakompleksionego pieniacza...
      • Gość: rysz Re: Prywatny szpital: z plazmą, bez kolejki... IP: 217.8.167.* 13.02.09, 15:30
        Durniu to konserwator zabytków wymusił tą formę by pasowała do
        historycznej strzelnicy
    • Gość: pacjent Prywatny szpital: z plazmą, bez kolejki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 06:27
      dr Gadek nie rozpoznał u mnie zerwanego wiązadła w kolanie. Plazma
      na ścianie niczemu nie pomoże
      • Gość: miś udostępnić lekarzom możliwość specjalizacji IP: *.chello.pl 27.01.09, 08:21
        w szpitalach się czeka na operacje tylko dlatego, ze lekarze
        wywalczyli sobie wysokie stawki wynagrodzeń i krótki czas pracy.
        Nie mogę zrozumieć dlaczego lekarzom blokowana jest możliwość
        robienia specjalizacji, a potem lamentuje ,że brak kadry lekarskiej.
        To jest zmowa korporacyjna ,taka sama jak u adwokatów i notariuszy,
        uważają innych za frajerów których trzeba golić.
        Dlaczego do wiadomości publicznej nie podaje się dlaczego taki zabieg
        jest aż tak drogi, jak rozkładają się koszty tej usługi ?
        - diagnoza
        - materiały użyte do operacji
        - stawka lekarza i personelu za wykonaną usługę
        - koszt pobytu w szpitalu
        - koszt opłat za informacje w prasie, o plaźmie i lokalizacji
        kliniki na Woli Justowskiej.

• Gość: stażysta Re: udostępnić lekarzom możliwość specjalizacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.09, 16:37
          specjalizacja z ortopedii nie jest blokowana.. problem jest z dermatologią
          okulistyką
      • Gość: alh [...] IP: *.chello.pl 27.01.09, 13:05
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Agulkaaaaaaa Re: Przestrzegam przed Dr Gądkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 16:57
          dziwne, że jakoś 99% społeczeństwa jest zadowolony z DOKTORA GĄDKA... Tylko Ty
          odstajesz....
          Nie każdy jest ideałem...
          Nawet Ty nim nie jesteś więc się nie czepiaj!
          • Gość: ktoś Re: Przestrzegam przed Dr Gądkiem IP: *.chello.pl 27.01.09, 22:47
            a skad te dane, ze 99% jest zadowolonych.. Czy Ty kiedyś miałaś stycznosć z tym doktorkiem???
            Mnie kaurat się przytrafiło pracować z nim w jednym szpitalu i... znam z autopsji jego "dzieła"..... Trzeba przed nim ostrzegać ludzi!!!!!!!!!!!!
            • Gość: Agulkaaaaa Re: Przestrzegam przed Dr Gądkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 14:53
              te dane są stąd, że moja znajoma tylko dzięki niemu chodzi.... i ja też zostałam
              przez niego uleczona....
              Oddałabym się bez najmniejszego wahania znów w jego ręce... Tylko dzięki niemu
              znów mogę trenować to, co kocham..
              Poza tym ludzie są z niego zadowoleni
            • Gość: kit Re: Przestrzegam przed Dr Gądkiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.09, 16:39
              rozumiesz słowo autopsja?
              • Gość: yyyy? Re: Przestrzegam przed Dr Gądkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.09, 08:26
                oględziny / sekcja zwłok
            • Gość: mmm Re: Przestrzegam przed Dr Gądkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 21:21
              moze to ty jestes doktorkiem a moze tylko salowym? Pracowaliscie razem? i co
              zjada cie zawisc? Ze sam nie osiagnales tyle tylko jestes biednym kims tam? WEz
              sie chlopie sam ucz, pracuj a jak juz dorownasz innym lepszym , jak ten lekarz,
              ktory mi uratowal nogi, to wtedy potraktuj go jak doswiadczonego kolege po fachu
              zamiast pisac takie bzdury...Ja ostrzegac moge ludzi przed takimi jak ty!
              Pozdrawiam.
              • jagoda.0 Re: Przestrzegam przed Dr Gądkiem 23.02.09, 19:25
                Przed doktorem Gądkiem należy przestrzegać wszystkich, którym zależy
                na własnym zdrowiu. Leżałam na oddziałe na którym pracował
                ten "lekarz" jest niemiły, arogancki nie potrafi dodać otuchy, a
                wręcz przeciwnie dość dobrze potrafi zdołować. Ja przez tego lekarza
                i Jemu podobnych przeszłam piekło. Dlatego chrońcie swoje zdrowie i
                portfele przed dr Arturem Gądkiem
        • Gość: alh Przestrzegam przed Dr Gądkiem IP: *.chello.pl 31.01.09, 18:28
          Skasowano moją wiadomość i uważam to za skandal, ponieważ napisałem całą prawdę.

Moje spotkanie z Arurem Gądkiem skonczyło się bardzo źle dla mojego zdrowia.
          Błędy, które popełnił musiało poprawiać po nim wiele osób - lekarzy i
          rehabilitantów i zaważyły na tym, że do dziś nie odzyskałem sprawności. Dobór
          metod operacyjnych i zastosowane przez p. Gądka leczenie zostało poddane w
          wątpliwość po konsultacji z wieloma lekarzami ortopedami i określone jako
          dziwne, kuriozalne, ale przede wszystkim szkodliwe dla pacjenta. Odradzam.

Tu nie ma żadnych pomówień, są to suche fakty!
          • Gość: kasia Re: Przestrzegam przed Dr Gądkiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.09, 08:49
            jakieś szczegóły?
      • Gość: jop Re: Prywatny szpital: z plazmą, bez kolejki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.09, 16:34
        a Bill Clinton palił trawę
      • Gość: Aga Re: Prywatny szpital: z plazmą, bez kolejki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.09, 16:35
        dzięki Bogu istnieją inni nieomylni lekarze
        • Gość: Taki ktoś Re: Prywatny szpital: z plazmą, bez kolejki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 17:17
          nieomylni????
          A jakieś przykłady?
          • Gość: odp Re: Prywatny szpital: z plazmą, bez kolejki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.09, 19:02
            to miała być ironia..każdy popełnia błędy.. pozdrawiam
    • turpin Ceny w prywatnych szpitalach w UK 27.01.09, 09:57
      Dla zainteresowanych:

www.privatehealth.co.uk/hospitaltreatment/whatdoesitcost/hip-replacement/
    • Gość: dr Plazma nie leczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 10:41
      Nie plazma ale lekarze leczą, pielęgniarki, personel pomocniczy.
      Chwalą się sprzętem a nie napisali słowa o kwalifikacjach personelu.
      Na świecie jest dokładnie odwrotnie. Renoma ośrodka wynika z klasy
      zatrudnionych wybitnych specjalistów. Sprzęt jest tylko dodatkiem,
      który może każdy kupić. Na zachodzie stoją szpitale w pełni
      wyposażone, w których się nie operuje bo nie ma odpowiedniego
      specjalisty. Zbudować i wyposażyć szpital można w dwa lata.
      Wykształcić wybitnego operatora to 20 lat.
      • turpin Re: Plazma nie leczy (ale robi wrażenie) 27.01.09, 13:54
        I tu się Szanowny Kolega trochę myli
        • Gość: dr Re: Plazma nie leczy (ale robi wrażenie) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 20:39
          Dla prywatnego klienta liczy się oczywiście szybkość, kultura ale
          przede wszystkim skuteczność zabiegu. Dlatego są skłonni dużo
          zapłacić. Jeżeli zabiegi będą profesjonalne to OK. Zobaczymy jak
          załatwią sprawę powikłań- wysyłanie do publicznych zakładów- jak
          robią wielkie prywatne kliniki położnicze. Życzę kolegom powodzenia.
      • Gość: bufon Re: Plazma nie leczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.09, 16:43
        na pewno firma która w to zainwestowała zatrudniła lekarzy świeżo po stażu...
        żeby dać im mniejsze pensje i przez to zarobić...
    • Gość: pacjent Prywatny szpital: z plazmą, bez kolejki IP: *.ghnet.pl 27.01.09, 11:02
      Reklama w ładnym opakowaniu.Wróżę temu szpitalowi dobrą przyszłość,
      widać że ma świetną kadrę od PR. Gratulacje! Tylko co to daje
      pacjentom? Przeciętnym pacjentom?!
    • pawlan Prywatny szpital: z plazmą, bez kolejki 27.01.09, 11:13
      Reklama - reklamą, ale mnie zastanawia wspaniałe i zachwalane sąsiedztwo
      kliniki. Jakim to trzeba być fachowcem żeby szpital ortopedyczny umieścić koło
      kortów tenisowych? Proponuję aby kolejny szpital tym razem dla diabetyków
      umieścić w okolicach fabryki słodyczy.
      • Gość: gonzo Re: Prywatny szpital: z plazmą, bez kolejki IP: *.nhs.uk 27.01.09, 13:46
        Poprzedni, panstwowy (ten co to go Sanepid zamknal), byl pod jednym
        dachem z kosciolem
      • Gość: asd w Tarnowie szpital sąsiaduje z cmentarzem IP: 89.174.71.* 27.01.09, 14:31
        jw.
      • Gość: yola Re: Prywatny szpital: z plazmą, bez kolejki IP: 83.99.125.* 27.01.09, 16:09
        Ciesze sie ze taki szpital powstal.na szczescie nie kolo cmentarz.
    • Gość: edyta Prywatny szpital: z plazmą, bez kolejki IP: *.pp.com.pl 27.01.09, 18:21
      A mnie dr Gadek operował dwa razy (kolano i stopy) i oddałabym mu sie w ciemno
      na kolejna operacje bo to bardzo dobry fachowiec - jeszcze takiego nie
      spotkałam!!!!przez pare lat chodziłam po różnych lekarzach i dopiero on
      zdiagnozował odpowiednio uraz kolana i zoperował tak że do dziś nie mam z nim
      problemu, w dodatku wszystko na NFZ!
    • Gość: Ncpence Prywatny szpital: z plazmą, bez kolejki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 21:04
      Ehh...Jakby to powiedzieć...to jest 3-cia liga Krakowska..Chcecie endoprotezy.
      Dr Julian Dudka, Dr Sorysz, Szpital Żeromskiego. To jest pierwsza Liga Krakowa a
      można by powiedzieć nawet, że krajowa
      • Gość: audyt Re: Prywatny szpital: z plazmą, bez kolejki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.09, 16:48
        a ten twój ranking to 5 liga rankingów
    • Gość: kit Re: Prywatny szpital: z plazmą, bez kolejki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.09, 16:29
      a skąd to info że oni najlepsi???MITY mity i jeszcze raz mity
      • Gość: dr Re: Prywatny szpital: z plazmą, bez kolejki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.09, 00:11
        Znam dr Dutkę i Sorysza oni sa z 1 ligi krajowej i to wlasnie u nich
        operuja sie lekarze a Ci chodza tylko do najlepszych.
    • Gość: przyszła pacjentka Prywatny szpital: z plazmą, bez kolejki IP: *.ghnet.pl 29.01.09, 12:57
      WITAM.NIE WIEM DLACZEGO UWAŻACIE ŻE LEKARZE Z ORTOPEDICUM TO 3 LIGA
      JAK NIE WIECIE KTO TAM BĘDZIE PRACOWAŁ? DR GĄDEK JEST SPECJALISTĄ W
      ORTOPEDII BARDZO POLECANYM I NALEŻY DO 1 LIGI I NAPEWNO BĘDZIE
      WSPÓŁPRACOWAŁ Z LEKARZAMI Z TEJ SAMEJ LIGI.POZDRAWIAM.
      • Gość: w temacie Re: Prywatny szpital: z plazmą, bez kolejki IP: *.ghnet.pl 29.01.09, 19:46
        z tego co wiem to sale operacyjne w tym ośrodku będą udostępniane
        ortopedom z najwyższej półki(niekoniecznie zatrudnionym tam na
        stałe) .. nie będzie to tylko dr Gądek choć i on zalicza się wg mnie
        do czołówki
    • Gość: były pracownik Prywatny szpital: z plazmą, bez kolejki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 16:51
      Kiedy powstało Krakowskie Centrum Rehabilitacjii nie było żadnej
      reklamy i nie ma do dziś każdy ze specjalistów ma tłumy pacjentów
      cała kadra pracownicza z długim stażem pracy -a prywatny szpital
      oprócz dr. Gądka kim się jeszcze może pochwalić?
      • Gość: bak Re: Prywatny szpital: z plazmą, bez kolejki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 21:15
        poczekaj a zobaczysz takie nazwiska, że już nic nie napiszesz
    • Gość: Rysz Prywatny szpital: z plazmą, bez kolejki IP: 217.8.167.* 13.02.09, 15:38
      Dobrze , że powstają takie szpitale -gdzie można zapłacić oficjalnie
      bez CBA na plecach.Ten szpital oferuje rechabilitację pozwalającą
      pacjentowi w jak najkrótszym czasie uzyskać pełną sprawność po
      operacji.GRATYLUJEMY
    • Gość: Bulba Re: Prywatny szpital: z plazmą, bez kolejki IP: *.xdsl.centertel.pl 12.03.09, 15:24
      Ostrożniej z ocenami proponuje. Zależy na co się choruje. Osobiście walczyłem
      cztery lata z nowotworem i dopiero w tym szpitalu uzyskałem trafną diagnozę.
      Zabieg tam to przyjemność a krojono mnie już wcześniej 2 razy więc mam porównanie.
    • Gość: pIOTR Prywatny szpital: z plazmą, bez kolejki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 09:28
      Jak sie nie ma do czego przyczepić to mozna do czegokolwiek. Jakie to ma
      znaczenie ze koło kortów? Mysli Pan ze to bylo celowe?? nie sadze. Ja bym
      zwrócił uwagę na to ze nie czekamy 3 lata na zabieg!!!! ale Polascy zawsze
      marudza, taki nasz urok
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka