Gość: TOTO IP: darth:* / 192.168.15.* 14.11.03, 00:00 Mnie się też chce rz... jak patrze na prezydenture profesora. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ch . . . Re: Chce mi się rządzić IP: *.proxy.aol.com 14.11.03, 06:16 Gość portalu: TOTO napisał(a): > Mnie się też chce rz... jak patrze na prezydenture profesora. rz... co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: insider Re: Chce mi się rządzić IP: *.proxy.aol.com 14.11.03, 06:23 Szanowny Panie Prezydencie! Gratuluje twardego stanowiska w sprawie interwencji USA w Iraku. Historia nie musi nic pokazywac. Pan po prostu mial i ma racje!!! pozdr z USA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakauer Kolejny profesor-teoretyk IP: rtr:* / 192.168.46.* 14.11.03, 07:24 Z politowaniem patrzę na kolejnego profesora- teoretyka, które może jest geniuszem w swojej dziedzinie, ale nie ma zielonego pojęcia o takich realiach życiowych jak np. kanalizacja czy komunikacja miejska. Kraków chyba jest karany za to, że kolejny profesor zasiada na urzędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiszka Kwaśniewska lepsza? IP: *.kzet.info / 192.168.1.* 14.11.03, 08:39 Krakauer uważa, że posiadanie stopnia profesorskiego dyskwalifikuje człowieka. Jego zdaniem, posiadacz takiego stopnia nie powinien pełnić odpowiedzialnej funkcji prezydenta miasta. Prezzydent powinien, jego zdaniem, znać się na kanalizacji. A na nauce, kulturze,oswiacie, ekonomii...itp, już nie musi? Nie jest to pogląd szczególnie oryginalny w kraju, gdzie prezydentem państwa jest pan, który nie ukończył studiów uniwersyteckich. Z mocno zakorzenionej w Polsce antyinteligenckiej fobii rodzą się pomysły, aby prezydentem państwa została pani o której kwalifikacjach umysłowych nic nikomu nie wiadomo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halny Jak dotąd - najbardziej nieudolny prezydent od 89-roku IP: *.chello.pl 14.11.03, 10:09 Kraków umiera, młodzi stąd uciekają,rośnie przestępczość ale prezydent ma przecież ważniejsze sprawy na głowie - wojna w Iraku, wygwizdanie go przez "hołotę", itp. Odpowiedz Link Zgłoś