Dodaj do ulubionych

co myslicie o lokalizacji Halszki 28

IP: *.autocom.pl 31.01.09, 01:08
???
Obserwuj wątek
    • Gość: asiaaiuto Re: co myslicie o lokalizacji Halszki 28 IP: *.devs.futuro.pl 31.01.09, 21:50
      czasem zawieje ze zlewni ścieków i straszny wtedy smród....
      • Gość: kyrk Re: co myslicie o lokalizacji Halszki 28 IP: 213.134.185.* 31.01.09, 23:08
        no właśnie, ciekawa uwaga; ja mieszkam po drugiej strony ulicy i u mnie już
        zlewni nie czuuć; ale w sumie to jednak trochę wyżej i dalej; a w okolicach
        Shella to trochę jest "wali"
        • Gość: Erwin Super lokalizacja IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.09, 17:01
          Lokalizacja jest super, świetna dostęp do a4 i do centrum
          (oczywiście samochodem). Za średnią cenę 2500 zł/m2 jest to
          doskonałe miejsce.
          • Gość: grazyna Re: Super lokalizacja IP: *.autocom.pl 01.02.09, 17:38
            a znasz developera co sprzedaje za 2500/m2?
            • Gość: katol Re: Super lokalizacja IP: 213.134.171.* 14.06.09, 17:36
              Na halszki 26 chca stawiac kosciol. Jesli nie bedzie ci sie chcialo co
              niedziele wychodzic do kosciola i wystarczy ci wyjscie na balkon -
              lokalizacja idealna.
              • Gość: krakuska.pl Re: Super lokalizacja IP: *.236.spine.pl 14.06.09, 19:41
                Macie poczucie humoru :)
    • Gość: Aneta Re: co myslicie o lokalizacji Halszki 28 IP: *.adsl.inetia.pl 06.11.09, 19:59
      wskrzeszam temat. chciałam zapytać podpytać czy ktoś już kupił tam mieszkania i
      czy warto?
      • Gość: kometa Re: co myslicie o lokalizacji Halszki 28 IP: *.autocom.pl 14.11.09, 19:38
        Ja kupiłam bo skusiła mnie tak po prawdzie cena. 4949zł za m2. Lokalizacja też
        nie zła, jeśli plany upiększenia Zakrzówka dojdą do skutku:)
        • Gość: tytus Re: co myslicie o lokalizacji Halszki 28 IP: *.autocom.pl 15.11.09, 18:57
          Dla mnie liczy się tylko to by wybudowali to: i38.tinypic.com/2ewmveh.jpg lub www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=516187&page=4
          Wtedy mogę się tam przeprowadzić,a inwestycja Wawel_Service będzie tylko wisienką na torcie:)
          • Gość: Wolf Re: co myslicie o lokalizacji Halszki 28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.09, 20:03
            Tylko co ma wspólnego Zakrzówek z Halszki?
    • gazeta_mi_placi Re: co myslicie o lokalizacji Halszki 28 14.11.09, 21:21
      Lokalizacja delikatnie mówiąc średnia.
      Dużo okolicznego dresiarstwa ze starych bloków.
      Do centrum dość daleko.
      Plusem jest dobra infrastruktura (sklepy itd.) oraz zielona okolica.
      Jak kogoś nie stać na lepszą lokalizację to od biedy może być (na pewno lepsza
      od betonowego Ruczaju czy Bieżanowa i Prokocimia).
      • Gość: gazela Re: co myslicie o lokalizacji Halszki 28 IP: *.adsl.inetia.pl 14.11.09, 23:37
        przez dwa lata pracowałam na kurdwanowie i wcale nie jest tak źle. owszem dresy
        się zdarzają, ale to jest wszędzie (teraz już nawet jakże zawsze bezpiecznie
        bronowice stały się meliniarnią). samochodem przebijałam się tam dosyć szybko bo
        wyskakujesz sobie na obwodnicę i czas prask, albo cechową i tyłami przez hutę.
        sam projekt inwestycji interesujący. oglądałam renderingi na stronie wawel
        service i mi się podobają. na pewno będzie się wyróżniać wśród tamtejszego
        budownictwa.
        poczekamy i zobaczymy jak już będzie stało.
      • Gość: A. Re: co myslicie o lokalizacji Halszki 28 IP: 94.254.224.* 15.11.09, 10:37
        No tak, Radzikowskiego, a zwlaszcza jej część za Rondem Ofiar Katynia jest
        najlepsza lokalizacja w Krakowie ;P
        • gazeta_mi_placi Re: co myslicie o lokalizacji Halszki 28 15.11.09, 12:18
          Niekoniecznie (nawiasem mówiąc ani tam nie mieszkam ani nie planuję).
          Osobiście bardziej podobają mi się okolice Cichego Kącika i Błoń czy Łobzowa.
          Odniosłam się do tematu głównego,gdyż przez kilka lat często bywałam
          w tym rejonie i znam okolicę.
          Pozdrawiam.
          • Gość: A. Re: co myslicie o lokalizacji Halszki 28 IP: 94.254.224.* 15.11.09, 16:09
            A mnie sie wydaje ze raczej jej nie znasz.
            • gazeta_mi_placi Re: co myslicie o lokalizacji Halszki 28 15.11.09, 16:59
              Na jakiej podstawie?
              Przez kilka lat chodziłam na zajęcia do szkoły znajdującej się przy
              Ul.Bujaka,więc w bliskiej okolicy tejże ulicy...
    • Gość: Julek Re: co myslicie o lokalizacji Halszki 28 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.09, 10:20
      Oglądałem grafiki na ich stronie i wygląda to sympatycznie. Coś innego. Ciekawe
      czy to takie drewnem wykładane będzie?
      Lokalizacja moim skromnym zdaniem jest ok, bo tamte rejony coraz bardziej
      zaczynają się rozwijać, a okres kiedy Kurdwanów był mordownią już dawno minął.
      Mam znajomych na Daliowej, czyli prawie tuż obok tego Halszki 28 i jest tam
      naprawdę spokojnie i przyjaźnie.

pozdrawiam
      Julek
      • dd48 Re: co myslicie o lokalizacji Halszki 28 18.11.09, 23:44
        Ja myślę, że projekt jest ciekawy i cena bardzo konkurencyjna, tylko
        trzeba długo czekać. Czy ktoś tam zagladał i wie ja ida prace nad
        fundamentami???
        Czy ktos na tym forum już zarezerwował mieszkanie? Nie wiecie ile
        jeszcze mieszkan w 1 etapie jest niesprzedanych?
    • Gość: Marynia Re: co myslicie o lokalizacji Halszki 28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 12:19
      Ja byłam na tzw. uroczystym wkopaniu łopaty :) ten Prezes taki bardzo pozytywny.
      Rozmawiałam trochę na temat tych mieszkań, bo się zastanawiałam nad jakąś
      inwestycją no i w sumie nadal nie wiem co robić. Mieszkania fajne mają być
      wybudowane, budynek wygląda na tych prezentacjach bardzo ładnie, cena niska,
      lokalizacja też ok.
      Muszę tam właśnie zadzwonić i zapytać czy mają jakieś wolne bo zaraz to się
      okaże, że przespałam coś i zostanę z niczym, a szkoda by było zmarnować szansę
      zwłaszcza, że ponoć ceny mieszkań znów zaczynają iść w górę bo się kryzys kończy.
      • Gość: dd48 Re: co myslicie o lokalizacji Halszki 28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 12:41
        to daj znac jak coś się dowiesz:0 Pozdrawiam
      • Gość: xyz i po reklamie IP: 88.220.37.* 19.11.09, 13:45
        jak w temacie.
        • morfinka_12 Re: i po reklamie 19.11.09, 14:17
          myślałem że tylko ja widze te jadnakowe wpisy wszystkie inentycznie
          wychwalające inwestycję...
      • Gość: snx Re: co myslicie o lokalizacji Halszki 28 IP: 77.236.14.* 23.11.09, 21:05
        Mysle ze lokalizacja jest ok. Blisko do obwodnicy. MPK super! autobusy i
        tramwaje! Dojazd samochodem tez OK.
        1. Co do dresow - sa wszedzie!
        2. Co do zlewni sciekow - uwazam ze sa na tyle daleko od Halszki 28 ze nie
        bedzie ich czuc, bywam czesto w tamtych rejonach i na prawde do stacji Shell to
        max co czuc.
        3. Budynek ladny, budowany metoda tradycyjna, kwota za m2 dosc niska, wiec
        inwestycja sie oplaca.
        4. Jedyny minus jak dla mnie to ten kosciol... jestem katolikiem ale budowa
        kosciola obok mojego miejsca zamieszkania... i te dzwony... no nie wiem. Moze
        uda sie jakos wstrzymac budowe tego kosciola! :)

Od 3 tygodni chodze i szukam mieszkania i za podobna cene nie zlalazlem nic
        lepszego.
        Mozesz jeszcze rzucic okiem na zielona polane na ul. Bunscha. Ale zastanawia
        mnie inwestor, malo znany. No i na ok 70 mieszkan sprzedali chyba 4... od lipca
        2009!!! Cos mi tam smierdzi...
        ogolnei Halszki polecam. Mam rezerwacje na 3 etap i czekam do 2012 roku!! :)
        • Gość: dd48 Re: co myslicie o lokalizacji Halszki 28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 17:57
          To drugi etap już sprzedają? A cena bez zmian? A jak idzie budowa?
          • Gość: kometa Re: co myslicie o lokalizacji Halszki 28 IP: *.autocom.pl 05.12.09, 22:04
            no nadal 4949zł za m2. Jeszcze są wolne lokale. Sprawdź sobie na stronie! Będzie
            szybciej niż pisanie na forum:P
            • Gość: ~zocha a pytaliscie sprzedawcow co bedzie pod Halszki 26? IP: 213.134.171.* 08.12.09, 18:57
              :-)) ciekawe co powiedzieli
              • Gość: gość Re: a pytaliscie sprzedawcow co bedzie pod Halszk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.09, 09:49
                przecież wszyscy już wiedzą, że tam kościół wybudują wiec o co robisz wielkie
                halo? echhh wielkie odkrycie ameryki...
          • Gość: jonathan Re: co myslicie o lokalizacji Halszki 28 IP: *.chello.pl 22.12.09, 13:15
            Hej- nie ma już praktycznie do wyboru mieszkań z I etapu.Ja z mężem
            zrobiliśmy rezerwacje na mieszkanie w II etapie(ten środkowy
            budynek), gdzie budowa zacznie się na wiosnę,planowane oddanie jest
            na koniec 2011r(babka z biura sądzi, że oddadzą w połowie 2011).
            Byłam dzis zobaczyc budowę I etapu, żurawie są, fundamenty są czyli
            ogólnie postęp jest. Ceny mieszkań z II etapu to 5499zł/m2. Jeśli
            ktoś jeszcze zarezerwował tam mieszkanie to proszę o kontakt
            jonathan00@interia.pl. Mam parę wątpliwości i chciałabym to
            przegadać z osobami które też tam zamierzają zakupić mieszkanie.
            • Gość: mariox Re: co myslicie o lokalizacji Halszki 28 IP: *.soda.krakow.pl 22.01.10, 13:56
              Witam,ja takze mam rezerwację na mieszkanie w IIetapie,czy ktoś ma może
              informację ile juz mieszkań się sprzedało?Największa obawa to kupowanie tzw.
              "dziury w ziemi" :) Wzór umowy przedwstępnej tez pozostawia pewne wątpliwości...
              Pozdrawiam
              • Gość: kupujacy Re: co myslicie o lokalizacji Halszki 28 IP: 83.19.213.* 26.01.10, 14:07
                wy sie nigdy nie opamietacie,tez mialem chrapke na lokal w tym budynku, ale nie
                wezme udzialu w napedzaniu sprzedazy dziur w ziemi, sory
    • Gość: K. Re: co myslicie o lokalizacji Halszki 28 IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.10, 21:18
      Zrobiliśmy z mężem rezerwację na mieszkanie w III etapie. Mieliśmy ochotę na ten pierwszy etap, ale zbyt długo się zastanawialiśmy i okazało się, że już nie ma nic wolnego. Jak ktoś ma mieszkanie w tym pierwszym etapie to pewnie niebawem się już będzie mógł wprowadzić. Szczerze to zazdroszczę! Ktoś może czeka na ostatni etap? Chętnie poznamy sąsiadów :)
      • Gość: reesto Re: co myslicie o lokalizacji Halszki 28 IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.11, 13:31
        wiem że działka pod budowę tego osiedla jest w wieczystym użytkowaniu developera a nie jego własnością, może mi ktoś wyjaśnic jakie problemy teraz i później się z tym wiążą?
        • Gość: Ramac12 Re: co myslicie o lokalizacji Halszki 28 IP: *.shuklos.pl 26.01.11, 15:58
          Niema problemów z tym związanych. Raz w roku trzeba będzie zapłacić za uzytkowanie gruntów. Rozejdzie się to po wszystkich mieszkańcach, opłata za mieszkanie 50m2 to około 200 zł rocznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka